Mig og amerikanske brandmænd

NYC, we’re baaaack!

NYC, we're baaaack!NYC, we're baaaack!NYC, we're baaaack!NYC, we're baaaack!NYC, we're baaaack!NYC, we're baaaack!

Ahhh… så er vi tilbage i New York. Jeg har faktisk savnet byen selvom den dog modtog os igår med vild sommer-regn og at dagen i dag startede med et stoppede toilet og oversvømmet gulv. Det sidste var knapt så lækkert. Heldigvis var det blevet ordnet og alt gjort super rent til da vi senere på eftermiddagen kom hjem. Vi har lige 4 dage i denne skønne by inden vi igen vender snuden mod DK tirsdag.

I dag har vi besøgt den nye Highline Park (“nye” fordi den faktisk først åbnede i 2009) som er den gamle highline/sporvogns-spor som nu er blevet lavet om til en park i 9 meters højde. Ret fedt omend der var pænt mange mennesker deroppe i dag, så det var ikke så fredfyldt som man kunne ønske sig. Men jeg tror det var pga det MEGET varme vejr i dag + det er lørdag, så mang Newyorkere har nok fri i dag. Vi gik efterfølgende lidt rundt i Meatpacking District (det er der dog ingen billeder af lige i dette indlæg) – super cool område som sammen med Greenwich Village og West Village nok er mine favorit områder i NYC. Det er ret hipster og der skulle eftersigende være mange kendisser herude, men jeg så dog ingen (heller ikke selvom jeg holdte godt øje). Men jeg gætter på at mange af de kendte er skredet ud af byen i denne varme. Vi gik hjem igennem Chelsea og til sidst ud mod vandet ved Hudson River. Her til aften har vi været i biografen for at se X-Men: First class som var super god. Amerikanerne er dog det mest irriterende bio-publikum ever. De snakker hele tiden (fyren ved siden af mig snakkede 10 min i tlf med sin mor midt i filmen), de buuuh’ede under de trailere de ikke kunne lide (det gik aldrig helt op for mig hvorfor de ikke kunne lide dem?!) og lige inden filmen sluttede smed 3 unge fyre en kæmpe sodavand udover en piger flere sæder oppe… umiddelbart uden grund. De synes vist bare det var sjovt at kaste den (?). Men filmen er god og kan bestemt anbefales!

I morgen tror jeg den står på Ellis Island og Frihedsgudinden. Især den sidste er jo lidt et must, når man er i NYC. New York er forresten end ret dyr by og vi har indtil videre brugt lidt flere penge end vi havde regnet med. Derfor må i gerne komme med tips til billige (hovedret max 20 dollars inkl tax) restauranter eller gode spisesteder, hvor vi kan få aftensmad. Morgenmad og frokost er nemt at finde billigt, men hvis man vil spise billigt til aftensmad, så står den næsten på junk og det gider vi bare ikke. Så billige, gode restauranter i NYC modtages med kyshånd! 🙂

We’re back in NYC and have a few days before we go back to Denmark again. Today we visited the Meatpacking District, Highline Park, walked home following the Hudson River and tonight we went to the movies to see X-Men: First Class. It was good!

29 kommentarer

 • Må jeg anbefale dig at tjekke en hjemmeside ud? Det er http://www.cecilienyc.blogspot.com. Det er danske Cecilie der har boet i NYC (Manhattan) i et år nu, men lige nu er hjemme i DK på ferie, og hun har skrevet ALT hvad der er værd at se og spise i NYC fra hendes synsvinkel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for tippet – hende kender jeg allerede godt og har læst hende fast op til vores rejse. Hun er rigtig god! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Jeanett

  Har du ikke taget nogle billeder af Boston? Var der ikke noget at se i Boston?
  Super flotte billeder du har fået taget i New York.

  Kærlig hilsen
  Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, vi så lidt – men ikke meget, da vi bare mere slappede af og hyggede os med vores venner. Men der kommer lidt indlæg om Boston oppe i REJSER/TRAVEL i løbet af det næste stykke tid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej

  Jeg har for fjorten dage siden spist på Thai Basil på 9avenue i Midttown. Det er – surprise thai – og fint og rart og usvært. Deres oksekødssalat var meget meget dejlig.

  http://orderthaibasil.com/food-delivery-TW/Thai-Basil-9th-New-York-City.4080.r?QueryStringValue=7o/9P6W195zuuzLu5+YI7w==

  S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Må se om jeg kan overtale Hr. Kæreste til det (han er nemlig ikke så vild med Thai mad).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Prøv hard rock cafe! jeg mener, at priserne ligger deromkring, for hovedret og cola. der ligger en på times square, og de har jo også salater – noget man godt kan savne, når man er i NY! (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hard rock er lidt “junk” i min verden – men det er selvfølgelig bedre end McDonalds… Ved du om der ligger nogen andre steder end Times Square? Vi hader lidt det sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • æblegrød

  restuarenten Highlife, som ligger på upper westside (lige hvor jeg boede), amsterdam avenue 83 th street hvis jeg husker rigtigt, den har halv pris på sushi mandag og tirsdag og udover dette meget lækkert grillmad i fed football/baseball atmosfære. men man venter som regel lidt længe i baren på at få plads.

  jeg så kun en ‘kendt’ i west village og det var peter mygind – fail! da jeg var i en af de der enorme teather-agtige biografer ved times square synes jeg det var enormt godt – store sæder, refill cola til ingen penge, god lyd og stille mennesker – det sjove er at man ikke bestiller pladser, men bare kan sætte sig whereever og at der var ca. 3 kvarters reklamer og trailers inden filmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor får du oplevet en masse ting! Jeg er virkelig misundelig..! Hvor lang tid har du egentligt brugt på at planlægge turen derover? Er der nogen af tingene, som I impulsivt tager ud og ser eller er alt bare planlagt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det hele er impulsivt – altså, vi har hjemmefra begge to fundet ting vi gerne vil se, men vi har ikke på forhånd fundet ud af hvornår vi vil se dem og OM vi vil se dem. Vi tager bare en dag ad gangen, når vi er på ferie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Gry

  I chelsea området hvor i gik forbi går, ligger der mange små resturanter der er meget billige alt fra alm. amerikansk mad, thai – sushi. Chelsea området er jo Homoernes pardis, men lad jer ikke skræmme af det det er fantastisk sjovt og underholdende tjernere. Der ligger en kæde resturant der hedder appelbies, det er meget billigt og du kan gå alt fra bøf til salater etc.

  Jeg ved ikke om i har set frihedsgudinden, men jeg syntes ikke at et besøg på ellis island var det værd, det er bedre at tage en rutebåd derud forbi og få hende set fra vandsiden, hvis u vil til ellis island, så sørg for at ta gratis færgen fra lower manhatten.

  Et sidste tip inden i drager hjem er altså at ta forbi World trade – det er et enortm byggeprojekt, men der er meget amerikans kultur og følelse der. desuden ligger der et KÆMPE outlet med ALT lige fra marc J til chanel det ligger på cortland street en sidegade til church street, jeg kan heller ikke gennemskue om i har været i chinatown og det område omkring, men fulton street og williams street samt mulberry street og områderne omkring er perfekte mht. new yorker shopping, her ligger der en masse små hyggelige bar/cafeer med god billig mad, fx Mermaid inn og joe’s shanhai. Det billigste sted hedder katz deli og ligger på east houston street men det er nok mest sandwich og supper men super lækkert! Nyd det og glæder mig til at hører om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så så man lige dig på Fashion Avenue 😉 Gik ellers en lang tur langs Odense Å idag, der pludrede noget om, at den savnede dig.. Glæder mig til du kommer hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe ja Tim mente, at jeg bare skulle ha’ et billede foran det skilt 😉
   Åhhh sikke en sød å! 😉 Jeg glæder mig også til at se åen og søde Fie igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tænkte nok, at det var hans påhit. Jeg ligger stadig syg, så jeg satser på at blive rask til du er her igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh ja bliv hurtigt rask, så vi kan hygge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Looking sooooo good 🙂 Kan godt forstå at I nyder det, samt at det på den anden side er svært at kapere det hele…

  Hvilket hotel bor I på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Pret a manger 😉 lææækre salater, overalt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, dem elsker vi! Totalt gode salater! Men det er lidt for “let” til aftensmad – tror ikke min kæreste ville blive mæt medmindre vi køber 7 sandwich til ham 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Brochstedt

  Prøv Spice Thai (West 13th v. 5th Ave) Her kan alle lide thai 🙂 Selv er jeg forfærdelig glad for Green Curry med kylling og brune ris. Eller Juliette ( i Williamsburg) tæt på Bedford St. Har en super lammeburger med gedeost og udendørs servering på taget. Et hit 🙂 Begge steder ml. 10 -14 dollars pr. mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna

  Hej Jeanett. Kender du godt zagat.com? Der kan du søge på billige restauranter i NY. Det er i øvrigt en rigtig god madside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SEA i Meatpacking og i Williamsburg koster en hovedret omkring 11 dollars, det er vildt lækkert og tjekket. Det er den, der optræder som ‘RAW’ i SATC. Ellers er der Robertas i Williamsburg, Meatballshop på Lower East, og ja ellers er der masser af restauranter i Lower East og East Village. St Marks place i East Village er fyldt med restauranter, der ikke er vildt dyre. Have fun!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej. Da jeg var i NY spiste jeg på cafetasia. Super lækker og ikke alt for dyr restaurant med fantastisk indretning. Den ligger på 38 east 8th street mellem Bet. University pl. og broadway. Og så er der Sea i brooklyn, virkelig lækkert sted. Det er det sted som i Sex and the city hedder Raw.

  Hils dejlige NY fra mig, Kh. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og amerikanske brandmænd