Motel dress i Red&White

Wooden arty

Wooden arty

Igår fik jeg endelig afleveret det første draft af min eksamensopgave. Dejligt lige at kunne ånde op kort inden den næste deadline er der. Resten af dagen igår blevet tilbragt i selskab med skønne Fie. Der blev shoppet lidt og ellers bare kigget i butikker (og spist lidt hehe). Jeg prøver, at lade mig inspirere lidt af Fie og istedet for altid at købe (en masse) highstreet, så engang imellem spare op og købe nogle lidt dyrere ting. Både fordi de oftest holder længere tid kvalitetsmæssigt, men også fordi jeg efterhånden kan se, at jeg ender med at være så meget gladere for de lidt dyrere ting, da man jo har måtte gå lidt mere igennem for at få dem (og pga den højere pris nok også har overvejet sit køb flere gange end når der ryger en top fra H&M med hjem til 150 kr… det løber altså op i længden, hvis den kun bruges 3-4 gange!).

En af de ting jeg (nok ikke til nogens overraskelse) har været gladest for af mine “dyre køb” har været min YSL arty oval ring i turkis. Ja, jeg ved godt den efterhånden er så overeksponeret af blogger i hele verden, men jeg knuselsker den stadig. Og shit jeg har haft den på mange gange! Derfor slog mit hjerte en lille smule hurtigere, da jeg for et stykke tid siden opdagede denne nye version – YSL wooden arty oval, hvor “stenen” simpelthen er et stykke træ. Jeg synes den er SÅ smuk! Og den brune farve er en lille smule nemmere at style end den turkise, som nogle gange ikke går til lige så meget som jeg ville ønske den gjorde. Jeg overvejer stærkt at putte den på min ønskeseddel til min fødselsdag. Kan i lide den? Den kan fås lige HER.
Jeg vil stadig også gerne ha’ fingerne i den sølv/sorte version, men den virker fuldstændig umulig at opdrive. Jeg skal dog ikke selv ud og investere lige nu, da vi skal skal til NYC og der er samtidigt også noget andet designer-godt på vej mod min adresse 😉

Forresten så lovede jeg igår Rikke (som jeg kender fra da jeg læste religion på uni), at spørge jer om i kender nogle DANSKE plus-size blogs? Hun nævnte bare igår at hun slet ingen kan finde og derfor lovede jeg lige at spørge jer. Så skriv gerne link, hvis i kender nogen eller selv har en plus-size blog (det skal være af danske piger dog er det helt okay hvis der skrives på engelsk).

34 kommentarer

 • Good luck on your paper!!!!

  I really do like that ring alot actually…I love turquoise, but like you said, it is more practical to wear this one with more outfits. I’ll let you know if I see the black/silver one anywhere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  velvetsnow er vel, nu hvor det kun er Ditte, en plus size blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg kender en fra Sverige? Kan hun bruge den?
  Her er den: http://tohaveandtohold.devote.se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, det var SÅ hyggeligt! Efter vores skønne tøsetur fik jeg skrevet seks-syv indlæg. Inspirationen flyder i en lind strøm, når man får diskuteret så meget mode 😀

  Kæmpe kys til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaa, det var SÅ hyggeligt!! Ej, hvor sjovt! Jeg følte mig også inspireret og har ideer til omkring det samme antal indlæg 😀 MØS!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh den er lækker 🙂
  Selv går jeg mest med sølv smykker, så jeg har også prøvet at opdrive sølv/sort versionen, men desværre uden held (med mindre man vil betale overpris på ebay..)
  Men tænkte på, hvordan er kvaliteten egentligt på den? Det er vel hverken guld eller sølv de er lavet i, så skaller ‘guldet’ ikke af? Er ikke meget for smykker, der ikke er ægte, så det er nok også noget, der har afholdt mig fra at købe den ellers smukke, smukke ring 🙂

  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Super smuk ring!
  Jeg har godt set den hos flere bloggere, og tror også jeg snart må spare sammen til sådan en, for den er jo gudesmuk!

  http://kjoelhede.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stone

  Jeg har lige vaeret i New York, og der havde de alle ringene hos YSL naer Fifth Avenue, inkl. den sorte/soelv model. Saa knock yourself out, naar du skal til NYC! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shit! Sådan noget må du ikke fortælle mig 😉 Men tak… nu kan det være der skal en ring mere med hjem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har kigget på den et par gange nu.. og er lidt i tvivl om hvad jeg syntes om den?
  – Kan være det er fordi jeg ikke syntes jeg “får nok for pengene” når det “bare” er træ… dont know
  Den er meget unik 🙂

  Nå men ja, ville også gerne have den sorte (guld eller sølv) da den og den af træ, som du siger er lidt nemmere at style 🙂

  http://itsmypassions.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lui

  De er så fine – desværre synes jeg store ringe ser helt forkert ud på mine fingre – ÆV for det er så fedt til andre! ;D

  Et link mere til samlingen

  http://agtigt.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er fin, men jeg er stadig mere vild med den turkise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Den er fantastisk smuk, ja – men jeg syntes ikke at du skal købe den. Simpelthen fordi du har en PRÆCIS magen til!

  I stedet syntes jeg du skal investerer i en anden dyr designerting, i stedet for blot at smide penge efter en ring, du allerede har. Gem pengene til du kommer til NYC, og jeg vil GARANTERER dig at du finder en milliard gode ting, du umuligt kan leve uden! Og som vil have ekstra stor betydning for dig, fordi de ikke “bare lige” er købt ovre i kbh/malmø/berlin/ebay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender en skøn plus-size pige der blogger, hendes blog findes på chubbyfashion.wordpress.com. 🙂

  Smuk ring iøvrigt, både din og “woody” udgaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Jeanett 🙂
  Ved du om den kan købes i “virkeligheden” nogen steder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett og Rikke

  Jeg har en plus size modeblog 🙂 se den på:

  http://marilynscloset.wordpress.com/

  Mvh
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg har Woody! Og jeg el-el-eeeelsker den! Har endnu ikke set den herhjemme, og synes netop at træstenen gør den unik og cool. Man kan aldrig få for mange smykker – og er sikker på du vil elske den ligeså meget som den turkise. Og ja, Woody kan du have på til ALT!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motel dress i Red&White