✕
Mad Men festen

Gold & white

Gold & whiteGold & white

Vi holder lige en break fra alt det der fødselsdags-tamtam, så i ikke får alt for meget på en gang 😉 Jeg mangler stadig lige at vise jer resten af mine gaver, men jeg skal lige ha’ byttet en af dem inden (har fået 2 af den samme ting), så dem får i inden for de næste par dage. Imellem tiden ville jeg lige vise jer disse billeder som er fra ZARAs lookbook fra maj måned. De er ikke nye, men jeg har længe savlet uhæmmet over dette look. Jeg ville virkelig gerne rende rundt i en lignende skjorte og den nederdel en aften i NYC. Skjorten er inde på ZARAs webshop, men jeg kan ikke finde nederdelen og mindes slet ikke at ha’ set den. Har i spottet den eller er det måske fordi den ikke er kommet endnu? Jeg ville mucho gerne have den med til NYC!
(Mango kommer også med en guld nederdel som en del af deres AW11 collection (den kan pre-orders HER), men jeg vil ha’ en guld nederdel NU).

I’m so inspired by this look from ZARAs lookbook of May 2011. I would love to wear that a night out on my vacation to NYC. I still haven’t seen the skirt on ZARAs webshop though. Have you?

14 kommentarer

  • Guld og hvid er sĂ„ flot sammen. Den nederdel er mega fed, kan godt forstĂ„ du ikke kan leve uden 😀 Hvis du ikke kan fĂ„ fat pĂ„ den fra zara, mon det sĂ„ ikke er muligt at finde noget i samme stil pĂ„ ebay? 🙂

    -Julie
    http://www.99dresses.blogspot.com

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Jo god idĂ©! Jeg har kigget lidt pĂ„ eBay, men har indtil videre ikke fundet en. Men jeg kigger videre 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Det er simpelthen sĂ„ fint sammen guld og hvid.. LOVE IT!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Helle

    H&M Divided har ogsĂ„ lavet sĂžlv og guld shorts samt bukser, som er super flotte! MĂ„ske man bĂ„de skulle have bukser og nederdel…?
    SĂ„ kan man skifte afhĂŠngigt af vind og vejr og stadigvĂŠk beholde det lĂŠkre look 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Er det dem fra deres Fashion Against AIDS kollektion du mener? Dem er jeg nemlig ikke sĂ„ vild med. Tror ogsĂ„ mest jeg er til en nederdel 😉 Men tak for tippet!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg har ogsĂ„ ledt ALLE vegne efter den nederdel. Den er desvĂŠrre heller ikke i butikkerne i Berlin. Jeg skal nok sige til, hvis den dukker op er.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Louise

    Hejsa..

    Nederdelen i guld er pÄ Zara shop nu-under skidts i fÞrste linje :o)

    Hilsen louise

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Tusind tak Louise! 😀 Øv, hvor er den bare dyr… havde hĂ„bet pĂ„ at den ville koste omkring 500 kr.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • frede

    den hvide skjorte er da ikke til at finde i deres webshop?!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Louise

    Nederdelen er kommet i Zara nu! Hurry up :). Den var tilbage i alle stĂžrrelser idag… Synes desvĂŠrre ikke den er helt sĂ„ cool i virkeligheden 🙁 Havde ellers ogsĂ„ glĂŠdet mig helt vildt til den. ØV!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Har du set den i virkeligheden? Hvad var det ved den du ikke var sĂ„ vild med? Overvejer den nemlig stadig og jeg har desvĂŠrre ikke en fysisk ZARA tĂŠt pĂ„ mig.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

Mad Men festen