Baseball: Red Sox

Vitaminwater konkurrence

Vitaminwater konkurrence

Nå, Niagara Falls er desværre aflyst. Imellem alt det praktiske bøvl vi havde, så endte det faktisk med at være min mave der ændrede kursen på rejsen. Jeg har været oppe i nat til kl. 04, fordi den ikke havde det sååå godt. Og jeg er ikke på toppen i dag heller. Derfor bliver vi bare en extra dag her i Boston, hvor vi tager det stille og roligt. Vi vil se et par ting og så laver vi middag til vores venner i aften, når de kommer hjem. Men jeg har godt nok været lidt nede over ikke at komme til det fine vandfald i denne omgang. Jeg har været ret trist, øv.

Men i kunne gøre min dag en smule bedre, hvis i ville være søde at stemme på mig i denne Vitaminwater konkurrence som jeg deltager i på facebook. Jeg kan blive deres (MTV+Vitaminwater) blogger under modeugen og det vil jeg indrømmet rigtig gerne 😉 Alle jer der stemmer er med i konkurrencen om 2 måneders forbrug af Vitaminwater. De trækker vindere blandt jer d. 9., 12. og 15. så i har flere chancer. Alt i skal gøre er, at gå på facebook HER og “Like” Vitaminwaters side. Derefter stemme på mig (se billedet her i indlægget) og så husk at “Allow/Tillad” til sidst ellers er jeres stemme ikke registeret. I må gerne “unlike” siden efter konkurrence. Man kan stemme én gang pr. facebook-profil. Tusind, tusind tak på forhånd til alle jer der stemmer! Alle jeres stemmer er guld værd… TAK!
(I kan iøvrigt finde min FB-side HER, men den har ikke noget med konkurrencen at gøre – andet end i også kan finde linket derinde).

I’m in a competition where I can win the chance of becoming the blogger of MTV Style and Vitaminwater during Copenhagen Fashion Week. I would be so happy if you would vote for me HERE. All you have to do is to “Like” their page, then vote for me (see the picture above) and then don’t forget to click “Allow” at the end or else your vote won’t be counted.

6 kommentarer

 • Åhh nej, stakkels dig:( Dengang vi havde vores usa tur, skete det helt samme for os/mig, og jeg endte derfor to ekstra dage på hotelværelse i Vegas….ak. men I har jo heldigvis haft en fabelagtig tur med en masse indtryk og så går det jo nok;-) Rigtig god bedring, du får da min stemme! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhhh hvor træls! Jeg gad godt at vide hvad det er der har gjort udslaget. Hr. Kæreste og jeg spiste NØJAGTIG det samme hele dagen igår pånær jeg fik en frozen yoghurt is som han kun smagte en skelfuld af. Ellers har vi indtaget de samme ting – weird! Måske er min mavse bare mere sart 😉 Ja, det er okay fordi man allerede føler at man har set en masse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ah øv, det lyder træls… rigtig god bedring.
  Jeg ved ikke, om det er nogen trøst, men jeg syntes personligt, at Niagara Falls var lidt forfærdeligt. Sådan enormt kunstigt (oplyst med farvede lys om natten, WTF??) og egentlig ikke specielt kønt. Det var i hvert fald meget langt væk fra naturen, hvilket jo egentlig burde være pointen med et vandfald. Men ok, det kan være jeg er præget af at have set andre flottere vandfald, som rent faktisk ligger i naturlige omgivelser og dermed er en meget større oplevelse. Iguazú Falls på grænsen mellem Argentina og Brasilien – og midt i en subtropisk nationalpark – kan klart anbefales, selvom I jo nok ikke lige kan slå et smut forbi i denne omgang;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke, om det er nogen trøst (det er det nok ikke), men jeg var i Niagara Falls i 2001 på den canadiske side, og jeg syntes helt ærligt ikke, at det var all that special. Altså, det var selvfølgelig rigtigt flot og storslået, men der er afgjort små, svenske vandfald, der har betaget mig mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baseball: Red Sox