NYC: Dag 5 & 6

Outfit of the day #134

Outfit of the day #134Outfit of the day #134 Gina Tricot skirt – Gina Tricot top – Gina Tricot bikini top – Primark flats – Marc by Marc Jacobs bag

Jeg er på vej mod Boston og regner derfor ikke med at få ?live-blogget? i dag. Derfor får i her i stedet lige mit outfit fra i fredags, hvor vi shoppede på 5th Ave. Jeg prøvede lige lidt colour blocking med gul og pink ? den kombination har jeg vist ikke prøvet før. Der var en af ekspedienterne i Juicy Couture (nej, der købte jeg bestemt ikke noget haha) der var så sød at hive fat i mig for at sige, at hun var helt vild med mit outfit. Jeg fik helt røde kinder hehe! Amerikanerne er ret gode til at give fremmede komplimenter ? det kunne vi danskere godt lære noget af!

 

My outfit from Friday where I did some shopping on 5th Ave. I tried to do some colour blocking with yellow and pink ? I haven?t tried that colour combination before.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC: Dag 5 & 6