Label.M shampoo

Topshop raw edges dress

Topshop raw edges dress

Igår aftes inden jeg gik ud som et lys nåede jeg lige at vinde en auktion på Ebay (man har vel sine priorities straight, right? 😉 ). Kjolen her er egentlig ikke købt til noget bestemt formål – jeg kunne simpelthen bare ikke lade den være, da den var ret billig! Jeg mener, at den kostede 700-800 kr fra ny på Topshops webshop (den er desværre udsolgt nu). Jeg er dog sikker på, at jeg nok skal finde noget at bruge den til! Jeg regner bestemt med, at putte et bælte i taljen, så ens figur ikke forsvinder helt i alle de flæser.

Jeg vil iøvrigt gerne lige sige jer 2 gange tak:
1) Tusind tak for ALLE jeres USA/New York/Boston tips på dette indlæg. Jeg er helt overvældet! Jeg kigger alle jeres tips igennem og skal nok prøve, at svare på bare lidt af jeres kommentarer på indlægget. Men shit der er mange! 😀
2) Og tak til alle jer der har sagt hej til mig på mit arbejde den senest uges tid. Det er virkelig hyggeligt og super sødt af jer. Mine kollegaer er vist blevet lidt overrasket over hvor mange der følger med herinde 😉

bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Label.M shampoo