Gina Tricot Exclusive May 2011

3 fra ASOS

3 fra ASOS

ASOS BLACK platform sandals ca. 653 kr – French Connection fan clutch ca. 540 kr – Paul Smith floral satchel bag ca. 1522 kr

Jeg ville bestemt ikke ha’ noget imod, hvis de 3 ting flyttede ind hos mig. Skoene er for cool og ville være lækre til brune ben og alle sæsonens stærke farver. FCUK clutchen er altså for laber med den fine træ-detalje. Og tasken fra Paul Smith har det smukkeste print – perfekt til sommer! Men… jeg har nok ikke tænkt mig at købe noget af det lige nu. Især Paul Smith tasken skal længere ned i pris før jeg seriøst ville overveje den. Jeg skal dog lige ha’ kigget min link-mappe med ASOS-fristelser igennem (har i også sådan en?), da ASOS pt giver 20% rabat med koden ASOSLOOK. Den virker til og med d. 16. maj.

I dag bruger jeg forresten dagen i København, da jeg skal til et par events. Det er faktisk et stykke tid siden jeg har deltaget i nogle events, så jeg glæder mig til at gense de forskellige bloggere (og se på lækre ting og tøj 😉 ). I skal nok høre mere i løbet af de næste par dage! Når jeg ikke bor i KBH, så er det langt fra muligt for mig at deltage i alle events jeg bliver inviteret til. Men jeg prøver at udvælge dem der interesserer mig mest (fordi det kan i nok også mærke på mine indlæg efterfølgende) og self samtidigt dem hvor jeg kan. Omvendt får jeg langt fra lige så mange invitationer som KBH-bloggere gør. Jeg har lagt mærke til at PR-firmaer (selvfølgelig ikke dem alle!) faktisk går langt mere op i geografi end trafik. Lidt noget snobberi synes jeg… vi er vel lige så købestærke og modeinteresseret her på Fyn og i Jylland som de/i er i hovedstaden? Og jeg kræver jo ikke at få min transport betalt – jeg betaler selv glædeligt min togbillet, hvis jeg virkelig gerne vil til et event. Nå, det lyder også bare forkælet at jeg brokker mig, da jeg vist ikke burde klage 🙂

3 things from ASOS that I would mind if they were mine. Right now you can get 20% off at ASOS with the discountcode ASOSLOOK and it’s valid until May 16th. Today I’m spending the day in Copenhagen. I’m attending a few events, but more about that later this week!

14 kommentarer

 • Synes der er noget om det du siger, Jeanett! Hvis PR-firmaerne er interesserede i at få deres produkter ud til så stor en skare som muligt burde de kigge lidt mere på besøgstal ja. Vil dog sige til deres forsvar at jeg tror det kan være svært at finde rundt i “blogjunglen”. Fx oplevede vi til de Diesel-events der har været, at vi blev spurgt om hvem der ellers var store bloggere i Aarhus, fordi de ikke helt vidste hvem de skulle invitere, og så holdt den gruppe bloggere der blev fundet frem til ligesom bare ved. Så at dem firmaerne inviterer ind i varmen i første omgang, så bare er dem der får invitationen næste gang også..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, Diesel er virkelig nogle underlige events. Det er SÅ random hvem der bliver inviteret der. Men ja, måske er det nemt for os at overskue hvem der er “store” fordi vi selv er i det? De burde ihvertfald tænke mere over mængden af trafik istedet for geografi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor herligt, at du lige kommer med en rabatkode – jeg har ligeså lige siddet og savlet over en kjole derinde 😀 så tusind tak – nu har jeg en undskyldning for at købe den. Hehe.

  /Stine
  hrtp://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt væk i den blomstrede taske, EJ hvor er den bare smuk! Hold da op! OO:D
  Dog har jeg ikke lige halvanden tusind kroner at smide efter en taske (desværre 🙁 men jeg skal jo konfirmeres i næste uge ;D)
  Og så syntes jeg at du har ret i det med PR-firmaerne,.
  Altså bare fordi at du ikke bor i KBH betyder det jo ikke at du har færre side visninger eller en mindre succesfuld blog?
  De burde da mere kæmpe om hvem der kunne få flest bloggere fra Fyn og Jylland til at tage hele vejen til KBH for at deltage i deres events ;D haha.

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er lidt en dyr taske! Ja, jeg forstår heller ikke altid deres måde hvorpå de vælger hvilke bloggere der bliver inviteret til hvad. Der er jo masser af læsere i provinsen også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • really loving the floral purse 🙂 i feel it is very versatile

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja, jeg tænker lidt, er der ikke nogle i Odense der inviterer til noget event?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Argh, jeg sidder og har købt tøj for 1500 kr i går og så opdager jeg dette indlæg i dag 😀 Kan man tale om at være lidt trist? 😀 Haha. Nu må jeg bare shoppe lidt mere, så jeg kan få gavn af din rabatkode 😀 Anyways.. Jeg glæder mig til at se og høre om de events du skal til 🙂 God tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Åhh nej jeanette! 😮 har netop aftalt shoppe-stop med min veninde, men den der clutch! :S den er bare SÅ lækker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot Exclusive May 2011