Ole favoritter

Nyt i Gina Tricot

Nyt i Gina Tricot
1. Flisa dress  299 kroner  2. Katie knitted sweater 349 kroner  3. Juliette top  79 kroner  4. Sussie knitted sweater  199 kroner  5. Dolly blouse  199 kroner  6. Klara knitted sweater  199 kroner  7. Glimma blouse  179 kroner  8. Flisa dress  299 kroner

Jeg har arbejdet en del den sidste uges tid, da mange af mine andre kollegaer har haft ferie. Derfor har jeg holdt lidt øje med nye varer der kommer i øjeblikket. Det er ikke vildt meget vi får pt, da der jo stadig er voldsomt udsalg. Jeg hader seriøst udsalg. Ihvertfald som butiksansat. Alting roder SÅ meget mere, fordi folk har mindre “respekt” for udsalgsvarerne og så er man efterhånden træt af at se på de samme varer og går derfor og venter på det nye med længsel. Men når det er sagt, så vær’ lige klar over, at Gina Tricot fra nu af og indtil udsalget stopper kører slutspurt med alt til 49 kroner. Jep, i læste rigtigt. 49 kroner og nedefter koster alt udsalg lige nu.

Nå, men lidt nyt er der kommet og der er allerede lidt forskellige ting jeg lurer på. Jeg skal især HELT SIKKERT ha’ den fine sølv sweater (som godt nok minder meget om den H&M havde sidste år). Og de to fine skjorter i hhv den brændte orange farve (den fås også i cremehvid) og den med svalerne lurer jeg også lidt på. Den fine Flisa kjole (nr. 1 og 8 ) er jeg også vild med og den spottede jeg jo allerede i deres showroom HER. Jeg lovede iøvrigt søde Louise, at hinte når den ramte butikkerne og det er den nu 😉 Den er en anelse gennemsigtig, så jeg går og overvejer hvordan den skal styles? God ideer? Er der noget af dette i bliver fristet af?
Links og priser er under billedet 🙂

52 kommentarer

 • Christina

  Fiiine sager! Især Flisa er lige mig – jeg ville fx tage en karrygul lang top (Sue Long fra Samsøe Samsøe) under den blå af dem. Karry og navy er fint sammen 🙂 Og hvor har du ret mht udsalget – magter slet ikke at gå ind til jer og kigge i øjeblikket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt tip! Men hvad mht den hvide? Det er nemlig den jeg pt lurer på. Kan bare ikke finde ud af hvad jeg skal tage inden under for ikke at flashe røv?
   Og hvis det er nye varer du kigger efter hos os, så er det dog knapt så uoverskueligt. De nye ting har vi nemlig isoleret i 2 hjørner væk fra alle udsalgsvarerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hmm.. en hvid eller nude Sue Long? Synes også selv tit det er svært med hvide, halvgennemsigtige kjoler.
  Og tak for tippet – det vil jeg kigge efter ved lejlighed… er så træt af at se på sommer-udsalgsvarer nu, så trænger til noget nyt – og vejret indbyder jo alligevel ikke til bare ben og skuldre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ikke så stor fan af de der Sue long (nok som den eneste i hele DK). Og andre toppe er tit ikke lange nok til at dække helt på mine næsten 180 cm. Må på jagt efter en god lang top!

   Nej, jeg gider heller ikke mere sommertøj. Har besluttet at jeg ikke køber mere sommertøj nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Jeg så, at de havde fået nogle i Vero Moda eller Only, som også var ret lange og i mange forskellige farver til 80 bobs – når nu du ikke er til Sue Long (som er uundværlig hos mig) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Taaak – det må undsøges 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haps, 5 og 6 må meget gerne bo hjemme i mit klædeskab til efteråret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er hooked på Juliette T-shirten, jeg elsker at den er i sort/hvid. Nu spørger jeg måske dumt, men er Gina Tricot til at finde i Sverige eller er det et dansk brand? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det er faktisk et svensk mærke, så der er masser af Gina Tricot butikker i Sverige 🙂 Jeg mener du kan se hvor deres butikker præcist ligger inde på deres hjemmeside

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Det er jo for lækkert, jeg tjekker lige og så skal jeg da derind lige så snart jeg hopper forbi Malmö. Mange tak, Jeanett! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt! 🙂 God shoppetur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine sager. kan godt lide nr. 1 og 8, synes dog det er lidt dyrt ift. at det er fra Gina Tricot, hvor kvaliteten er svingende. Men fine er de! 🙂

  Nr. 2 ser også ret lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dyrt? Det synes jeg nu ikke. Og kjolerne er fine i virkeligheden. Jeg har raget på den offwhite af dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Jeanett 🙂
  er disse ting i butikkerne nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige fået en guddommelig indsigt: Jeanett MÅ eje den orange skjorte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle lækre sager de har fået frem 🙂 Jeg er nok mest til nr 7, den er rigtig fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med svalerne! 😀 Men også den orange skjorte! 😀
  Sidste år var jeg i KBH, da der var udsalg, og ja, alt flød på gulvene osv. Det havde jeg aldrig været ude for (ja, jeg er jyde, og endda fra vestjylland), fordi jeg altid læggerne varerne pænt på plads, alt andet er respektløst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg er helt vild med nummer 6. Den må jeg hellere se nærmere på 😉

  http://spildtebedrifter.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine ting. Jeg var ikke så vild med H&Ms sølvtrøje den gang, men GTs ser faktisk meget fin ud. Skal jeg da lige se nærmere på. Skjorten er også super fin! Er den i butikkerne nu eller??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nøj hvor skal jeg i Gina tricot!
  nr. 3 er ret fed og enkel, også lyder nr. 5 skjorten i creme super flot!

  http://www.perfection-bloglife.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er både H&M, Zara og Gina Tricot på banen med en sølv strik… Men de er jo også pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ej! Jeg nåede ikke at hapse sølvstrikken sidst den var i H&M, now’s my chance! Ved du hvornår den kommer i butikken i Odense?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er her nu! Og skynd dig – de sælger mega godt og vi har ikke fået vildt mange af dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det er derfor at det er så ærgeligt at der ikke er en Gine Tricot i nærheden af hvor jeg bor – man når aldrig at få fat i nogle af de lidt hypede varer, så er de udsolgt, fordi man ikke bare lige kan smutte forbi forretningen 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvilke ting var det du gerne vil have?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev så fristet af sølvsweateren, da jeg så dit indlæg, at jeg tog ind og købte den allerede igår formiddags. De havde den ikke i butikken, så jeg spurgte en af butiksekspedienterne efter den. Og det viste sig, at de lige havde fået den til morgen, så hun hentede en til mig og vupti, så var jeg den heldige ejer af den sølvfarvede sweater – hvor heldig har man lov at være 😀 Jeg er SÅ glad for den, og glæder mig til at få den på 🙂 Derudover er jeg altså også super vild med Flisa kjolerne – især den hvide.

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihhh hvor fedt – den er også kommet med mit hjem og bo 😉 Jeg glæder mig også til at den kan komme i brug – det er stadig for lummert i vejret til at have den på

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER nr. 2, 6 og 7! 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taaaaak;-) Den er nu klikket hjem:-) Så må vi deale med gennemsigtigheden til dén tid, hehe….jeg glæder mig til at se den.

  Og den orange skjorte er da lige dig! Overvejer faktisk at købe kjole i blå også….men nu venter vi lige og ser den hvide først, hehe….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg skal også lige ha’ fundet ud af den mht gennemsigtigheden – har også selv købt den 😉 Og taaak, skjorten er også røget med hjem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Holm

  Arh! Jeg har først opdaget dit fine opslag nu, og jeg var også en af de uheldige som ikke fik sølvstrikken fra H&M. Og så tænkte jeg, yes, nu kan jeg købe denne her. Men den er allerede udsolgt inde på hjemmesiden, og der er ikke rigtig nogen Gina Tricot nær mig, – øv! Men ved du om der er nogle butikker der har den, eller om alt er udsolgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også købt den orange skjorte, men er ikke helt tilfreds, så overvejer at kaste mig over den blå kjole i stedet. Har du prøvet den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor ærgeligt… har selv skjorten og er rigtig glad for den 🙂 Ja, har prøvet kjolen i hvid – vi har desværre ikke den blå version i Odense.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har returneret skjorten, men de havde desværre ikke kjolen så fik bare pengene retur. Tror faktisk det var en fejl ved lommen på min, for den sad og foldede på en uheldig måde. Men god du er glad for din, tror også den bliver perfekt til efteråret…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke skjorten? Kun kjolen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mig lige i baggrunden på et billede til barnedåben (billede 2). Sættet bestod af skjorten fra dette indlæg og nederdelen som jeg også har på her. Vi gav iøvrigt Naja blogger-BAMSEN (se selv bevis HER, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole favoritter