High Line Park

Magnolia Bakery

Magnolia BakeryMagnolia BakeryMagnolia BakeryMagnolia Bakery

De fleste som har set Sex and the City, kender vist også til Magnolia Bakery. Det lille bageri blev super kendt efter, at tøserne i serien havde mæsket sig i deres cupcakes på åben skærm. Da jeg var i New York fik jeg besøgt Magnolia Bakery i West Village (i nærheden af Carries trappe, så de kan også lige besøges, hvis I er i nærheden. Læs mere om den her). De er virkelig gode deres cupcakes og personligt vil jeg anbefale deres klassiske vanilje, hvor både selve kagen og frosting er med vaniljesmag. Jeg vil dog også anbefale, at man prøver noget andet end bare deres cupcakes, fordi de kan mere end bare cupcakes. Jeg er selv vild med deres Key Lime cheesecake, den kan varmt anbefales! Der er iøvrigt flere Magnolia Bakery’s rundt omkring i NYC (der er blandt andet en lille Magnolia Bakery lige i nærheden af Rockefeller Center), men den “rigtige” Magnolia Bakery fra Sex and the City, er den i West Village på Bleeker Street. Vær forberedt på lang kø til tider, da det ER et populært sted. Vi kom dog om aftenen (omkring kl. 20) og undgik derfor det meste kø.

The Magnolia Bakery
Adresse: 401 Bleeker Street (West Village), New York
Prisniveau: En vanilje cupcake koster $2.75 (ca. 15 kroner) og en key lime cheesecake kostede omkrin $5.
Læs mere på deres hjemmeside HER

Vi boede på to forskellige hoteller, da vi var i New York. Først boede vi HER og til sidst boede vi HER. Begge hoteller kan varmt anbefales!

If you have seen Sex and the City then you probably know the Magnolia Bakery where Carrie ate delicious cupcakes together with Mirranda. I had to try them out when I was in New York – and they were SO good. I still dream of the vanilla cupcake from Magnolia Bakery. Have you tried their cupcakes? If you visit the one at Bleeker Street, then don’t forget to visit Carries stairs too.

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High Line Park