Outfit of the day #136

D&G ur

D&G urD&G urD&G ur

Måske er der nogen af jer der allerede har spottet dette ur på min arm på nogle af mine USA-outfits (bla. HER og HER). Før jeg tog afsted til USA… ja, faktisk før jeg endda var til min sidste eksamen, jeg har bare ikke fået vist jer det endnu.
Jeg er indrømmet slet ikke en ur-pige, da jeg altid bare kigger på min mobil for at se hvad klokken er, men da jeg så dette ur på deres hjemmeside, så var jeg solgt! Det er for mig nærmere et smykke end et ur og jeg bruger det egentlig også mere som armbånd end som ur. Jeg er dog begyndt faktisk, at kigge på det for at se hvad klokken er, så måske handler det om tilvending?! I kan finde mit ur lige HER. Går i med ur?

Superstar.dk er iøvrigt en side der sælger ure fra mange forskellige kendte mærker. De har fx et stort udvalg af D&G ure (samme mærke som det jeg har fået). De har også Casio, Guess, Hugo Boss, Seiko og mange, mange flere. Jeg kiggede faktisk efter D&Gs klassiske ur der for en 5-6 år siden var SUPER populært.

bloglovin

32 kommentarer

  • Whaaat a beauty, siger jeg bare!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et rigtig flot ur du har fået dig Jeanett! 🙂

    Jeg har gået med ur siden jeg fik mit første (Minnie Mouse ur), da jeg var 8 år gammel. Jeg kan derfor ikke undvære at have ur på. Det er altid en del af mit daglige outfit. Jeg har også haft en del ure igennem årene. Lige nu har jeg et sølv ur fra Pilgrim(som jeg dog sjælendt bruger), et alm. sølvur, mit D&G ur (det som var populært for 6 år siden) og et enkelt mindre guld ur. Jeg synes det er rart at have lidt at vælge imellem når man nu går med det altid.

    /anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina K

    Ej.. nu savner jeg jo helt mit D&G ur… (jeg fik et i fødselsdagsgave af en kæreste, og efter en måned falder jeg og forstuver mit håndled + uret gik fra hinanden.. æv)
    Og kender godt til det der med, at uret bare er et smykke! Min mor havde det her lækre læder ur fra da hun var ung, og så tog jeg det i brug – mest som smykke, men som tiden gik, så brugte jeg det også til at tjekke tiden med 😉 hihi. Så tror det er en tilvending!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

    Mit ur fra Calvin Klein sidder klistret på min arm! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

    Jeg har også vænnet mig så meget til at gå med ur, at jeg også synes det er underligt ikke at ha et på. Jeg har et Hot Watch (de der plastikure der var meget in for et halvt år siden) og et meget maskulint sølvur fra friis og company.. Er rigtig glad for dem begge to, og det er meget godt lige at kunne vælge imellem dem 😀 – Regner også med at skulle ha tilføjet nogle flere til samlingen på et tidspunkt 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg tror aldrig, at jeg bliver en der ALTID skal ha’ ur på, men jeg kan godt mærke at jeg synes det virker mere naturligt nu. Vil heller ikke afvise at jeg skal ha’ et eller to mere på et tidspunkt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg begyndte at gå med ur for 1 år siden, da jeg arvede et Georg Jensen ur fra min farfar. Nu har jeg måttet investere i nogle flere ure, for jeg er blevet helt afhængig 🙂 I starten brugte jeg det også “kun” som smykke, men nu bruger jeg det konstant for at vide hvad klokken er 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, hvor er det fint! Havde det på, da du var herovre den anden dag?? Hvordan kunne jeg have overset det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er bestemt ikke en ur-pige (eller smykke-pige for den sags skyld). Føler mig helt forkert tilpas, når jeg har ur eller smykker på.
    Meen jeg har da et par stykker at vælge imellem – sådan er det vist når man har en søster der er besat af ure og smykker OG arbejder/er udlært i en smykke og ur forretning 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Dit ur er rigtig fint. Jeg kan ikke gå ud af døren uden mit ur fra technomarine. Vil gerne have et rigtig stort herreur også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AKD

    Uh elsker ure! Begyndte for alvor at gå med dem til hver dag for 5-6 år siden vist, da jeg fik et flot feminit ur i en slags guld af min farfar af mærket Titan Raga. Jeg begyndte mest at gå med det, fordi jeg godt kunne lide, at han havde købt det ur til mig, på trods af jeg ikke havde bedt om noget 🙂 Desværre gik batteriet ud for et år siden eller mere og jeg har endnu ikke fåetr det skiftet, da jeg fik et andet ur af mine forældre i fødselsdagsgave, et “mande”-ur fra Seiko i sølv. Jeg er blevet så vant til at gå med ur, at jeg altid tjekker mit håndled, for at se hvad klokken er, på trods af jeg ikke har det på, det er bare en vane at kaste et blik derhen 🙂 Ønsker mig virkelig et ur fra Emporio Armani som det næste ur, så der er lidt og vælge imellem og øverst står et Rolex submariner.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uret minder mig om det jeg købte for mine studenter gavepenge 🙂 Mit var bare med sølv, også sorte små sten over det hele. Desværre har jeg fået ridset skærmen :/ Og den taber de små sten.. Æv.. Men gal jeg var glad for det 🙂 Passer vist meget godt med det er 5-6 år siden, jeg blev student.. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åhhh det tror jeg faktisk er samme model som det jeg mener! Det fandtes nemlig også i en sort version! Kan du huske hvad modellen hed?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Mandrup

    Super fint ud, du har dig! Hvor er du dog heldig, at få sådanne et.
    Jeg er selv meget glad for ure, og har faktisk lige investeret i et nyt fra French Connection som jeg allerede er super glad for!

    – Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Mandrup

    ur*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hello there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.
    Don’t miss Nike Casual Roshe Run Womens White Clearwater http://www.cartomanzia-lotto.com/file/config.php?Good-guy-by-Nike-Casual-Roshe-Run-Womens-White-Clearwater-t-5244_8308.html

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #136