Watch my finger

Outfit of the day #118

Outfit of the day #118Gina Tricot top – Gina Tricot body – Gina Tricot skirt – Pieces bracelet – Friis & Company ring (gift) – Gina Tricot watch ring

Nå, så kom jeg hjem og fik skrevet lidt ordentlig tekst her til indlægget. Som jeg nævnte i “hurtigt teksten” jeg lige fik lavet tidligere, da jeg opdagede den var gal, så aner jeg ikke lige hvad der er gået galt. Jeg lavede hele indlægget i eftermiddags med links osv, men da det så udkom hertil aften, så var det hele gone. Vildt underligt.

Outfittet er fra i lørdags, hvor vi var til indflytterfest hos nogle af vores venner her i Odense. Værterne havde fyldt køleskabet godt op med asti, champagne og lambrusco. Da jeg gjorde mig klar hjemme inden, da fik jeg lyst til at få gang i nogle kraftige farver, så det endte med dette. Det er faktisk først da jeg lavede dette indlæg, at jeg opdagede at alt tøjet er fra GT…. haha, arbejdsskade!!

Læbestiften er den pink Impassioned fra MAC. Toppen kan stadig fås på Gina Tricots webshop HER

22 kommentarer

 • Jamen det ser jo fantastisk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Du er simpelthen SÅ pæn!!
  Jeg har også været inde og prøve den bluse/trøje, men købte den ikke.. Men har tænkt på den lige siden, så må vist hellere ind og kigge på den igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh tusind tak!! Skynd dig, fordi vi har meget få tilbage. Men den er stadig i alle størrelser på webshoppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER den pink bluse og læbestift til dig. Mmmm…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER din make up!
  Lige tilpas, på den virkelig pæne måde. Kan vist kun sige: pæn pige (som i virkelig pæn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Det klær dig virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint Jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej smukke Jeanett, hvad er det for en blush du har på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  åh Jeanett, jeg synes bare du er så smuk og dine mange outfitbilleder er meget skønne 🙂
  Knus Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hold op, det ser godt ud!!!
  Hvordan er toppen i størrelsen? Og er den meget kort, eller gennemsigtig? Den er super fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Anne!
   Det er et ja til begge dele – den er både lidt gennemsigtig og kort. Jeg har en sort body inden under den her på billedet. Mht størrelse er den meget normal – jeg er normalt en str. 38 og det har jeg også denne i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Så tror jeg at jeg slår til 🙂
   Har kun gode erfaringer med GT, de er så gode til at man bare kan sende det tilbage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • misse

  Åh, leder sådan efter denne nederdel! kender du dens style-navn?
  du må endelig sige hvsi du vil af med den! 😉

  er lige begyndt at følge din blog – den er jo super skøn!

  vh misse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Misse!
   Jamen velkommen til og tak fordi du har valgt at følge med herinde. Håber du kan lide det her 😉 Jeg kan desværre ikke huske style-navnet, beklager! Men den er fra august-september sidste år. Ved ikke om det hjælper?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • seriously loving that lipstick! i need to check it out. i have “girl about town” from MAC, but sometimes the color is a bit too bright. this color seems a bit more rich…i like it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • In my opinion, examine points using their company individuals suggestions, to understand the particular strict fun-filled activities having to do with other people who never need to stress because of their upcoming.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Watch my finger