Mad Men festen

Gold & white

Gold & whiteGold & white

Vi holder lige en break fra alt det der fødselsdags-tamtam, så i ikke får alt for meget på en gang 😉 Jeg mangler stadig lige at vise jer resten af mine gaver, men jeg skal lige ha’ byttet en af dem inden (har fået 2 af den samme ting), så dem får i inden for de næste par dage. Imellem tiden ville jeg lige vise jer disse billeder som er fra ZARAs lookbook fra maj måned. De er ikke nye, men jeg har længe savlet uhæmmet over dette look. Jeg ville virkelig gerne rende rundt i en lignende skjorte og den nederdel en aften i NYC. Skjorten er inde på ZARAs webshop, men jeg kan ikke finde nederdelen og mindes slet ikke at ha’ set den. Har i spottet den eller er det måske fordi den ikke er kommet endnu? Jeg ville mucho gerne have den med til NYC!
(Mango kommer også med en guld nederdel som en del af deres AW11 collection (den kan pre-orders HER), men jeg vil ha’ en guld nederdel NU).

I’m so inspired by this look from ZARAs lookbook of May 2011. I would love to wear that a night out on my vacation to NYC. I still haven’t seen the skirt on ZARAs webshop though. Have you?

14 kommentarer

 • Guld og hvid er så flot sammen. Den nederdel er mega fed, kan godt forstå du ikke kan leve uden 😀 Hvis du ikke kan få fat på den fra zara, mon det så ikke er muligt at finde noget i samme stil på ebay? 🙂

  -Julie
  http://www.99dresses.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo god idé! Jeg har kigget lidt på eBay, men har indtil videre ikke fundet en. Men jeg kigger videre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen så fint sammen guld og hvid.. LOVE IT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  H&M Divided har også lavet sølv og guld shorts samt bukser, som er super flotte! Måske man både skulle have bukser og nederdel…?
  Så kan man skifte afhængigt af vind og vejr og stadigvæk beholde det lækre look 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det dem fra deres Fashion Against AIDS kollektion du mener? Dem er jeg nemlig ikke så vild med. Tror også mest jeg er til en nederdel 😉 Men tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også ledt ALLE vegne efter den nederdel. Den er desværre heller ikke i butikkerne i Berlin. Jeg skal nok sige til, hvis den dukker op er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hejsa..

  Nederdelen i guld er på Zara shop nu-under skidts i første linje :o)

  Hilsen louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Louise! 😀 Øv, hvor er den bare dyr… havde håbet på at den ville koste omkring 500 kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • frede

  den hvide skjorte er da ikke til at finde i deres webshop?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nederdelen er kommet i Zara nu! Hurry up :). Den var tilbage i alle størrelser idag… Synes desværre ikke den er helt så cool i virkeligheden 🙁 Havde ellers også glædet mig helt vildt til den. ØV!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du set den i virkeligheden? Hvad var det ved den du ikke var så vild med? Overvejer den nemlig stadig og jeg har desværre ikke en fysisk ZARA tæt på mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad Men festen