Versace for H&M

Outfit of the day #131

Outfit of the day #131Outfit of the day #131Outfit of the day #131
Edies Eyes blazer – Gina Tricot playsuit – Topshop heels – Gina Tricot sunglasses

Puhha jeg har haft nogle lidt travle dage her inden vi skal rejse. Tirsdag, onsdag og torsdag har stået på job hele dagen (+ bøvl med NemID… åndsvagt navn – der er INTET nemt ved det). Fredag stod den på dimission på mit studie, men inden da skulle jeg lige ud og få min karakter for det extra erhvervsøkonomi kursus jeg har taget (ved siden af mit studie – det har intet med mit studie at gøre) og der var jeg som forventet dumpet. Men det gjorde alligevel, at man tog lidt slukøret til dimission. Efterfølgende skulle jeg direkte i sommerhus med borgmesteren (jaja, jeg kommer alle de fine steder 😉 ) og så hjem og pakke lidt. I dag lørdag stod først på en skøn kaffe-morgenmads date med min veninde Julie, hvor vi lige fik vendt verdens situationen – og derefter direkte videre til Sydfyn, hvor vi skulle fejre Hr. Kærestes farfars 85 års fødselsdag. Super hyggelig dag! Jeg har planlagt indlæg med outfittet derfra til jer. Nu er vi hjemme og skal lige ha’ pakket det sidste. Alt andet er vist efterhånden på plads – har fået givet nøgler til veninde der passer lejlighed imens vi er væk, så den ikke føler sig ensom hehe. De eneste to ting vi ikke har nået er at hæve dollars (men det regner vi med at gøre i lufthavnen) og få skaffet Hr. Kæreste et internationalt kørekort… det havde vi slet ikke tænkt over indtil nogen nævnte det for os igår. Men vi håber at man måske kunne fixe sådan et på den danske ambassade i NYC? Ved i det?

Outfittet er fra fredag til min dimission (SÅ underligt at ha’ papir på at man er et eller andet nu) – jeg tog det også på efterfølgende i sommerhus, men der skiftede jeg bare lige sko til mine nude Primark flats. Græsplæne og heels er ikke det bedste match. Læbestiften er MACs “Impassioned”.

My outfit from friday where I finally got the written proof of me now being a multimediadesigner. Right now I’m packing – we’re leaving for New York City tomorrow!

17 kommentarer

 • Den danske ambassade i USA ligger i Washington DC, ikke NYC, desværre 🙁 Men det tager kun 10 min. at få lavet hos borgerservice på rådhuset – måske kan I nå det inden I tager afsted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ahh pis – jeg troede den lå i NYC. Nej desværre ikke – vi smutter om et par timer og Borgerservice holder weekend til i morgen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er aldrig blevet spurgt om et internationalt kørekort, når jeg har været ude at rejse, og de 5 gange jeg har lejet bil i USA, har mit almindelige danske kørekort været helt fint. Så spar pengene og besværet, da min erfaring er, at det slet ikke er nødvendigt.

  Rigtig god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Jeanett

  Jeg har lige været 4 uger i USA i maj, og der havde jeg ikke internationalt kørekort med, men bare mit alm. kørekort, og der var ikke nogle af udlejningsfirmaerne , der sagde noget til det. Det har der heller ikke været de 3 andre gange, jeg har været i USA og har lejet bil. Så jeg synes ikke, at det er nødvendigt overhovedet… Se evt. her: http://www.highways-usa.com/rejsetips/bilisme.php

  God tur! Det bliver så fedt!
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Du ser fantastisk ud! 🙂
  God tur!!

  /Natalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser super flot ud 🙂 Og endnu en gang tillykke med uddannelsen 🙂 Det må være en fantastisk følelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg boede i USA i et helt år fik jeg aldrig brug for mit internationale kørekort – så glem det;) Og go’ tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WoW! Hot Jeanett!! Piiift!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lekker ding! Som man ville sige her i NL 😀

  Uh, jeg var faktisk slet ikke klar over det med det internationale kørekort, men har også googlet mig til, at det vist skulle være ok.

  Rigtig god tur! Glæder mig meget til at høre om den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Rigtig god tur til NYC Jeanett, hvor jeg allerede glæder mig til at du blogger live derfra – det bliver virkelig spændede at følge med i, når man ikke selv skal på ferie 😉

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God måde at colour blocke på med rød læbestift og blå jakke 🙂

  /Sofie fra http://www.etfashionfund.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, der har været knald på din kalender. Men jeg ønsker jer en rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Versace for H&M