Vores 4th of july

Baseball: Red Sox

Baseball: Red SoxBaseball: Red SoxBaseball: Red SoxBaseball: Red Sox

Igår stod den på afslapning i haven, hvor der var godt knald på solen. Skønt endelig at få lidt farve, når vi jo i princippet er ret sydpå i forhold til DK. Senere på eftermiddagen tog vi indtil Boston by, hvor vi fik besøgt en rigtig fin park, fik shoppet lidt og om aftenen smuttede vi til baseballkamp med byens eget hold Red Sox mod det canadiske hold fra Toronto. Red Sox vandt ret overlegent.

Vi ved ikke helt hvad dagen i dag står på endnu, da vi har nogle store praktiske beslutninger der skal tages i dag som kan ændre resten af turen. Vi har nemlig nogle problemer mht billeje, så turen til Niagara Falls er pt lidt usikker. Jeg skal nok fortælle mere, når jeg ved mere. Håber i har det skønt i DK!

Pictures from yesterday where we went to a baseball match with Boston Red Sox against a team from Toronto in Canada.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores 4th of july