10 playsuits

Tilbageblik: Maj 2010

Tilbageblik: Maj 2010

Hov, så kom vi igen ind i en ny måned og det betyder endnu engang en omgange TILBAGEBLIK til samme måned året før. Kan i egentlig godt lide disse tilbagebliks-indlæg? Ville bare høre om det var noget i synes jeg skal fortsætte med. Jeg tænker bare, at det måske er meget sjovt for nye læsere og hyggeligt for jer andre.
Maj 2010 kom sommeren endeligt rigtigt og jeg havde fødselsdag sidst på måneden (sjov, det har jeg hvert år 😉 ). Jeg arbejdede stortset fuldtid i Gina Tricot, da vi lige var åbnet og havde mega travlt. Og så talte jeg dage ned til vores sommerferien til Cypern.

I maj 2010:

… var jeg til Hr. Kærestes fætters konfirmation. Vi var på Brobygård Herregård og maden der er så god!
… drømte jeg om YSL arty oval ringe. Sjovt at jeg her i maj også har drømt om en?
… stod månedens køb på hvid bikini fra ASOS, billetter til Lady Gagas koncert i Herning oktober 2010, en stribet blazer og en sort blazer med spidse skulder.
… tilbragte jeg en skøn dag i Odense Zoo sammen med gode venner (og min taske blev forsøgt ædt af en super cute baby-ged).
testede jeg røde læber. Jeg var ikke helt sikker på dem, men endte jo med at ELSKE dem.
… havde jeg fødselsdag. Dagen blev fejret med lækker mexikansk mad på Tortilla Flats og senere biograftur med en veninde, hvor jeg havde vundet billetter til forpremiere på Sex and the City 2.
… fik jeg gode fødselsdagsgaver! Bla. et par lyse læder wedges fra ASOS og mit første par Rayban solbriller (Wayfares).

Tag med på et tilbageblik for hele måneden HER

Looking back on the month of may from last year. The summer finally came to Denmark and it was my birthday at the end of the month. Take a trip back to May 2010 HERE

50 kommentarer

 • Jeg kan rigtig godt lide de her indlæg!! 😀 Jeg synes det er sjovt, sådan at læse tilbage 🙂

  Har du egentligt stadig en formspring?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Emma 😀 Ja, men jeg bruger den ikke længere, så den bliver lukket ned indenfor nærmeste fremtid. Hvis du har nogen spørgsmål, så kan du bare stille dem her på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan super godt lide de her indlæg. jeg har kun fulgt med i et halvt års tid, så de er nye for mig 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Emma! Det er nemlig også tanken, at eventuelle nye læsere kan se nogle af de gamle indlæg. Og “gamle” læsere kan gense lidt af det fra sidste år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeslker disse indlæg. Synes de er geniale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er forholdsvis ny læser herinde (er stødt til bloggen inden for det sidste år og læser den nu hver eneste dag!) og jeg synes, at det er super godt med disse tilbageblik – netop så man som ny læser kan følge lidt bedre med.
  BTW….jeg elsker simpelthen bare billedet, hvor du tester de røde læber!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh mange tak Ditte! Tusind tak fordi du læser med så ofte 🙂 Og er glad for at du godt kan lide disse indlæg!
   Og mange tak 😉 Sjovt at jeg var så usikker på de røde læber i starten… nu elsker jeg dem jo! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg synes det er hyggeligt, så bliv du endelig ved med det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De her indlæg, er nogle af mine yndlings indlæg. Desuden er jeg ret glemsom, så tilbageblik gør mig slet ikke noget 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  Jeg synes, at det er top-genialt. Også selvom jeg har fuldt med i et godt stykke tid nu. Hver måned tænker jeg: Er det allerede et år siden? Vildt. Så tænker jeg på højdepunkterne fra min f.eks. maj måned 🙂 Fortsæt endelig med et!
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Julie! Ja, sådan tænker jeg også når jeg laver indlæggene… “Er det virkelig et år siden?”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også glad for disse indlæg, da jeg ikke orker at læse din blog, helt fra da du startede den – men gerne vil vide hvad du faktisk lavede sidste år 🙂 Er også vild med din sorte spidse blazer, ved du om man kan få noget lignende andet sted?

  Ps. Hvad dato har du fødselsdag?
  Marie-Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha det er også mange indlæg du skal igennem, hvis du skal læse dem alle fra starten 😉 Så mange tak – dejligt i er så mange der godt kan lide dem!
   Nej, desværre… har ikke set sådan en blazer længe.

   Jeg har fødselsdag d. 28. maj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Jeanett! Jeg vil bare lige sige, at jeg elsker din blog, og jeg synes du virker som et rigtig sødt og venligt menneske. Jeg har dog noget, jeg godt lige vil sige 🙂
  Hvis man kommenterer på et indlæg, der er 1-2 dage gammelt (eller ældre), så svarer du aldrig. Jeg ved godt, at man selvfølgelig ikke kan forvente, at du svarer lige med det samme, men jeg har bare rigtig tit oplevet, at du slet ikke har svaret. Det er altså ikke altid, jeg lige får set dine indlæg samme dag, eller nogen gange vil jeg bare gerne lige kommentere/spørge til noget, selvom indlægget er 2-3 dage gammelt 🙂 Bare så du lige ved det! Men ellers, så er det en super skøn blog, og jeg nyder at læse med hos dig!

  Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg ked af at du synes Mia. Det skal jeg nok prøve at holde øje med. Til mit forsvar skal det siges, at det ikke er altid jeg får notifikationer om nye kommentarer – og så er det lidt svært at opdage dem. Men jeg har nu slået til at jeg skal godkende kommentarer først, så nu håber jeg ikke det sker fremover. Var der noget specielt du gerne ville ha’ mig til at svare på som du havde spurgt om? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og tak for alle de søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Nej, ikke sådan specielt 🙂 Det var bare fordi, jeg havde tænkt over det, men det var bestemt ikke ment som noget negativt eller noget.. Bare sådan du måske lige tænkte over 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de er så dejlige at læse – især når man som gammel læser, kan genkende de ting som du engang delte her på bloggen. Det minder en om hvor hurtigt at tiden flyver afsted! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er en rigtig god ide og lave tilbageblik 🙂 Så synes bestemt at du skal blive ved med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Jeg elsker dem!!! Men jeg ville bare ønske du ville lægge flere billeder ind. Gerne outfits fra måneden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Anne! Grunden til der ikke er flere outfits med i disse indlæg er simpelthen fordi jeg var mega dårlig til at få taget outfit-billeder før i tiden. Så for et år tilbage siden er der typisk kun 2-3 outfits pr måned. Det er jeg heldigvis blevet bedre til at få taget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Søde Jeanett, vil bare sige tak for linket på din facebook til LadyGagas video. Jeg har hørt den hele morgenen. KNUS Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • madde.

  hej! jag satt och googlade på asos för ett tag sedan och kom av en slump in på din blogg. och jag är redan helt kär i din blogg. Du har så fina kläder och allt. + att danska ser så roligt ut 😀 vet inte om du har några svenska läsare men här har du en iallafall 🙂
  tack!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rigtig hyggeligt med tilbagebliks-indlæg 🙂
  Bliv ved med det! Thumbs up! 🙂

  VH Michelle
  MichellesModeslam.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan også super godt lide dine tilbageblik. Det altid sjovt at se hvad der skete for et år siden sammenlignet med nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker det billede nederst til venstre. Smukt med de røde læber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide dem, men tænkte det også kunne være sjovt, hvis du skrev, hvad man evt kunne forvente af den nye måned, men er kommet ind i:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Rikke! Skal huske at ha’ dit tip i baghovedet… måske gør jeg det som et seperat indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er hyggeligt, Jeanett! Bliv endelig ved med den slags indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er super 🙂 Både fordi jeg ikke læste med for et år siden, og som de andre siger, så er det sjovt at se, hvor meget ens hverdag kan ændre sig på et år 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Jeg elsker tilbageblik, bliv ved med at lave dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Hej. (-:

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad din solbrille model hedder helt præcis? Udover de er Rayban og Wayfares og måske evt et nær billede af dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  syntes disse indlæg er fede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er altså crazy fascineret af de billedcollager , du laver!
  Hvordan laver du dem? Er det et specielt program eller er det et
  proffessionelt uddannet menneske, der laver dem for dig?
  (læs: er det noget helt almindelige teknikspassere, vil kunne finde ud af:-))

  Synes det giver så fint et touch til en blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 playsuits