Topshop raw edges dress

UPS… (et stort UPS)

UPS... (et stort UPS)

Det her var bestemt ikke planlagt, men ikke desto mindre var det tiltrængt. Min gamle nokia klaptelefon kan virkelig ikke mere efter snart 4 års tro tjeneste. Skærmen sidder ikke fast længere, jeg kan ikke lægge på (virkelig upraktisk altid at skulle vente på at andre lægger på), den holder batteri MAX en dag også selvom jeg storset ikke bruger den og tast nr. 5 strejker ca. hver anden dag. Jeg har hele tiden stået fast på, at min næste telefon skulle være en smartphone. Både af grunde som at jeg kan blogge fra den, men også fordi jeg virkelig godt kan lide elektronisk legetøj (og lidt fordi de andre bloggerpiger i menuen øverst mobber mig med min klaptelefon… ej det er gas, de er jo søde alle sammen! 😉 ). Jeg har dog været mere i tvivl om det skulle være iphone eller HTC. I blogland er alle vist mest til iphones, men i min omgangskreds er de fleste vist mest til HTC (det er dog mest hos fyrene jeg kender, at HTC hitter). I sidste ende må jeg blankt erkende, at jeg faktisk ikke ved hvad det var der gjorde at jeg valgte iphone. Jeg sad med computeren imens jeg snakkede i tlf med min søster og pludselig fik jeg bare sagt “Nu har jeg købt iphone 4” (tror også mest hendes svar var “Hva’?”). Måske fordi jeg kender mere til telefonen end jeg gør til den fra HTC jeg havde kig på. Samtidigt kunne jeg få iphone 4 hos telmore nu og det tilbud jeg havde set på HTC telefonen var hos 3 og dem gider jeg simpelthen ikke. Stortset alle jeg kender der har 3 har problemer med deres dækning – deres såkaldte “sorte huller”, hvor dækningen bare ryger fuldstændig. Sådan noget har jeg overhovedet ikke tålmodighed til. Så ja tak til iphone 4 og telmore!

Og så er der ikke mere shopping til den dame i denne måned. Godt nok har søde Fie prøvet at lære mig, at det er bedre at shoppe få, men gode og dyre ting. Men jeg tror ikke hun mente, at jeg på samme måned skulle købe flybilletter til New York OG en iphone 4 😉 Men hvis pengene er der på kontoen, så må man vel godt?

I dag skal jeg på arbejde og i aften får jeg iøvrigt besøg af smukke Katrine som jeg har tilbudt overnat her i the big O, da hun skal til optagelsesprøve på journalistik i morgen tidligt. Kryds fingre for hende! Ville bestemt ikke ha’ noget imod, hvis hun kom til Odense 🙂

Samsung Galaxy s3
iPhone 4s

bloglovin

11 kommentarer

 • Tilgengæld hjælper du mig med at finde fantastiske highstreetfund! 🙂 Og tænk hvor højt du kommer til at elske både turen og telefonen! Well done, my dear 🙂

  P.S. Er iøvrigt stærkt misundelig! Var blevet lovet en iPhone 4 af arbejdet her i april.. Det er så nu blevet til juni-juli. Og jeg går på barsel i august..? Tror det ender med, at jeg selv må købe en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har helt ret – du er sådan en god teacher 😉 Det er godt at jeg så kan få stillet min lyst til high street køb igennem dig 😉 Hahaha. Og det er da nederen at de lover dig en men rykker det? Måske kan du argumentere for, at det så skal være en barselsgave? hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  oooh… vil også ha en!!! og husk det er jo et godt og dyrt køb… ikke en eller anden billig fon du fortryder om en månede når den går i stykker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske det var mit ups 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MD

  FEEEEEEEEEEEEEEEDT hvis Katrine, kommer til O’ense 🙂 Kunne da ikke skade nogen eller noget hvis der kom endnu – en god blogger til O’ense! Altid sjovere at følge med når man bor i samme by 🙂

  Held & lykke til Katrine!! – You can do it! 🙂

  Go’ weekend .-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig! Hun må bestemt godt komme til Odense! Krydser alt hvad jeg kan for hende lørdag.

   Og også god weekend til dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kommer til at elske den….den er så fed. Jeg er virkelig glad for min!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg råder dig virkelig stærkt til at købe en bumper der går rundt om kanterne (cover) til den, smadrede min efter 14 dage – lige ned i asfalten! øv bøv. 1000 kr mere ud af vinduet..
  Nå, jeg har 3 til min iphone 4, og jeg har altså ingen problemer, overhoved. Den virker fuldt ud, selv i skoven.
  Hvor mange mb/gb har du købt med?

  Marie-Louise
  http://posgaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor køber man sådan en bumper og hvad koster de ca.? Ærgeligt at sådan en er nødvendig, fordi jeg kan rigtig godt lide iphone 4s “skarpe” kanter i forhold til iphone 3s design. Jeg købte den med16 gb, da jeg ikke har tænkt mig at ha’ super meget musik osv liggende, da jeg har en ipod jeg bruger. Og der var næsten 1000 krs forskel i udbetaling på 16 gb og 32 gb.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Topshop raw edges dress