Outfit of the day #122

Motel dress i Red&White

Motel dress i Red&WhiteMotel dress £52

Jeg nævnte kort i indlægget igår, at jeg ville ha’ købt en kjole på ASOS (og bruge rabatkoden 15STYLISHTREAT), men at den farve jeg ville ha’ var blevet udsolgt. Efter jeg havde skrevet indlægget kom jeg i tanke om, at kjolen jeg cravede ikke var fra ASOS’s eget mærke, men istedet fra mærket Motel. Kjolen har været i både rød/hvid og navy/hvid stribet på ASOS, men nu er det kun det navy/hvide der er tilbage (HER). Og det var selvfølgelig den rød/hvide jeg gerne ville ha’. Typisk! Jeg gik istedet for ind på Motels egen hjemmeside for at se om de ikke skulle ha’ kjolen – og der var jeg heldig! Og kjolen kostede det samme som på ASOS. Samtidigt var jeg så heldig, at der var en rabatkode der gav 20% af på alle varer der ligger under “New Arrivals” og det gjorde kjolen heldigt nok også! Rabatkoden hedder SUMMERWEDDING og den gælder til i aften (mandag) ved midnat. Jeg har engang for en 3-4 år siden haft en anden kjole fra Motel og den husker jeg som værende meget normalt i størrelsen, så jeg har bestilt denne i en medium som jeg normalt er. Håber den passer! Levering koster 8£. I kan finde kjolen HER hos Motel.

Jeg synes kjolen har et super fint snit og jeg kan virkelig godt forestille mig i den til sommer med brune ben, en let brise i håret, store solbriller og noget koldt drikkelse i hånden. Tænker den ville være fin til fejring af 4th of july på vores ferie i USA? Den har de danske farver, men samtidigt læner den sig også lidt op af det amerikanske flag. Det kunne da være skægt? 🙂

TIP: Motel giver alle nye kunder en rabatkode som trækker 10£ fra. I skal bare gå ind og registrere jer som bruger og så indenfor 15-20 min kommer der en mail med en rabatkode til jer. Den kan tilgengæld ikke bruges sammen med andre tilbud, så i kan ikke bruge 20%-koden og denne rabat på samme køb.

15 kommentarer

 • Glæder mig til at se dig i den. Tror den vil klæde dig super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig fin!! Super sød og sommer agtig. Jeg håber den passer, for du vil med sikkerhed se hamrende godt ud i den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg gennem årene set så meget tøj på den Asos model, at jeg nærmest føler, at jeg kender hende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha me too! Da jeg for mange år siden startede med at handle der, der havde de en blond model som de brugte ekstremt meget. Hende følte jeg også til sidst at jeg kendte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med farverne! Det minder mig om slikkepinde og bolcher, men på den gode måde XD Glæder mig til at se dig i den, for jeg kan virkelig forestille mig den på dig med store solbriller, ballerinaer og som du selv siger: “en let brise i håret”
  Det skal nok blive godt 😀
  ps. Jeg fik lige et syn! Mie fra Wewonder flytter ind hos jer i Bloggers Delight, eh? Pretty impressive right? XD

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe jo Mie flytter ind nu – sammen med i alt 8 nye 🙂 Og mange tak… glæder mig også til at ligne et menneskeligt-bolsje 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OMG i wantttt this! and you’re so right…its perfect for 4th of July without a doubt!!! And I just remembered, you will be in the US for the 4th of July 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yeah I think I’m gonna wear this on the 4th of july which we’ll spend in Boston. I can’t wait – I wanna go to the US now!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  fin kjole, tror den kommer til at fungere super godt med solbriller, vind i håret osv 😉

  Bloggers delight er blevet en smule langsomt at loade efter de andre bloggere er flyttet ind, håber det bliver ordnet for det er lidt træls 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe mange tak. Ja, det er lidt slow men det er fordi vores servere lige skal vænne sig til alt den nye trafik 😉 Men de arbejder på det og det skulle snart være tilbage til normalt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det er ikke sådan at du stadig har denne kjole og gerne vil sælge den? Står og skal bruge en sådan akut-akut på fredag 🙂 Smid mig en mail, hvis det er .. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #122