Frk. Multimediedesigner

Outfit of the day #128

Outfit of the day #128Outfit of the day #128
H&M skirt – Gina Tricot t-shirt – Gina Tricot blazer – Marc by Marc Jacobs bag (gift) – Gina Tricot sunglasses – Primark flats

Her er dagens outfit som jeg havde på til min eksamen i morges. Jeg kan godt lide at have sorte blazere på til eksamen – don’t know why. Men jeg prøver altid at få dem til at se lidt mindre formelle ud. Derfor blev den i dag sat sammen med kort nederdel og t-shirt med print – dog det hele i sort/hvid (lige pånær de nude flats). Jeg følte mig godt tilpas og det er for mig det vigtigste på sådan en dag.

Tusind tak for alle jeres lykkeønskninger – jeg er helt overvældet! Og jeg forstår det stadig ikke selv. Tror først det rigtigt går op for mig, når jeg om halvanden uge (2 dage før vi tager til NYC) står og modtager mit eksamenspapir foran de andre der også er færdige. Nok først når jeg kan se det på sort og hvidt, så kan jeg forstå det. Der er flere af jer der har spurgt hvad jeg skal nu. Jeg skal læse videre – men jeg vipper lidt imellem to ting. Men lad os tage den senere på sommeren – lige nu skal jeg bare nyde det, planlægge vores NYC (12 dage endnu… det er SÅ uvirkeligt) og så skal jeg være en lidt bedre blogger igen. Har flere indlæg jeg skal ha’ lavet. Bla. skal i se den læderjakke jeg bestilte fra ASOS… en er nemlig kommet og er PERFEKT på alle måder. Den er jeg virkelig glad for. Jeg glæder mig så meget til at blogge for jer i USA/Canada – glæder i jer til at “komme med” på en kigger eller foretrækker i “almindelig blogging” her hjemmefra DK?

39 kommentarer

 • Stort tillykke med eksamen 🙂 Det får mig til at glæde mig helt vildt til det bliver min tur om 1½ års tid.
  Og rigtig fint, sommerligt outfit.

  Glæder mig til at høre din mening om læderjakken. Som en vaskeægte lemming er der en på vej til mig lige nu (burde faktisk være her imorgen) – jeg har virkelig jagtet den perfekte læderjakke. Der har faktisk været 2 hjemme og vende der hver især var kæmpestore skuffelser (damn you topshop & zara) – så håber virkelig 3. gang er lykkens gang. Jeg er glad for du er så positiv over jakken – det giver mig lidt håb 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! 😀
   Jeg har kun positive ting at sige om jakken! Slet ingen negative! Den passer perfekt, læderet er utrolig lækkert og den ligner en jakke til næsten 1000 kroner, så jeg kan simpelthen ikke klage over den. Håber også du bliver ligeså glad for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig meget til at kunne læse dine rejseindlæg, de er altid så gode. Dog sidder jeg i Sverige noget af tiden, i er afsted – men så har jeg bare endnu mere at glæde mig til, når jeg kommer hjem (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre! Jeg nyder jo at blogge på mine rejser, men det var jo ikke sikkert i synes det samme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ** WiiiiiiiiiiiiiTwiuuuuuuuuuuv **

  AND WHERE DID YOU BUY THE BAG 😀 ?
  Hold nu op hvor er den lækker smækker, den vil gøre sig super fint på min arm kan jeg mærke..

  CHicks: Vi ses til flere lækkerier, meget mere eksotisk varme og hygge på Mit Hawaii:

  http://mithawaii.blogspot.com/

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en gave fra shopbop.com – hvis du trykker på der hvor der står “Marc by Marc Jacobs bag” under billedet, så ryger du ind på deres webshop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Er nederdelen ny/ved du om den stadig fåes i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, den er desværre fra sidste år i april/maj. Den er dog fra Divided, hvis det kan hjælpe på din søgning efter den. Jeg overvejer måske at sælge den til Fashion Flea i Odense til september 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Outfittet er rigtig fint 🙂 Er toppen købt fornyelig? 🙂 Jeg ser frem til at læse dine rejseindlæg… De er altid så gode 🙂 Hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest stort tillykke!

  Desuden – personligt glæder jeg mig til at høre om dine oplevelser i NY og at høre om hvilke sjove ting du/I nu finder på derovre. Det kunne jo være at man blev inspireret til fremtiden 😉 Dog glæder jeg mig IKKE til at blive helt grøn af misundelse når jeg læser om dine oplevelser….. Åh, bare man selv skulle derover til sommer! Men det må vist vente lidt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig også til rejseindlæg (: Både fordi sådan nogle altid er hyggelige, men også fordi de giver god inspiration (: Så ja tak til dem 😉 Selvom du selvffølgelig stadig skal have tid til at slappe af og nyde ferien :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Først – TILLYKKE! 😀 Jeg elsker at læse om dine rejser, så jeg glæder mig bestemt. Jeg skal holde sommer i DK i år, så måske kan jeg drømme mig lidt væk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tillykke! sej titel;) og super fint outfit! skøn nederdel…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • you always have the most fabulous t-shirts. i need to get some more…maybe in NYC 😉 of course you will be gone blahhh! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Or wait ’till you arrive in Bergen! All my t-shirts that you liked are from Gina Tricot and they have a Gina Tricot in Bergen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Er ellevild på dine vegne med multimediedesigner-titlen 😉
  Du er i øvrigt en rigtig laber én af slagsen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Cool outfit, det klæder dig rigtig godt. Hvor er jakken mon fra? VH Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • glæder mig så meget til at følge med i din tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  de eneste jeg kan sige er “nøøj hvor er du en lækkerbisken” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kia

  Jeg elsker bare det outfit! Så flot.

  OG TILLYKKE pæne – Vi går AMOK på fredag. WootWoot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg kan ikke vente med at du blogger fra USA/Canada, det bliver så spændende at se alt det du skal opleve – selvom jeg er temmelig misundelig ;D

  Når nu ikke jeg skal på ferie før til oktober, så er det rart at kunne “komme” med på din, så blog endelig løs!

  – Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har det lidt på samme måde. Jeg har aflagt sidste eksamen i 9. klasse i dag! Nu føler jeg mig sådan helt tom for nu er det slut… Men jeg sluttede med et 10 tal i fysik! og jeg er ovenudlykkelig! Fysik er jeg nemlig normalt rigtig dårlig til! jeg plejer og få 4 så jeg svæver i en lille boble af lykke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig helt klart til USA (New York) blogging og dine indkøb der ovre. Også når du er kommet hjem igen. Tror ikke jeg kan blive trær af at høre om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert outfit endnu engang! 😀 Kan rigtig godt lide t-shirtsen og blazeren. Er stadig død misundelig over M by MJ tasken 😉

  -Julie
  http://www.99dresses.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frk. Multimediedesigner