Oufit of the day #124

7 blogs jeg læser

Nu hvor jeg er lidt mentalt fraværende og derfor nok ikke verdens mest inspirerende blogger pt, så tænkte jeg, at jeg ville give jer de 7 blogs som jeg tjekker hver dag i øjeblikket (udover alle de skønne tøser oppe i topbaren 😉 ). Jeg ville nok ikke kunne nævne 7 blogs som er mine absolutte favoritter, da det svinger meget og ændrer sig from time to time. Men her er de 7 som jeg tjekker hver dag i øjeblikket. Det er en stor blanding af mode, gossip, baby, mad, humor, danske og udlandske blogs. Og det er ikke dem alle jeg er lige stolt af… ahem… *host* Jersey Shore *host*

7 blogs jeg læser

Sprinkle Bakes er en super fin kage-bage blog med masser af rigtig fine billeder. Heather som står bag bloggen har en stor forkærlighed for krymmel, drys og glimmer (deraf navnet på bloggen) og det skinner igennem i hendes bagværk som oftest er pyntet rigtig fint.

7 blogs jeg læser

She’s back!! I har måske allerede læst rundt omkring, at Pernille som står bag bloggen Fashion by Frium er tilbage. Jeg var super ærgelig, da Pernille for et års tid siden lagde bloggen på hylden på udbestemt tid, da hun var blandt mine favorit modebloggere. Pernille er en super køn pige med en fed stil – og samtidigt kan jeg godt lide at hun leger så meget med billederedigering. Så skønt at hun er tilbage!

7 blogs jeg læser

Jeg har simpelthen ikke tal på, hvor mange gange jeg højlydt har siddet og skiftevis skreget af grin og klukket foran computeren pga denne blog. Superheltemor er gift kvinde og samtidigt mor til 4 (overdrevent sjove) piger. Hun skriver om sin hverdag med 4 superhelte børn som har fået 4 skønne superhelte navne: Superbaby, Hulk, Frk. Fantastisk og Krea-girl. Hver pige er i sig selv fantastisk og sammen er de fænomenale. Hr. Kæreste har flere gange nysgerrigt spurgt hvad jeg dog lavede siden jeg sad og grinte foran computeren og det har nu resulteret i at han læser med om superhelte-familien. Jeg ved godt, at man ikke bør ha’ favoritter blandt børn, men Superbaby og Frk. Fantastisk er altså helt fantastiske. Superbaby fordi hun er som en baby skal være med at rive altid ned fra hylder og så fine planter i møblerne (+ hun kan danse zorba, kradse fars brystvorter af og spiser aviser… og er natteravn ligesom mig!). Frk. Fantastisk er jo i sig selv fantastisk som navnet indikerer, men også fordi hun er en lille beslutsom dame med en anderledes tilgang til tingene. Istedet for at skrive den traditionelle (kedelige) “Mit navn der står med prikker” i dette års gækkebreve, så kvitterede hun istedet for med et “Stik mig en øl ellers slår jeg flikflak” og til hendes fødselsdag krævede hun, at der i invitationen blev nævnt at gæsterne skulle tage papir med, så de kunne få hendes autograf. Mon jeg skulle sende en message ud på facebook inden min fødselsdagsfest næste weekend og skrive det samme? Måske har det ikke samme cuteness over sig som hvis man havde været 6 år lige som Frk. Fantastisk. Det HER indlæg fik både Hr. Kæreste og mig til at skrige af grin den anden dag. Smut forbi – det fortryder i ikke!

7 blogs jeg læser

Om lidt over en måned sidder jeg forhåbentlig i NYC (askesky gå væk!!) og derfor søger jeg løs på info omkring byen og hvad vi skal se. En af de blogs jeg derfor læser fast, er danske Cecilies som handler om hendes liv i NYC, hvor hun bor. Det er super fedt at få en daglig dosis NYC med tips og ideer til hvad man skal se derover + samtidigt virker Cecilie som en super sød pige. Jeg blev især inspireret af hendes seneste indlæg med 16 ting hun vil nå at se i NYC henover sommeren.

7 blogs jeg læser

En af de udlandske bloggere som jeg kigger forbi fast i øjeblikket er svenske Frida Fahrman. Frida bor pt i Paris (hvilket vist er et 3-måneders ophold?) og derfor er alle hendes outfits bare lidt mere lækre end normalt. Jeg er overhovedet ikke Paris-fan (ja, en blogger der ikke har en stor kærlighed for Paris… det ser man vist ikke tit) – jeg har været der og forstår slet ikke hvad “all the fuss is about”. Men Frida formår virkelig at få nogle smukke billeder ud af sit ophold som har charme og fantastisk stemning. Og så kan jeg virkelig godt lide hendes stil som jeg føler ofte ligger tæt op af min egen med høje sko og tit kjole eller nederdel.

7 blogs jeg læser

Åhhh søde Fie. Hende Udtryk-Fie kender mange af jer vist godt, men ikke desto mindre er jeg helt afhængig af hendes blog i øjeblikket. Nok fordi jeg ikke selv ser hende så meget for tiden, da jeg er lidt låst fast af den åndsvage eksamensopgave. Jeg føler derfor jeg kan følge en lille smule med den fine voksende mave og Fie der kun bliver smukkere og smukkere for hver dag. Dem der siger, at gravide får en helt specielt glød har altså ret, når man ser på Fie! Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig til at se både hende og manden på lørdag til min Mad Men-fødselsdag? Hun skal ha’ et stort kram og så skal hun også drilles lidt med ALT den porcelæn hun køber i øjeblikket, haha! 😉

7 blogs jeg læser

Ja, den her er jeg så mindre stolt af, men den skulle alligevel med på listen, fordi jeg tjekker den hele tiden. Hvis i ikke følger med i serien Jersey Shore, så er den nok ikke så interessant for jer. Men jer der gør ved nok godt, at castet i den kommende sæson er i Italien. Og de er faktisk allerede dernede og er igang med at filme løs. Bloggen All Jersey Shore poster ALT Jersey Shore gossip og billeder – og der er hele tiden nye billeder af Snooki, The Situation og de andre der hygger sig i Firenze. Jeg kan afsløre at The Situation allerede har haft tungen nede i halsen på en blond italiensk pige (nok ikke den sidste).

20 kommentarer

 • Taya

  Åh, Jersey Shore er også min “guilty pleasure”…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej sikke en dejlig overraskelse! Det er vel nok sødt af dig 🙂
  Kærligst,
  Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Rysgaard Jensen

  Når du kan lide Livet i NYC, så tjek også loumas.dk – også en super fin dansker-der-studerer-i-NY-blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du burde også læse min 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede blogs!
  Jeg undlader dog at nævne noget om Jersey Shore haha.

  Og god arbejdslyst med eksamensopgaven! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også til New York:-) Elsker også Superheltemor og den skønne Fie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 Savner også dig og glæder mig meget til lørdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahh, det der Jersey Shore – jeg lærer vist aldrig at forstå det 😉

  Tilgengæld er jeg også VILD med Superheltemor. Jeg er stoppet med at læse hendes blog i frokostpause, for kollegaerne har svært ved at jeg sidder og hulker af grin midt i storrumskontoret 😉

  Fie kendte jeg ikke, men nu glæder jeg mig til at følge lidt med – førstegangsindtrykket er i hvert fald rigtig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jersey Shore er sjov underholdning, men ikke specielt intelligent underholdning 😉 Haha ja jeg har virkelig også hulket mange gange over Superheltemor 😉 Og Fie er skøn – hende bliver du glad for 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender superheltemor i virkeligheden, eller min mor er meget gode veninder med hende (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow – det var derfor jeg har haft 7500 besøg det sidste halvandet døgn! Meget overvældende…
  Tak for link og superfine ord! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oufit of the day #124