Så er de sidste hoteller på plads!

Breaking Dawn – Part 1 Trailer

Nu er jeg forhåbentlig færdig med eksamen og står nu og sveder på et løbebånd. Jeg skal jo nok mit mål på min. 30 km inden USA+Canada 😉 Jeg har snydt lidt og programmerede dette indlæg inden jeg skulle til eksamen, da jeg vidste at jeg først ville være hjemme sent.
Jeg faldt over traileren for den 4. film i Twilight serien som helt simpelt kommer til at hedde Breaking Dawn – Part 1. Jeg synes stadig ikke, at filmene overhovedet kommer op på siden af bøgerne, men når man nu har læst dem alle, så er filmene lidt et must. Jeg skal ihvertfald i biografen til november og se den her! Der sker SÅ meget i den sidste bog, så jeg er glad for at de laver den til to film. Det er der helt sikkert materiale nok til. Skal i ind og se den til november? Glæder i jer?

I saw this trailer for the 4th movie in the Twilight Saga the other day. Breaking Dawn – Part 1 will be the title and it’ll be out in november. I’m definitely going even though the books have been so much better than the movies so far. Are you going?

36 kommentarer

 • Maj

  Som kæmpe Twilight Fan, så SKAL den bare ses – November kan bare ikke komme hurtigt nok! Og nej, filmene yder ikke bøgerne retfærdighed, men jeg nyder dem nu alligevel, der er jo også lidt guf til øjnene ;D

  – Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg glæder mig, trods det at jeg altid savner en af se dem med.
  Det er åbenbart frygteligt kikset at læse og synes om sådanne bøger.
  Men jeg synes nu de er rigtig gode – og helt sikkert så er bøgerne bedre end filmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Også mig! De få veninder jeg har der gider at se dem de bor ikke i Odense – og Hr. Kæreste pure NÆGTER

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke til Twilight, i hvert fald ikke filmene. Synes at Kristen Stewart spiller rollen som Bella ALT for elendigt. Hun får Bella til at virke totalt død i det. Er heller ikke vild med Robert Pattinson som Edward, han får Edward til at være alt for pladderromantisk i forhold til bøgerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I am defo going to see it – though you are absolutely right, the books are far better than the film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig sindsygt meget!:D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg skal helt klart se den! Har også læst bøgerne, og de er rigtig gode, ja. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  I CAN’T WAIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig heeeeeeelt vildt, synes der er så lang tid til november 🙂

  Får helt kuldegysninger, hehe..

  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh glæder mig så meget! Synes godt nok også vi har ventet længe nok.. Ved du hvornår part 2 kommer? Det bliver spændende at se hvor godt de har lavet filmen i forholdt til bogen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, desværre… kunne desværre godt mistænke dem for at lade os vente et helt år efter part 1. Fuck det ville være nederen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   Der går, DESVÆRRE, et helt år før den næste har premiere! Jeg mener det er omkring d.16 november 2012 den finder sted, det er jo sygt lang tid – hvis du spørger mig! Med HP var det jo “kun” 1/2 år, og det synes jeg også er lang tid!

   – Maj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, Harry Potter trak den faktisk også et helt år på et tidspunkt. Men det var vist ikke med vilje – det var vist fordi filmen ikke kunne nå at blive færdig på det halve år. Men ja, det er virkelig træls at man skal vente et helt år

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine V

  Glæder mig så meget 🙂
  Og kunne ikke være mere enig med hensyn til at bog 3 og 4 var de bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig som et lille barn 🙂
  Det bliver så spændende, at se hvordan de har fortolket bogen. Jeg bliver til tider ret skuffet over, at de ikke har forstået tingene, som jeg har. Eller når de vælger at springe ting, som jeg synes er vigtige over. Så jeg er spændt. Ses skal den i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der var også nogle ting i 3eren som jeg ikke var helt tilfreds med. Men så har vi heldigvis bøgerne vi kan vende tilbage til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina K

  Har læst alle bøgerne, har set alle filmene på forpremiere, så selvfølgelig skal jeg da ind og se filmen!
  Tak fordi du lige satte traileren frem! Har haft så travlt med al det lorte bæ eksamen, så er langt fra updated for alting!
  Fik jo næsten helt hjertebanken! Håber de får de gode detajler med i filmen, som også er med i bogen 🙂 hihihi.
  Ihhhhhhhhhhh nu glæder jeg mig jo helt vildt meget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Nathalie

  Jeg glæder mig som en sindsyg! For et halvt år siden var planen ellers, at jeg aldrig nogensinde skulle se nogle af de film – men så kom min veninde og overtalte mig til at se de første 3, og BANG – nu kan jeg ikke få nok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh hvor ser den spændende ud!! Jeg er en af dem som ikke har læst bøgerne så jeg ved slet ikke hvad der er i vente.
  Men men den trailer kan jeg da slet ikke vente til november med at se den.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhhh GLÆD dig! Du har det bedste i vente endnu! Der sker SÅ meget, SÅ vildt i den sidste bog! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal i hvert fald ind og se den når den har premiere! Jeg er helt enig med dig i at bøgerne er langt bedre en filmene, der ‘mangler’ en del i forhold til bøgerne og Bellas tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der mangler rigtig meget! Især i 2eren, hvor man virkelig føler med hende i bogen. I filmen virker hun bare lidt fjollet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg glæder mig helt vildt! 🙂 Skal helt sikkert til forpremiere! 🙂 Har læst alle bøgerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så sindssyg god!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er de sidste hoteller på plads!