God lørdag!

Meet Marc

Meet MarcMeet MarcMeet Marc

SÅ! Så fik jeg det endelig til at virke med billeder… det trådløse internet jeg var på igår virkede bare overhovedet ikke. Men det gør mit eget tilgengæld, så nu kan jeg blogge ordenligt. Let me introduce to you… Marc! Rigtig mange håbede og gættede på i dette indlæg, at det var Marc by Marc Jacobs tasken jeg havde købt for mit gavekort. Og i havde ret! (Nogen havde endda spottet mig gå rundt i Odense med den… haha!).  Jeg tænkte at så dyre ting skal være noget der holder og noget jeg ikke bliver træt af med det samme. Og som der var en af jer der påpegede, så har jeg slet ingen “designer taske”, så jeg synes valget var en no-brainer. Marc er allerede flyttet ind hos mig og vi har været mange steder sammen. Han er en super herlig fyr! (Hr. Kæreste og Marc er dog ikke heeeelt best friends endnu… Hr. Kæreste synes at Marc “bare er en sort taske”… jaja, men en meget lækker sort taske i meget lækkert læder!!).

Jeg efterlader jer med lidt detalje-billeder. Der er altså kræset for alt på den taske. Marc koster 2125 kr og kan købes lige HER. Husk der er risiko for told, når de nu sender fra USA (Marc blev desværre nuppet i tolden og den slags koster 800 kr for en af hans slags. Det er 25% moms + 12% told af prisen INKL porto man skal betale. Shopbop har dog gratis fragt ved alle bestillinger over $100).

bloglovin

20 kommentarer

 • <3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ham 🙂
  Jeg kan godt forså at du er glad for den 🙂 Den er virkelig også fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ih, den er nu også ret lækker! Hvordan kan det være, du fik sådan et stort gavekort? Og skulle du selv betale de 800 kr. i told? 🙂

  Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han fin 🙂 Jeg skal vidst passe på, når jeg engang bestiller en vare fra USA. Men tillykke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er jeg misundelig. Det er jo en fantastisk taske. Min søster har den også – den er jo så lækker. Drømmer selv om at få mig en Marc inden alt for længe 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er virkelig bare fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, han er lækker! Tillykke med ham, Jeanett! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hej Jeanett!
  Jeg overvejer meget en AW taske fra Shopbob til 825 $, men jeg er i tvivl om hvor meget jeg rent faktisk skal af med? Hvor meget tror du ca?
  Btw, sej blog du har dig! 🙂

  Mvh. Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mener du kursen på dollaren eller hvor meget der kommer oven i af told? 🙂
   Og tak for de søde ord!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er en lækker en ham Marc 🙂

  Jeg købte min i NYC, så han blev noget billigere end herhjemme. Kan se du skal til NYC – glæd dig – jeg har boet i London og har virkelig oplevet en storby og selvom jeg aldrig har troet noget kunne måle sig med min elskede London, så er New York altså noget helt særligt. Besøg Marc by Marc Jacobs på Bleecker Street og, som bonus, på hjørnet lige ovefor butikken ligger Magnolia Bakery med de lækreste Sex and the City-like cupcakes! 🙂

  God tur! Fantastisk blog!

  /Milana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikita

  hejsa – jeg er selv lige ved t gennemføre købet på denne taske – så så jeg tilfældigvis lige dit oplæg om den, hvor stor er den og hvad måler den ? sys nemlig den virker en anelse mindre end jeg havde regnet med ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har desværre ikke mål på den, men min er den mindste model som har en normal taske-størrelse. Den større hedder noget med “Huge” i navnet og den er virkelig KÆMPE. Jeg synes ikke den er fed i den store version. Den er FOR stor.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God lørdag!