Jeg drømmer mig her hen...

Alternativt “Dagens” – 7 år gammelt…

Alternativt Jeanett ved Mulernes Legatskole 2004

Et lidt alternativt “Dagens”, men Hr. Kæreste har lige fundet en CD FYLDT med gamle billeder. Det er virkelig nogle sjove og dejlige imellem. Blandt andet flere billeder af mine oldeforældre Ewald og Anna som har en helt speciel plads i mit hjerte. Der er også flere af mig i mange sjove outfits… det ene billede får i på lørdag på min fødselsdag 😉 Billedet er nemlig taget på min fødselsdag bare for mange, mange år siden.

Nå, men tilbage til dette billede. Det er taget den aften min søster havde gallaaften. Der er mange traditioner omkring galla, men på vores gymnasie (Mulernes Legatskole i Odense) der lå galla altså først, når alle eksamnerne var overstået og ikke før. Det virker for mig mere rigtigt – man skal sgu ikke ha’ lov til at komme med til galla før man er færdig! Derfor var galla også kun for dem der blev færdige – ikke 2.g’erne eller 1.g’erne. Desuden – hvad er det lige man fejre 2 måneder før man bliver student? Man er jo ikke færdig endnu?! Det er dog vist en udbredt tradition, at familie og venner kommer over og ser studenterne ankomme i deres fancy biler osv. Og det er her billedet er taget – jeg var over for at se min smukke søster ankomme til Mulernes på hendes gallaaften. Jeg kan huske, at hun havde en lang, stropløs mintgrøn chiffon kjole på. Hun var så fin! Jeg kan ikke huske hvor hele mit outfit er fra, men kjolen er fra Saint Tropez (og den hænger vist stadig i mit skab) og sko + taske er fra Friis & Company. Skoene og tasken har jeg desværre ikke mere… skoene sled jeg simpelthen op, så de gik til sidst helt fra hinanden. Solbrillerne taler vi ikke om… de er satme grimme! Cardigan-toppen-tingen husker jeg desværre ikke hvor den var fra. Billedet er iøvrigt fra juni 2004, så det er 7 år siden. Vildt at tænke på!

A picture from 2004 that my boyfriend found today when he was cleaning. It’s taken at my sister graduation prom from high school – I’m waiting for her to arrive in a fancy car.

32 kommentarer

 • Det er så sjovt at finde glemte billeder 🙂 Det er i øvrigt et rigtig godt billede af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, helt vildt sjovt at sidde og kigge dem igennem. Og mange tak 🙂 – dog minus de ækle solbriller 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg syntes du ser godt ud! Og solbrillerne er da meget fine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh, gensynet med den gode gamle indgang fra Mulernes <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hvor er det sejt at du har gode på Mulernes! 😀 jeg går selv i 2.g derude nu.
  Og selvom det er et gammelt billede ser du stadig godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor sejt! Mulernes er et fedt, fedt gymnasie. Min lillebror går derude nu i 1.g. Og mange tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skoene er godt nok lækre, ærgeligt at du ikke har dem mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • still so pretty even 7 years ago! and i think you look adorable! i hate finding old photos of myself! i may have to post some at some point LOL! <3 have a great day!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh, gode gamle Mulernes. Der blev jeg selv student i det herrens år 1998 *host* ikke et ord om at føle sig som en gammel krage *host*
  Pudsigt nok var jeg faktisk lige derude i dag, da jeg kender en, der arbejder der og det var sgu sjovt at se stedet igen efter så mange år.

  Btw, helt enig hvad angår galla – Mulerne gør det eneste rigtige på det punkt.

  Glæder mig til at se endnu et “gammelt” billede på lørdag 🙂

  /Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at jeg har så mange læsere der har gået på Mulernes! Det er også en god skole! Jeg har faktisk taget til de der gammel elev fester et par gange – det er altså sjovt, hvis bare man er en lille gruppe af venner/gamleklassekammerater der tager derud sammen.
   Og ja, det er det helt rigtige mht galla på Mulernes 😉 Det billede der komme lørdag er RIGTIG gammelt. En del ældre end det her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Næstved Gymnasium gør også det eneste rigtige kan jeg så bidrage med. Man kan blive student mandag-tirsdag-onsdag (der er ca 400 hvert år der bliver student så derfor er der en del dage), og der er galla onsdag, hvor det KUN er for 3.G’erne og 2.HF’erne. Fredag er der så dimission.
   Jeg forstår heller ikke det med at holde det inden. Så er det jo bare en fest..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det lyder også som en rigtig god måde at gøre det på. Vi er helt enige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Det altid sjovt med gamle billeder! Dir udseende har ikke forandret sig meget på 7 år 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte P

  Åh Gud, læste det som “7 år gammel” og nåede da liiiiige at tænke: “Hold da op en udskæring!”
  Haha. Men du ser fantastisk ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ligner dig selv, Jeanett! Det lover godt for fremtiden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg kunne ikke være mere enig mht. galla – Men jeg er også selv fra mulernes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ej, hvor sjovt, på mit gymnasium ligger galla i november og er for alle tre årgange. Sjovt at skoler er så forskellige 😛
  Rigtig flot outfit, omend det er lidt gammelt. Du ligner dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det der med at det er for alle årgange er jeg virkelig ikke fan af. Synes kun det skal være dem der er færdige der har en fest. Har 3.g’erne så slet ingen fest for dem selv på skolen? I Odense er det næsten det samme på alle gymnasierne. De gør ihvertfald det samme på både Skt. Knuds og Odense Katedral skole som vi gjorde på Mulernes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må tilslutte mig Manja – du holder dig sgu godt! Du ligner dig selv. Den slags imponerer, når man selv har rundet de 30 og nu er blevet mor til nogen…Gosh, hvem der bare holdt sig så flot!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhhh du er sgu da en laber Mama! (Hvilket Manja også er!). I to har intet at beklage jer over 😉 Men tusind tak! Vi må håbe det bliver ved med at gå så langsomt over de næste år hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer mig her hen...