NYC, we're baaaack!

High Line Park

Highline ParkHighline ParkHighline ParkHighline Park

High Line Park er stadig forholdsvis ny, da den åbnede det første stykke i 2009. Det nyeste stykke af parken åbnede i 2011. Konceptet er enkelt, men super genialt. Man har simpelthen brugt den gamle high line (sporvogns-spor), der tilbage i tiden løb igennem byen i 9 meters højde. De gamle spor har fået en opfriskning, der er blevet tilføjet bænke, græsplæne og en masser blomster og træer. Parken er nu en lille grøn oase i den store travle by New York og samtidigt er det ret fedt at gå i 9 meters højde og følge med i de travle gader under en. Vi besøgte High Line Park flere gange i løbet af vores ferie i New York og hvis man alligevel går langs parken, så kan man lige så godt gå i den, da man så undgår lyskryds og trafik. Det går hurtigere at gå gennem High Line Park, men selvfølgelig kun, hvis man ikke stopper op for mange gange 😉 Der er også cafeer langs High Line Park, hvor man kan købe en kop kaffe mm.

High Line Park
Adresse
: Parken løber langs 10. Avenue, men der er kun indgang via trapper der hvor 10. Ave krydser 10 street, 20 street og 30 street.
Entré: Gratis

Vi boede på to forskellige hoteller, da vi var i New York. Først boede vi HER og til sidst boede vi HER. Begge hoteller kan varmt anbefales!

The High Line Park in New York opened the first part in 2009 and the rest in 2011. It’s such a cool concept: they took the old highline where the old rail used to run over the City and now it has become a park – elevated over the City. You can even see the old rail tracks between old the flowers and plants. High line Park runs along 10. Avenue in New York City.

bloglovin

1 kommentar

  • […] ud. Vi besluttede os for at gå hele vejen hjem først igennem Meatpacking District og så ad Highline Park igen. Her så vi en smuk solnedgang som jeg fik taget så mange billeder af. Og hver og et er […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC, we're baaaack!