Kate & Will

Outfit of the day #122

Outfit of the day #122Outfit of the day #122Outfit of the day #122Outfit of the day #122
Gina Tricot blouse – Gina Tricot skirt – YSL ring – Gina Tricot sunglasses – Primark flats

Jeg brækker mig snart af min opgave… fuck jeg glæder mig til i morgen. Jeg havde tidligere en ond hovedpine og besluttede derfor at tage en pause og istedet smutte ned og kigge i Ansgar Anlæg, hvor der blev fejret 1. maj. Før jeg blev aktiv i politik der fejrede jeg altid 1. maj i Munke Mosen, men efterfølgende har jeg lært, at det er der de ikke-politiske aktive holder 1. maj, hvorimod de “seriøse” (som altså også bruger dagen på at drikke mange øl) holder til i Ansgar Anlæg. Jeg blev kun lige en times tid, men nød den friske luft, andre mennesker (man føler man er eneboer når man skriver opgave) og solen. På vejen hjem gik vi over kirkengården ved Ansgar Kirke og snuppede lige disse outfit billeder for idag. Nederdelen er et nyt køb som jeg købte med hjem fra jobbet i fredags. Den er rigtig behagelig og koster kun 129 kroner. Kup! Printet er iøvrigt det samme som på min buksedragt. Det er bare ikke den samme slags stof.

Jeg har forresten fundet en rabatkode til ASOS på 15%. Den hedder 15STYLISHTREAT. Jeg ved ikke om den stadig virker, så let me know hvis i bruger den. Jeg ville selv ha’ brugt den til en kjole derinde fra, men den er siden i fredags blevet udsolgt i den farve jeg gerne vil have, så det er lidt bittert. Håber den kommer igen.
EDIT: Rikke fortalte mig lige, at rabatkoden gælder til og med i morgen d. 2. maj – så det gælder om at shoppe løs i dag og i morgen! 🙂

22 kommentarer

 • Pernille

  Virkelig et fint outfit til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Pernille! Jeg venter lige med at udgive din sidste kommentar på det andet indlæg, da du har ramt det ret godt og jeg vil ikke lige “offentliggøre” det hele endnu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et helt fantastisk outfit. Du kan virkelig bare noget med de der farver! Og så kan du virkelig også bære det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhhh mange, mange tak Simone! Dejligt at du synes det, fordi jeg kan virkelig godt lide farver 😀 Så det er godt de også kan lide mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rabatkoden gælder til og med i morgen d. 2. maj. Og superfint outfit. Meget passende med en rød bluse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Rikke! Hehe ja det kom jeg også til at tænke på tidligere i dag… passende farve 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Waldemar

  Ej suk! Købte noget fra asos i fredags – kunne ellers godt have brugt lidt rabat 😉 Ved du forresten, hvordan man får fat i de rabatkoder? Handler rigtigt meget på asos’ hjemmeside, så det ville da være rart at kunne spare nogle penge en gang i mellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, desværre… jeg falder bare over dem forskellige steder på nettet. Der er ikke et bestemt sted jeg finder dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HVis du tilmelder dig deres nyhedsbrev med mail får du dem tilsendt automatisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Jeg kan simpelthen ikke få den rabatkode til at virke…. Den siger at den allerede er brugt og derfor ikke længere er gyldig… Tak for en skøn blog – det er altid dejligt at se og læse lidt fra min gamle hjemby c”,)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Rigtig fint outfit! 🙂 Bliver lige nød til at høre, om din bluse er et nyere køb, så den eventuelt stadig er at finde i butikkerne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Det er ca. en måned siden jeg købte den (den var også i en nude farve), men vi har ikke flere her i Odense. Ved ikke om du kan være heldig i nogle af de andre GT butikker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Waldemar

  Okay, men ellers tak 🙂 Ha’ en dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig god til at kombinere farver.. Dejligt sommeroutfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint og sommerligt outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Det er det pæneste outfit jeg nogensinde har set på en blog. Jeg er sådan helt blæst væk, og har gået og tænkt på farvesammensætningen siden jeg så indlægget. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor er du vild! Tusind tusind tusind tak! Ihh sådan nogle kommentarer som din her kan man jo leve højt på i mange dage 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate & Will