Hjemme...

NYC køb: Calvin Klein flats

NYC køb: Calvin Klein flatsNYC køb: Calvin Klein flats

Vi starter dagen med et af mine NYC-køb. Som jeg har nævnt på bloggens facebookside, så har jeg opdaget en svaghed for Calvin Klein imens jeg var i NYC. Det er i hvert fald det mærke jeg har købt flest ting med hjem fra. Jeg var i en stor outlet i NYC (takket være et tip fra min veninde Signe), hvor der var super mange lækre ting til ingen penge. Tingene er så også flere sæsoner gammelt og der er MEGET lort, men hvis man er tålmodig og bruger lidt tid derinde, så kan man godt finde nogle gode ting. Jeg skal nok fortælle mere om outlettet i et andet indlæg.

Nå, nu til selve købet: Både de og æsken er blevet lidt mast i vores overfyldte kufferter, men jeg regner med i sagtens kan se det fine i dem alligevel 😉 Jeg faldt for disse sorte flats fra Calvin Klein i noget sort-lak snake. Jeg har manglet sorte flats og havde en idé om, at mit næste par skulle være nogen af lidt bedre kvalitet, så de kunne holde længere. Fordi selvom jeg elsker Primarks flats, så holder de oftest kun et års tid hos mig. Jeg håber derfor, at disse holder en del længere 😉 Prisen var… hold nu fast…. ca. 150 kroner! Jeg glæder mig til at tage dem i brug!

One of my buys from my vacation in NYC. I found these black snake Calvin Klein flats in an outlet (I’ll tell you more about it later) for only $30 dollars. What a bargain!

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme...