Done

Birthdaygirl no. 27

Birthdaygirl no. 27

Hehe ja jeg kan vist ikke komme helt uden om det… i dag runder jeg de 27 år. Jeg lovede jer i torsdags et billede af mig som jeg havde fundet, hvor jeg ikke er så gammel. Og as promissed! Det er åbenbart noget jeg har gjort fra helt lille det der med at posere til “Dagens Outfit” haha 😉 Jeg er enten 4 eller 5 år på billedet og det er taget på min fødselsdag, så det er enten præcis 22 eller 23 år siden. Helt åndsvagt at tænke på. Men allerede dengang var stilen lagt med kjole eller nederdel, poseringer, en pæn location til outfitbillede og en lille dame der ikke har noget imod at stå foran kameraet. Man skulle næsten tro, at jeg allerede var blogger dengang? (Dengang var der bare ikke noget der hed internettet… haha det lyder som om jeg er født i stenalderen!).

Dagen i dag starter ud med brunch herhjemme med Hr. Kæreste og bagefter skal jeg lige ha’ handlet lidt ting ind til i aften. Om nogle timer kommer min søster og så tager hun med mig ind til MAC, hvor jeg skal ha’ lagt Mad Men-makeup til i aften. Derefter skal vi hjem og ha’ ordnet håret – og så bestiller vi sushi fra Bar Sushi til mig, Hr. Kæreste, min søster og hendes kæreste. Og derefter så er vi vist ved at nærme os tidspunktet, hvor gæsterne begynder at ankomme. Jeg glæder mig sådan til at se mine gæsters outfits i aften 😀 Jeg har ikke fået nogle gaver endnu – eller jo, jeg får en ny cykel af Hr. Kæreste, men den vil jeg gerne selv med ud og finde, så den er her ikke fysisk. Er dog super glad for gaven, da jeg ikke har haft min egen cykel i over 1 år (jeg har brugt hans cykel). Men nu kan vi igen cykle SAMMEN, når vi skal steder hen.

Today is my birthday and I’m turning 27. This picture was taken on my 4th or 5th birthday many years ago. Already then I was doing poses for the camera haha! I’m looking forward to the whole day but especially to my birthdayparty which is with a Mad Men theme. Can’t wait to see my guests in their outfits!! 😀

52 kommentarer

 • Tillykke smukke Jeanett!

  – de bedste børn er maj børn;-)

  Hurra hurra!!

  God fest i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I. Due

  HJERTELIG TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN OG DET FINE BILLEDE. JA TIDEN GÅR
  OG DEN GÅR STÆRKT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, hvor sødt med billedet 😀
  Og stort tillykke med dagen, det lyder som om du nok skal få det bedste ud af den (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina K

  Tillykke med fødselsdagen!
  Håber du får en god aften, med glade mennesker og gode gaver! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig mange gange tillykke. Er sikker på at der pga dig at solen skinner. 🙂

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Betina! Ja, indtil igår lovede de faktisk pis-regn hele dagen, men det har de da ændret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih et fint billede! 😛 Mange gange tillykke med fødselsdagen.. Glæder mig til at se hvordan du kommer til at se ud.. Ha’ en god dag og fest! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Tillykke Jeanett, og tak for din skønne blog 🙂
  Det er godt at du blev blogger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hvor ser du dog bare sød ud! Og det gør du stadig, 22-23 år efter :).
  Ha’ en skøn dag og en rigtig god fest! Vi glæder os til at se billeder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke 🙂 Lyder som en skøn dag 🙂 Glæder mig til at se outfit post 🙂
  Hvor bliver det dejligt at komme på kæreste cykeltur 🙂 God fornøjelse i aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saina

  Hurra!
  Jeg har jo læst din blog længe, men er en af de “passive” læsere, men idag ændret det sig! Min første kommentar, for jeg måtte da ønske dig TILLYKKE med fødseldagen!
  Ha’ en fantastisk fest, håber der kommer lidt billeder fra den inden på bloggen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Og fedt med kommentar – lad der endelig komme nogle flere af dem 🙂 Jeg lover i får lidt billeder fra festen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen 🙂
  Håber du får en god dag og ikke mindst en fantastisk aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen 🙂
  Hav en rigtig god fest. Glæder mig til at se “mad men/fødselsdags”-dagens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Stort tillykke med fødselsdagen! Håber du får dig en rigtig dejlig dag og nyder din fest i aften! 🙂
  Hvem der bare skulle til Mad Men party 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stemmer m i koret. Til lykke og ja, majbørn er de sødeste og smukkeste. Haha. Glæder mig til at se lækkert Mad Men-outfit. Rigtig god fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dagen!
  Glæder mig også meget til at se billeder! Især af din make-up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu en gang stort tillykke med fødselsdagen, Jeanett! Håber, du har en dejlig dag, og at du får en super Mad Men fest i aften 🙂 Glæder mig til billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tillykke med dagen og rigtig god fest i aften -glæder mig til at se billeder af tøjet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpestort tillykke med dagen – er sikker på du får en fantastisk aften; glæder mig til at se billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er det fedt, at min yndlingsblogger har fødselsdag samme dag som mig! Stort tillykke med dagen! Håber du har haft en rigtig god dag og din fest bliver vild! Det er et rigtig fedt tema, og glæder mig til at se billeder derfra 🙂

  Stort knus Katrine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor sjovt! Tusind tak for “ynglingsblogger” markaten 😉 Og jeg håber også at du havde en god fødselsdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tillykke med dagen 🙂 Jeg håber du er i fuld gang med at nyde aftenen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort TILLYKKE med dagen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Stort tillykke med igår Jeanett! Kan kun være enig i, at maj børn er de bedste 😉
  Håber du havde en god dag, og kan ikke vente med at se billeder fra festen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke med fødselsdagen igår søde Jeanett!! Det ser ud til du fik en dejlig dag sammen med dine kære, inden festen begyndte om aftenen 🙂
  Og ihhhh, hvor jeg glæder mig til at se billeder fra igår aftes – det må virkelig ha’ været fedt!
  Ser frem til nogle fede indlæg fra festen, MAC make-up’en og ikke mindst dit outfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Melanie! Makeuppen og outfit er på bloggen – og selve festbillederne kommer snarest :=

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tillykke med de 27 år, håber du havde en fantastisk fest. Glæder mig til at se billeder derfra og hvor vidt folk er gået med deres outfit samt din madmen makeup. Syntes det er super flot med den slags makeup, så husk endelig fif – hvis hende makeup artisten kom med nogle gode råd 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Hej Jeanett,
  Stort tillykke med fødselsdagen i går. Jeg håber du havde den dejligste dag. Jeg glæder mig til at se billederne fra jeres Mad men fest.

  Jeg har sendt en mail til dig angåede Shopbop køb. Du behøver ikke svare – jeg har fået hjælp af søde Malsen :-).
  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Et forsinket, men stort tillykke med fødselsdagen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Done