Line&Jo gaver

Outfit of the day #126

Outfit of the day #126Outfit of the day #126Outfit of the day #126
Gina Tricot t-shirt – Gina Tricot skirtASOS wedgesMarc by Marc Jacobs bag (gift) – Line&Jo earring – Blanco bracelets

Som jeg skrev på bloggens facebookside (besøg siden HER… og synes godt om hehe 😉 ) igår, så tog jeg lige en blogfri dag, hvor jeg i stedet fik slappet af og nydt det gode vejr. Det håber jeg også i får nydt? Husk nu solcremen piger! Shit, jeg har set mange knald-røde tøse ansigter, fordi de glemmer at man også sagtens kan blive rød af at sidde et par timer i haven. Det er så dumt. Og det er netop der den røde hud der er så pisse farlig. Man kan sagtens blive brun med solcreme på! Nå, ikke mere prædiken… nederdelen er helt ny. Jeg købte den på arbejdet i onsdags, da jeg med det samme faldt for den smukke gule farve. Nem måde at få en af denne sæsons hottes farver ind i sommergarderoben på! Et lille tip: Den koster 399 kroner på webshoppen, men kun 299 kroner i butikkerne 😉 Hvis i kigger godt efter på det nederste billede, så kan i måske spotte en af de Line&Jo gaver jeg har fået hængende fra mit øre.

Vi legede iøvrigt lidt med forskellige kameraer igår – så hvis i synes billeder virker anderledes i dag, så er det fordi det er taget med et andet kamera (med et bedre objektiv end mit). Jeg vil så gerne snart have et nyt objektiv til vores Nikon, så hvis i har nogle gode bud på gode objektiver til Nikon så sig endelig til! Det skal gerne kunne zoome en del mere end det 18-55 mm jeg har nu. Og jeg vil ikke give 10.000 kr for et objektiv. Vi er nok i en 3000-4000 kroner kategorien. Har i nogle gode råd og ideer? Tips modtages super gerne! Og hvad skal man iøvrigt indstille på et Nikon for at man får den der fine blurry baggrund? Har fået det afvide en gang før, men har glemt det igen. Kamera-kyndige kom hid 😀

I wrote on my facebook page (which you can find HERE… don’t forget to “Like” 😉 ) yesterday that I was having a blog-free day. Instead I was outside enjoying the lovely weather we’re having in Denmark these days. The yellow skirt is new by the way. I just bought it a few days ago from Gina Tricot.

51 kommentarer

 • Dana

  Endnu en gang et inspirerende billede! Men din blog er ikke god for pengepungen 😛 Hvilken solcreme bruger du? Nogle anbefalinger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vælg a-funktionen på hjulet, så indstiller den selv lukketiden, men du styrer blænden. Så ruller du tallet så lavt som dit objektiv kan, så bliver det der ikke er i fokus mere sløret. Du skal selv indstille ISO og WB.

  Jeg faldt over den her den anden dag: http://posterous.com/getfile/files.posterous.com/hacheoficial/hexllykoilnxyGkfiJajvoGhtHnkieCFtfyjrFwqFAIDniAIDAdxHjiCpuls/media_https3amazonaws_rksbi.jpg.scaled1000.jpg
  Den er sgu meget fin som guideline til det hele.

  Og sidste ting. Man kan altså komme rigtig langt med et standard objektiv ved at lege med funktionerne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tips… hvad er det blænden hedder på et Nikon? Det kan jeg nemlig ikke finde ud af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blænden hedder A for aperture. Min sidder som et hjul foran “aftrykkeren” i højre side 🙂
   FLOT nederdel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Sacha!! Nu skal jeg lege med blænde på kameraet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener. Altså den hedder F ligesom på andre. Når du skal købe objektiv skal du derfor f.eks. kigge på hvor langt ned den kan gå. Jo lavere tal, jo mere blurret baggrund kan der laves.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett, fik du kigget på jumpsuitet? Og hvad synes du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ved ikke hvor man indstiller så der kommer en blurry baggrund, men ved at det er blæden du skal indstille på. tror måske det er et sted på linsen. der er nogen tal og jo mindre tal jo mere blurry baggrund tror jeg nok. haha.

  men fin fin nederdel. gul er dog ikke lige min farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det har jeg også hørt! Ved du hvad blænden hedder på et Nikon kamera?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nope desværre, men det hedder aperture på engelsk hvis det hjælper. min far har vist et nikon spejlrefleks og der indstiller man blænden på linsen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange… det var lige det ord jeg var efter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • det var da godt. er glad for at kunne hjælpe. (har lige haft fysikprojekt om kameraer, så du spørger bare hvis du vil vide noget ;)) haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh fedt projekt! Bare man havde haft sådan noget i fysisk dengang jeg havde faget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige købt et Tamron objektiv til mit Nikon, det er 18-200 og kostede 900kr. Jeg vr ikke klar til t smide 4-5000kr efter et objektiv, og er meget mere end tilfreds med det nye.
  Og med sådan et objektiv er det nemt at få den blurry baggrund. Jeg går langt væk fra ‘objektet’, zoomer helt ind og stiller så fokus på det jeg nu skal – og så bliver baggrunden helt udvisket. 🙂 Der er sikkert en prof måde at gøre det på, men dette fungere for mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det så jeg godt på din blog for et stykke tid siden. Det er bestemt også en mulighed. Har du et direkte link til objektivet på siden? Jeg har nemlig kigget og kan ikke rigtig finde det derinde?
   Og mht blurry baggrund, så er det også sådan at jeg har fået afvide at man skal gøre 😉 Så det er sikkert rigtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg købte det her: http://www.godigital.dk/dk/xw3247.asp

   Jeg var tæt på at købe Nikons eget 55-200, men kom frem til at jeg ikke ville gide skifte objektiv hele tiden. Især på ferier, vil det være rart at gå rundt med et objektiv der dækker det hele.

   Hørte både virkelig gode og dårlige anmeldelser af Tamrons objektiver, men til mit behov er det mere end perfekt. Jeg er slet ikke prof. men kan alligevel få meget ud af objektivet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ville man behøve at skifte objektiv hvis man tog 55-200?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Jeanett! 😀 Jeg har nu set dine sko et par gange her på bloggen, men jeg tænkte på om du har lavet en specielt indlæg om dem? For de er virkelig flotte, og jeg kan se at de nu er på rabat på ASOS 😀 Dog har jeg aldrig købt sko over nettet og ja….. det var egentlig bare det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det har jeg faktisk ikke endnu… men det kommer inden for den næste uges tid 🙂 I promiss!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kære onkel som er ultimativ Nikon nørd (og semiproff fotograf), har anbefalet mig dette objektiv til mit Nikon: http://www.vefafoto.dk/product.asp?product=1724
  Det er endda på tilbud lige nu, så man må sige prisen er ret god! Jeg er selv meget fristet af det hvertfald..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh det er da en super pris! Jeg er også meget, meget fristet lige nu. Kender du noget til den webshop? Kan man godt stole på dem der?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke selv handlet der (endnu), men min onkel har, og han sagde den var helt fin! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super, tusind tak! Har vist fået overtalt Hr. Kæreste til at vi skal have sådan et 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • YAYYY! im such a fan of logo tees like this and I loveeee it when people sport them with maxis or longer pretty skirts! you look awesome girl!

  hope you have some exciting weekend plans…i know i dont 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor ser du flot ud!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi Miss Jeanett.

  Mener det er en Nikon D40 med et 18-55 objektiv, du har?

  Det ord du leder efter er bokeh og der er mange måder at få det på og det afhænger af mange faktor. Men det er der skrevet mange websider om, du selv kan google.

  Men meget kort sagt går det på at jo mere åben blænden (lavere blænde tal) jo bedre mulighed for at isolere det man tager billeder af. På dit kamera er der flere metoder man kan vælge at flytte det lille runde knap på toppen over på ansigt og zoome helt ud på de 55 og gå tæt, så skulle der være gode muligheder for at få lidt bokeh. En anden mulighed er at stille knappen på A, hvor man så selv får mulighed for at blænde op eller ned alt efter hvor meget man vil(kan) isolere og afstanden imellem kamera og model, samt længden på objektivet. Men en 18-55 bliver nok aldrig et godt bokeh objektiv, på de 55 mm har den en blænde åbning på 5,6 hvilket er lidt højt, men objektiver som har en større blænde fx 2.8 koster også der efter.

  Men der er et par muligheder.

  Den simpleste er at dreje kameraet 90 grader, så billedet er i højformat, så er der mulighed for at zoome helt ud (55) og gå tæt på så du fylder billedet ud, så er resten lidt ligegyldigt.

  Man kan tage en længere telezoom fx 55-200, som der er forslået, og resultatet vil være bedre end en 18-55, ude ved de 200 har den også en blænde på 5.6, men da den er længere giver det en bedre bokeh, men det kræver så god plads og meget lys, for man skal helst holde tiden over 1/objektives længde dvs. 1/200 sek. og hurtigere for at få et skarpt billede.

  En dyrere løsning vil være en http://www.photoshop.dk/pi/Tamron_SP_28_75_f_2_8_XR_Di_NI_1778_293.aspx den burde være en god allround løsning til prisen. Den har et pænt ry, den er ikke så vidvinklet (28) som din 18-55 men der er mere tele (75) og den kan åbnes op til blænde 2.8 hele vejen igennem. Den kan også fås i NY hos http://www.adorama.com/

  En anden måde at lære om at tage billeder er at bruge steder som fx http://www.phosee.dk/ enten uploade fotos til kritik, man skal være lidt tykhudet 🙂 og yde for at nyde. Ellers leder fotografer altid efter en som gide at stille sig op foran et kamera og da du har en stor garderobe og selv kan lægge makeup vil det ikke være svært at finde en som også vil give råd og vejledning i modydelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du husker helt rigtigt! Det er et 18-55 mm. Og tusind, tusind tak for din lange og super brugbare kommentar. Jeg skal ud og ha’ prøvet nogle ting af snart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER dine smukke sko! Og lækkert outfit, du ser simpelthen så godt ud 🙂

  //Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig fin nederdelen, kan godt forstå at du blev forelsket i den med det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Super sødt outfit og er helt solgt i den gule nederdel 🙂 Den må jeg også ha’ !

  Hilsen Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett.
  Er du glad for dine wedges fra ASOS? Er de gode at få i og hvordan er kvaliteten?
  Mange hilsner
  Carow

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! Ja, meget! Jeg synes de er super fine – især til prisen! Det er rigtig ruskind og de er nemmere at gå i end stiletter med samme højde 🙂 Jeg er rigtig glad for dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for hurtigt svar 🙂 Jeg overvejer stærkt at købe dem… De er rigtig fine til dig!
   – Carow

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh hvor er du sød – mange tak! Jeg kan varmt anbefale dem – de virker dyrere end ASOS 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror, jeg slår til! 🙂 Så et sidste spørgsmål: Hvordan er de i størrelsen?
   – Carow

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er meget normale! Jeg er normalt en str. 40 i lukkede sko og jeg har disse i en UK7, så jeg ville bare anbefale dig at tage din normale størrelse 🙂 Glæder mig til at se dem på bloggen på dig! 😀 Tror de vil klæde dig rigtig godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for hjælpen, Jeanett 🙂 Jeg har lige bestilt dem…
  Hav en god aften!
  – Carow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fandt jeg disse smukke ruskinds wedges hos Jeanett forleden, som tilmed er på tilbud netop nu – så jeg slog til. Og jeg glæder mig som et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Line&Jo gaver