Rabarber crumble

God lørdag!

Hey guys. Sidder hos nogle gode venner (hvor der er en med kæmpe mave som termin om en uge – måske går vandet i aften? Spændende!). Har nu prøvet at blogge med billeder tre gange, men uden held så vi må tales ved i morgen istedet. Vi er ved at tænde op i grillen og skal bla have pølser, lam og bøffer 🙂

Tusind tak til alle jer der var inde og hilse på mig på arbejdet i dag. Jeg har altså de sødeste læsere! Rigtig god lørdag – vi snakkes i morgen, hvor jeg afslører hvad jeg købte for mit Shopbop-gavekort 😉

2 kommentarer

  • NT

    God lørdag selv!
    Jeg så dig også inde i Gina Tricot i sidste måned, og jeg ville så gerne sige hej, men turde simpelthen ikke!!! 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber crumble