Magnolia Bakery

Alle gode gange 3

Alle gode gange 3Alle gode gange 3Alle gode gange 3Alle gode gange 3Alle gode gange 3Alle gode gange 3

Vores morgen startede lidt træls, da vores wc på hotelværelset stoppede til for 2. gang på et døgn. Vi klagede naturligvis (igen) i receptionen og de spurgte pænt om vi ville have et nyt værelse. Det takkede vi ja til uden dog at forvente andet end et andet værelse af samme type som vi havde haft. Men næææhhh en overraskelse vi fik… de havde skam opgraderet os til en af deres små suiter med kæmpe badeværelse, meget stort rum, skrivebord med fantastisk udsigt, køleskab, walk-in closet… OG et toilet der kan tage mere end 3 firkanter toiletpapir… SCORE! Ærgeligt vi kun har to nætter tilbage her endnu.

Pga ombytning af værelse osv, så kom vi sent afsted fra hotellet i dag og besluttede os derfor for at droppe turen ud til Frihedsgudinden, da vi gerne vil have god tid. Så den er rykket til i morgen. Istedet gik vi på jagt efter noget sen morgenmad/frokost og Hr. Kæreste fik overtalt mig til Dunkin’ Donuts efter lidt plageri. Der sætter jeg så aldrig mine ben igen. Det smagte forfærdeligt og det var nogle ret underlige typer der kom der (der sad bla. en dame der spiste alt flødeskummet af hendes iskaffe med fingerne). Nå, vi smutter ud for at finde en metro, så vi kan komme til Brooklyn og da vi står og venter på grønt lys (eller “hvid mand” som jeg kalder det), så kommer en pige hen til mig og spørger om hun må tage et outfitbillede af mig. Hun fortæller at hun arbejder for Macy’s (stormagasins-kæde ala Magasin) og de samler billeder til deres inspirations-mappe/kollage-agtige ting, så de kan få inspiration til kommende sæsoner. Og hun var vild med mit outfit – især mine sko (mine totalt-billige Primark flats til ingen penge hehe). Vi kom til at snakke om blogs og hun fik mit visitkort. Det var virkelig et kompliment at få! WIN!

Den 3. fantastiske ting sker senere i Brooklyn, da jeg på min søsters mange (an)befalinger kiggede forbi vintage/second hand butikken Beacon’s Closet i Williamsburg. Efter en halvtimes search rammer jeg jackpot: En ubrugt, smuk mørke lilla Calvin Klein kjole til $40 (omkring 200 kroner)… i… wait for it… MIN STØRRELSE! Score!! Jeg rev den straks til mig og bad Hr. Kæreste om at vogte den med sit liv imens jeg kiggede videre. Det blev til CK-kjolen og en nude-farvet kort jakke med blonder. I alt kom jeg af med $55 – slet ikke dårligt. Jeg kan slet ikke vente med at vise jer kjolen!

Resten af dagen er gået med lækker, lækker aftensmad i West Village på et risotto-sted og efterfølgende take-away dessert fra Magnolia Bakery (igen). Tjek lige billedet hvor jeg er igang med at vælge cupcakes – jeg ser ret “busted” ud. Vi besluttede os for at gå hele vejen hjem først igennem Meatpacking District og så ad Highline Park igen. Her så vi en smuk solnedgang som jeg fik taget så mange billeder af. Og hver og et er blevet fantastisk. Når jeg kommer hjem, så tror jeg at jeg laver et indlæg med bare solnedgangs-billeder fra NYC fordi dem har jeg efterhånden en del af.

Til alle jer der spørger mig indtil NYC fordi i selv snart skal afsted (eller også er herover nu): har i set at jeg allerede er begyndt at lave indlæg om specifikke ting oppe i REJSER/TRAVEL i menuen? Der er so far et indlæg om Magnolia Bakery, Highline og om den risotto restaurant vi besøgte i dag.

19 kommentarer

 • EJ hvor er det bare nogle lœkre billeder, og dejlig tekst også. Bliver I helt godt humør af at lœse om alle dine oplevelser derovre (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh tak Stine! Var nervøs for om dagens tekts var for lang til at i gad at læse den, så det er skønt at nogen gør 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder bare til, at du har den skønneste tur, Jeanett! Jeg får virkelig lyst til at komme derover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at se dit outfit fra denne dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt at hende fra Macy’s kom hen og ville tage inspirationsbilleder af dig!
  Må vi ikke se billeder af jeres fine suite? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris

  “og det var ret tydeligt, at de var laveste socialklasse der kom der.”
  Jeg elsker dig blog, men honest, den sætning gav mig lidt en dårlig smag i munden. Synes måske det var lidt snobbet skrevet.
  Anyways, fedt med opgradering af værelset!!:)

  Chris

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis du havde været der selv, så ville du også ha’ tænkt det. Alt er lidt mere ekstremt herover. Men jeg tænkte også selv over formuleringen, da jeg skrev det så jeg har ændret sætningen nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare nice med den kjole der, glæder mig til at se den og andre køb. De kager og risotto ser fantastiske ud, jeg bliver som altid helt sulten. Hver gang jeg ser dem (pigerne i satc) spise de kager får jeg lyst til at bage eller noget haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder helt fantastisk – Og lækre billeder!! Lige et hurtigt haste-spørgsmål; Hvor meget kan din din Hillier Hobo bag rumme – Altså vandflaske fx? Jeg er nemlig meget i tvivl om jeg skal have den almindelige eller Huge – Og min familie er i USA og kan købe den til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lad vær’ med at købe den i huge. Den er SÅ grim i den størrelse synes jeg. Der kan sagtens være en 2-3 vandflasker i min størrelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   TAK for svaret!! Jeg krydser fingre for de finder den klassiske!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Var så lidt 🙂 Den klassiske er også lidt billigere end den i huge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • super smukke billeder….fanger stemningen ret godt, synes jeg:-)

  Vil jo så gerne af sted igen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis i ikke er blevet helt træt af cupcakes burde i virkelig prøve Baked by Melissa! Det er virkelig de bedste cupcakes jeg nogensinde har fået og det er mini cupcakes, så man kan tillade sig at prøve flere varianter 🙂
  Der ligger en på Spring street mellem Broadway og Mercer. Men har også andre locationer i byen! Det er et meget lille sted hvor man bestiller på gaden gennem et vindue.
  Num num… 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yes, dem har vi prøvet! Vi prøvede dem i en af deres butikker nær Grand Central station. Jeg må indrømme, at jeg dog er meget mere til Magnolia 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnolia Bakery