Victorias Secret trusser

ASOS leo kjole

ASOS leo kjole

Måske kan i huske, at jeg til min fødselsdag i slutningen af maj fik en ordentlig bunke gavekort til ASOS af mine skønne gæster. Jeg brugte jo de fleste af dem på min elskede læderjakke, men der var en lille smule tilbage. Faktisk lige præcis så det passede med denne kjole som jeg har luret lidt på. Og da det gik op for mig, at de restende gavekort præcist dækkede det, så røg den hurtigt i kurven. Jeg kan både se den fungere til hverdag med flats og en cardigan (og strømpebukser + støvler til vinter… men det gider vi ikke tænke på endnu) og her resten af sommeren med et tyndt bælte og bare ben. Eventuelt også med rød læbestift?

Den koster £45 og kan findes lige HER.

I just bought this dress from ASOS. I can see it work both now during the summer with flats and in winter with a cardigan, boots and tights.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victorias Secret trusser