Outfit of the day #133

3. dag i NYC

3. dag i NYC3. dag i NYC3. dag i NYC3. dag i NYC3. dag i NYC

Tusind tak for alle jeres gode råd og kommentarer! Vi lyttede til jer og tog en dag, hvor vi lavede NOTHING. Altså, hvis nothing er lige med at bruge en hel dag i Central Park. Jeg kan virkelig godt forstå, at New Yorkerne elsker den park. Den får virkelig en til at glemme at man er i en af verdens største byer. Vi gik lange ture, nød naturen (og søde hyper-aktive egern!) og vi lejede en båd ved den kendte Boat House restaurant. Den rotur var virkelig skøn. Bare mig og Hr. Kæreste midt i alting og ingenting. Det var lige hvad jeg havde brug for ? at sidde at grine over, at vi de første par minutter bankede ind i alting (træerne, sten, andre både osv) og så til at være fascineret over at vores båd et kort sekund var omringet af sumpskildpadder der nysgerrigt kiggede på (for så hurtigt at smutte igen da Hr. Kæreste plaskede for meget med padlen). Solen bed også godt i dag, så jeg har endelig fået lidt farve. Efter mange skønne timer i Central Park nåede vi lige kort hjem på hotellet og skifte før vi skulle mødes med vores venner Damoun & Nanna. De er herover for lidt over et halvt år, hvor den ene bla. arbejder for FN, så det var spændende at høre om. Vi røg på mexicansk restaurant og efterfølgende ud til drinks. Omkring kl. 01 gik vi hjemad godt mætte og lidt tipsy af flere frozen margaritas. I dag står på en guidet tour af FN bygningen, fordi en af vores venner som sagt arbejder der 😉 Måske er det ikke noget specielt for alle, men for os, som har politik i vores hverdag, er det stort. Hr. Kæreste har været som et lille barn før juleaften siden vi fik tilbuddet? haha. Er sommeren snart kommet til Danmark? Den må godt komme til når vi kommer hjem! Men det er der heldigvis længe til vi gør endnu 😉 Her er 28-30 grader og sol!

Pictures from our 3rd day in NYC. We spent most of the day in Central Park and later at night we went out for Mexican and drinks with our friends that live here at the moment. Today we?re getting a guided tour of the UN building!

10 kommentarer

 • malene

  Årrh hvor lyder det dog hyggelig! 😀
  Og dig & hr. kærste klæder virkelig hinanden ;D
  Ja sommeren er i den grad kommet til danmark! (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende og følge med i jeres eventyr 🙂 Desuden glæder jeg mig til at høre mere om jeres tur i FN bygningerne. Tror bestemt at det bliver en interessant oplevelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine billeder, suk altså hvor ville jeg gerne være der også!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det lyder dejligt med sådan en dag, hvor man rigtigt får NYC ind under huden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Sommeren har været i DK mandag-onsdag, men i dag har vejret virkelig været dårligt. Øv øv.. hvornår skal I hjem igen da?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja-Sofie

  Lyder rigtigt lækkert. sidder og mindes min egen tur 😛
  Hvilket parti er din kæreste medlem af? du har jo før snakket om, at han arbejder med noget loakpolitik halløj.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogle skønne billeder – og juranørd, som jeg er, så er jeg altså også misundelig på den tur! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes egentlig det er ret fascinerende, at man i sådan en stor, travl og larmende storby har kunnet lave sådan en oase, som Central Park jo er. Min familie og jeg har selv planer om at tage til New York og Florida næste år, og jeg vil da helt klart foreslå, at vi tager en ‘day off’, og bare tuller rundt i Central Park 🙂

  Tak for tippet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #133