Outfit of the day #131

Outfit of the day #132

Outfit of the day #132Outfit of the day #132 
Traffic People dress – Gina Tricot belt – Primark flats – Gina Tricot sunglasses

 I får lige lidt live-blogging fra Heathrow lufthavn 😉 Her er 20 minutters gratis internet, så det skal gå lidt hurtigt! Heldigvis lå billederne klar. Outfittet er fra igår lørdag, hvor jeg var til Hr. Kærestes farfars 85 års fødselsdag på Gammel Avernæs på Sydfyn – virkelig et skønt sted!

Lige nu sidder vi i Heathrow lufthavn i London (og jeg drikker iced latte fra Starbucks hehe) og venter på vore connecting flight til NYC som går om en times tid. Jeg glæder mig helt åndsvagt! Her er mucho varmt i London – 28 grader! Og der skulle være det samme i NYC, så det er jo dejligt. Er lidt spændt på flyturen derover, da jeg aldrig har fløjet så langt før (min længste flytur var på 6,5 time til Dubai). Nå, jeg vil smutte! Jeg regner selvfølgelig med at blogge en masse derover fra, så jeg håber i vil “følge med” på turen. Og god Roskilde til jer der skal afsted der!

 This was my outfit from yesterday where I attended a birthday in Mr. Boyfriends family. His grandfather turned 85! Right now we’re in Heathrow airport waiting for our connecting flight to NYC. I’ll be blogging from the US when I get there!

21 kommentarer

 • Signe

  GOD TUR!:D glæder mig til at følge bloggen i NYC.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin kjole og rigtig skønt sted 🙂 Generelt synes jeg at Sydfyn er rigtig skønt om sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit! Og rigtig god tur 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du virkelig godt ud (som altid!) 😀
  Virkelig en lækker sommerkjole, elsker den måde den blafre på, på nederste billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Ligger Gl. Avernæs ikke på Vestfyn? 🙂
  Men det er en virkelig sød kjole, og den klæder dig rigtig flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne sommerbilleder og yndig kjole. Jeg vil glæde mig til indlæg fra NYC, hvis du altså får tid til det mens i er der – men NYD byen, jeg er meget misundelig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Gammel Avernæs er bare et kanon sted! Og med udsigt over Helnæs bugt!

  Desuden pæn kjole! Og god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvor er du fin i den kjole 🙂

  Rigtigt god flyvetur! Iiih hvor vil jeg gerne tilbage til NYC når man læser om hvor meget du glæder dig til at komme derover – der er verdens mest fantastiske by! Nyd hvert øjeblik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • have a safe flight girl! see u soon!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tager ikke meget længere at flyve fra London til NY, så du skal nok klare den 🙂 Rigtig god tur! Besøg Broadway Comedy Club mens I er der – I vil ikke fortryde det!

  Milana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God tur herover! Her er overskyet men dejlig varmt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her er dejligt, så du kan roligt glæde dig. I morgen skulle det blive 28 grader og skyfrit. Og 30 grader tirsdag! God tur!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smuk!!

  Håber I får den bedste tur nogensinde og glæder mig til at høre alt om den, når I kommer hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig fin, den kjole.

  MEGET gerne en masse blogging fra NY, jeg pønser selv på at tage en tur derover og besøge nogle venner, så tips er mucho velkomne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Waldemar

  Du er virkelig sød her (: Flot kjole og pæne sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Nej, hvor er det en smuk kjole!!! Kan se, du ikke har lavet et link til den – er det, fordi den ikke fåes længere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig sød kjole! 🙂

  http://itsmypassions.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hej jeanett 🙂
  Jeg læste lige dit indlæg om cypern! hold op hvor ser det lækkert ud! Min kæreste og jeg vil gerne afsted til cypern i august, og jeg tænkte derfor på om du ikke ville fortælle alt hvad du har at sige om cypern? såsom i hvilken by den strand er ( skal derhen efter at have set dit billede!! 🙂 ) og ja, bare alt! hvor der bedst at bo, nogle tips osv . Så ville jeg blive lykkelig 😀 rigtig rigtig god blog!
  – Janne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Janne! Det er lidt nemmere at svare på det med stranden, hvis du skriver på selve indlægget hvor billedet var? Så hjælper jeg gerne! Og hvis du gerne vil læse mere om Cypern, så kig oppe i min menu under “REJSER/TRAVEL” – der er en masse links om Cypern 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #131