Hvad skal jeg fortælle om Danmark?

Outfit of the day #119

Outfit of the day #119H&M blouse – Gina Tricot shorts – Yves Saint Laurent ring – Primark flats

Nå, hvad siger i til de royale babynavne? Jeg havde på fornemmelsen at de ville tage fusen på os – tror de færeste af danskerne havde gættet Vincent! Jeg elsker ikke navnene, men jeg hader dem bestemt heller ikke. Synes de passer meget godt ind til Prins Christian og Prinsesse Isabella. Isabella er dog stadig mit ynglings navn af de 4 (og helt sikkert ynglings kongelig efter i dag… så i da hun lavede V-tegn til fotograferne? PRICELESS! I love her! Og super fint outfit hun havde på). Jeg har tilbragt eftermiddagen med min veninde Julie, hvor vi har kommenteret løs på outfits, de skønne royale børn og kastet slik og cola indenbords.

I får lige mit outfit fra i tirsdags, hvor jeg egentlig bare var hjemme det meste af dagen, men så var til undervisning om aftenen. Toppen var en køb jeg gjorde mig i mandags, da jeg var i H&M. Jeg har rigtig godt kunne lide den på Kia, så da den hang nedsat til kun 75 kroner, så måtte den med hjem. Hr. Kæreste udbrød noget ala “Nej, hvor ligner du en sød påskekylling”, da han så mit i outfit… ved ikke lige helt hvad jeg skal tolke den sætning?! Shorts’ne er iøvrigt også nye – de er magen til disse bare sorte istedet. Jeg har været så glade for de andre jeg har, så jeg måtte også eje dem i sort.

I må godt ignorrere mit hår af en høstak. Jeg havde lidt travlt da vi tog billederne, så jeg nåede ikke rigtig at gøre andet ved det end at føntørre det hehe. Har i forresten lagt mærke til, at jeg poster en del flere outfits for tiden? Det er noget jeg har prøvet at fokusere lidt på, da jeg selv ikke var helt tilfreds med hvor ofte jeg postede outfits (det er desværre bare tit afhængigt af tid, om jeg har en “fotograf”, lys/tid på dagen og om i fx lige har set det samme outfit en uge før – så poster jeg det ikke lige igen). Og tak for jeres tips omkring hvad jeg skal skrive om Danmark! 🙂

17 kommentarer

 • Haha.. Jeg synes altså ikke du ligner en påskekylling i den top 🙂 Jeg synes du ser rigtig fin ud og det passer rigtig fint sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et lækkert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanar Hamid

  Jeg synes også, det ser flot ud! 🙂
  Christian og Isabella ser bare så søde ud i videoen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i need to get my ass into H&M pronto! im loving that top!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, dine outfits resulterer ofte i en ‘jeg-må-eje-det-dér’ følelse… som flere gange også er endt i en lettere impulsshopping 😉 Det var en lidt underlig måde at give dig et kompliment på 😉 Dine outfits er i hvert fald rigtig fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Synes ikke shortsene sidder så godt, det virker som om de er trukket for lang op?? Måske bare mig 🙂 men jeg synes du kan bære den gule trøje. Har ellers ikke kunne lide den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror det handler om den måde lyset faldet på – tjek linket i indlægget med de mørkerøde. De sorte sidder lige sådan – lyset er bare anderledes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Shorts’ne er egentlig flotte, men det ligner lidt at man har en major cameltoe når man har dem på….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser virkelig godt ud i gul! Og ja, Isabella var så nuttet i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser godt ud, Jeanett! Og så længe det er en SØD påskekylling er det vel okay 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes at du ser fantastisk ud!!

  /n

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super fint med den stærke gule og den turkise sammen;-) så fint…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mella

  EJ, høstak? ELSKER dit hår på det billed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha – havde denne t-shirt på til en familiefødselsdag her den anden weekend
  Og fik nogenlunde samme kommentar – “den er godt nok gul” – Meget sommeragtig

  Men valgte at se det som et kompliment.. 🙂
  Den er jo super dejlig at have på og man kan kun blive i godt humør af den!

  God påske”kylling” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker den top ! Og hvor er det fedt, at du tør gå med den ! Jeg har hørt så mange rose den, men samtidig sige, at de synes, at farven er lidt for meget for dem.

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Ammitzbøll

  Har du stadig disse shorts? Og er du interesseret i at sælge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det har jeg. Hmm… Jo det kunne da godt være? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg fortælle om Danmark?