7 blogs jeg læser

Mad Men Makeup

Mad Men MakeupMad Men Makeup

Som jeg nu efterhånden har nævnt mange gange, så holder jeg jo Mad Men-fødselsdag på lørdag. Alle der kommer skal være iført Mad Men outfits og til damerne betyder det jo både det rigtig tøj, smykker, hår og ikke mindst makeup. Jeg har alt klar til selve outfittet og håret har jeg nogenlunde styr på (tror jeg – skal lige se nogle flere youtube-videoer) og nu er der også styr på makeuppen. Jeg besluttede nemlig, at jeg ville forkæle mig selv nu hvor lørdag faktisk er min rigtige fødselsdag, så jeg har bestilt tid til at få lagt makeup inde hos MAC i Magasin på lørdag. Jeg har allerede snakket med dem om makeuppen og typisk for trenden på det tidspunkt var: helt perfekt hud (dvs MEGET foundation), godt med rouge, flydende mørk eyeliner, laaaange vipper (gerne kunstige og ret tætte), optegnet øjenbryn med det flotte “knæk” og så en flot læbestift… oftest rød eller pink-ish. En Mad Men-kvinde ville ALDRIG gå udenfor uden makeup! Billeder her af karakteren Joan fra serien er et ret godt eksempel på den makeup jeg lige har beskrevet. Uhh hvor jeg glæder mig! Det koster 400 kroner at få lagt makeup hos MAC, men så er det også af uddannet makeupartister + man må faktisk vælge produkter for de 400 kroner. Så man kommer hjem med lagt makeup + produkter – alt sammen for 400 kr. Det synes jeg er helt okay! Min søster tager måske med mig derind og så kan jeg jo evt lige få hende til at tage et par billeder undervejs.
Nu vil jeg indsætte slutspurten på min opgave – jeg har til på fredag kl. 12! Kom tilbage i aften, hvor jeg giver jer et sneak peek på min Mad Men-kjole til på lørdag 😉

This upcoming saturday is my birthday and I having a huge birthdayparty with a Mad Men theme. My outfit is ready and now I’ve also booked an appoinment with MAC to do my makeup on saturday. It’s gonna look something like Joan here in the pictures. I can’t wait!

16 kommentarer

 • i think this makeup look is gonna look PERFECT with your skin tone! cant wait to see photos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hvor er hun smuk, og jeg elsker bare når rødhårede kvinder beviser at vi godt kan gå i rødt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • virkelig smukke billeder!

  http://ellent.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det lyder flot og spændende! Det skal nok komme til at klæde dig rigtig godt. 🙂
  Det er da for øvrigt en virkelig god ide at gøre en del ud af maleuppen på den måde. Det er jo overhovedet ikke dyrt, når det er til specielle lejligheder.
  Du skulle næsten have valgt MaxFactor i stedet for MAC. Ikke fordi der er noget i vejen med MAC. Men jeg har ladet mig fortælle, at MaxFactor var det absolut førende makeupbrand “dengang”. Altså dengang, som serien skal forestille at foregå. Det forlyder desuden, at MaxFactor har “patent” på skuespillerindernes makeup. Ret skarpt tænkt af producenterne, at det er så gennemført. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Nu er der ingen MaxFactor stand i Odense der lægger makeup, så jeg kunne kun vælge MAC. Men nej, jeg synes heller ikke det er dyrt! Desuden er mere et slogan MaxFactor har skabt end det er facts 😉 Mange skuespillerinder bruger andet end MaxFactor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, selvfølgelig. Det er Mad Men-skuespillerinderne, jeg snakker om. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh på den måde. Det vidste jeg ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Joan. Hun er bare en sej quinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  tror du kommer til at blive så fin! glæder mig til at se billeder – gerne mange undervejs 🙂
  /stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Føler mig snart som den eneste på jorden der ikke har set Mad Men, haha. Måske skulle man gøre det en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 blogs jeg læser