Fashion Flea Odense

Outfit of the day #121

Outfit of the day #121Outfit of the day #121Outfit of the day #121Outfit of the day #121
Gina Tricot jumpsuit – H&M sunglasses – Primark flats

Åhhh hvor har det været en alt for skøn påske! Den bedste i mange år! Vejret har været fantastisk og jeg har fået set en masse skønne mennesker. Og jeg har endda også været produktiv ang mit eksamens projekt som skal afleveres sidst i maj. Forhåbenligt er jeg færdiguddannet multimediedesigner engang i juni… I really hope so! Gider virkelig ikke et halvt år extra.

Dagen igår gik med at nyde vejret, skrive lidt opgave og så havde jeg en kort break, hvor jeg så SønderjyskE-OB og spiste hotdogs (med det hele!) sammen med Hr. Kæreste og en håndfuld af hans venner. Jeg synes altså det er sjovt at se fodbold sammen med “drengene”. Det er bare så casual og hyggeligt – og drenges perverse humor tiltaler mig, haha 😀 Outfittet igår var bare simpelt og rart. Jeg var hoppet i min nyindkøbte buksedragt fra Gina Tricot. Er simpelthen så vild med buksedragter med korte ben for tiden – jeg skal helt klart ha’ nogle flere, så jeg kan BO i korte buksedragte hele sommeren.

11 kommentarer

 • 2. gang må være lykkens gang – jeg tror du har overbevist mig om, at jeg bliver et bedre mennesker hvis jeg får fingrene i det playsuit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og ved du PS om den er at finde i biksen i gågaden endnu?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yes, vi havde stadig en del da jeg var på arbejde i lørdags 🙂 De fleste størrelser var stadig tilbage 😉 Da jeg var der i lørdags hang det nede bagerst i højre hjørne (tæt på jeans’ne) på et stativ sammen med nogle blå nederdele.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også superflot på dig, det playsuit! Jeg havde et fra H&M sidste sommer jeg gik meget i. Jeg skal helt sikkert finde mig et igen i år 🙂 Tillykke med at du snart er færdig som multimediedesigner! Gid det var mig… men jeg startede først i januar, så jeg har tre semestre foran mig endnu! Jeg har faktisk nogle spørgsmål vedr. uddannelsen, vil du være interesseret i at besvare dem, hvis jeg sender dig en mail?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, du sender bare en mail – så skal jeg prøve at svare på det så godt som jeg kan.

   Og tak – håber også eksamen går, så jeg kan blive færdig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • send me sun! pleaseeeee! (oh, and that jumpsuit!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett 🙂 Lånte dit smukke billede fra Just Legs konkurrencen, til min blog, bare lige for at vise min favorit. Håber det r i orden ellers, skal jeg selvfølgelig med det samme slette det 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig er det helt okay, når du linker tilbage. Og mange, mange tak for dit søde indlæg – jeg har linket til det på bloggens facebook profil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  Hvis jeg må have lov til at spørge, hvilken størrelse er din? Vil gerne bestille den over nettet, men synes det er så svært at vurdere, hvad str. jeg skal have den i …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min er en str. 40 – en str. 38 var nemlig for kort til mig (den kravlede op i n*msen på mig… – ikke så fedt!). 38eren sad dog bedst på resten af min krop (især i taljen), men når man er 178 cm høj, så blev 38eren altså for kort til min overkrop. Ved ikke om det er til nogen hjælp?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • laura

   Jo tak, det hjalp! Svinger nemlig tit mellem 38 og 40 også pga. min højde – og til tider mine bryster(: Men går efter den i str. 40 så!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Flea Odense