Min hvide ASOS kjole

Oufit of the day #124

Oufit of the day #124
Primark dress – Rayban aviator sunglasses (gift) – ASOS wedgesMarc by Marc Jacobs bag (gift) – YSL ring

Jeg nåede mit mål i fredags på de 5 sider (nåede faktisk lidt mere end det), så derfor gav jeg mig selv lov til at tage til min svigermor og mands bryllups/havefest igår eftermiddags efter arbejde. Outfittet havde jeg ikke så meget tid til at tænke over, da det bare lige var et hurtigt skift efter arbejde og så hurtigt videre derud. Derfor kastede jeg bare min elskede Primark kjole med blomsterprint på og mine nye wedges fra ASOS (dem skal i nok få et nærmere kig på i løbet af den næste uges tid). Kjolen strammer lidt mere end den plejer, da der vist er røget en 3-4 kilo på herunder eksamensperioden. Masser af slik foran en computer + takeaway + ingen tid til træning er vist bare en dårlig idé. Jeg vil prøve at lægge en omgang træning ind i dag eller i morgen, fordi det er begyndt at irritere mig lidt.

Nå, men idag står igen på store-skrivedag, hvor målet igen er en 4-5 sider. Derefter mangler jeg faktisk kun lidt delkonklusioner og den store konklusion. Og det kan jeg vist godt overskue at gøre fra mandag og indtil torsdag eftermiddag, hvor jeg satser på at være færdig, så jeg kan printe ud der. Fuck hvor jeg glæder mig til at det hele er overstået på fredag. Kig forbi senere, hvor jeg har et indlæg klar til jer med de 7 blogs jeg bare MÅ læse i øjeblikket.

My outfit from yesterday where I attended a family gardenparty. The wedges are from ASOS and they’re new – I’ll give you a better look later this upcoming week.

22 kommentarer

 • Ninna

  Ligemeget hvor meget du vejer vil du altid være helt utrolig smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh.. De sko er flotte!! 🙂

  Forresten… Din header – jeg elsker den. Sidder altid længe og kigger på den, inden jeg scroller ned for at se indlæg!
  http://www.missmatie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Matie! Jeg er også selv glad for headeren – men endnu federe at i også kan lide den! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint outfit. Er helt tosset med skoene, de er godt nok fede! Hvem der bare kunne holde balancen i sådan nogle, suk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Uha ja, eksamensvægten er forfærdelig – selvom jeg nu ikke synes, man kan se det på dig. Jeg sidder selv med al for mange sider, der skal skrives, og endnu flere, der skal læses = en opadgående vægt 🙁 Det har jeg det virkelig dårligt med, da jeg lige når at blive glad for min krop og købe tøj, der passer til min oprindelige vægt, og så strammer alt bare på den dårlige måde under eksamensperioderne, så livet bare ser endnu sortere ud! Nej hvor jeg glæder mig til at det er forbi om en måneds tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, hvor er du sød. Jeg tror også, at det er noget man selv lægger mærke til før andre gør det. Der skal ihvertfald trænes så snart opgaven er lavet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk outfit til dig…..synes kjolen klæder dig så godt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Malsen! Den er godt nok nogle år gammel, men den bliver ved med at være en af mine favoritter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Heldigvis må man gerne blive lidt tyk, når man laver opgave 🙂
  Og hvad der næsten er bedre, – man hungrer efter salat og kylling og andet sundt mens pizza, burgere og tankstations-mad giver en kvalme bare ved tanken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du ser skøn og sommerlig ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Perfekt kjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den elsker jeg også bare! Den redder mig altid, når jeg ellers ikke lige ved hvad jeg skal have på

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Er skoene behagelige at have på ? .. skønt outfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Lækkert. Så bliver de sgu bestilt;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også Primark – de har virkelig mange flotte ting, til billige penge 🙂
  – I love!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hvide ASOS kjole