NYC køb: Calvin Klein flats

Outfit of the day #135

Outfit of the day #135Outfit of the day #135Outfit of the day #135
Edies Eyes blazer – H&M dress – Marc by Marc Jacobs bag (gift) – H&M heels – H&M sunglasses

 Vi holder lige en lille NYC-pause og snupper istedet for dagens outfit, hvor jeg har været på stadion og se OB spille Superligaens første kamp i denne sæson. Wow, et outfit hvor jeg hverken har ASOS eller Gina Tricot på?! Det er godt nok længe siden det er sket sidst! Haha!
Her er godt nok koldt i forhold til NYC (vi havde 37 grader den sidste dag inden vi smuttede) – herhjemme bliver jeg jo nødt til at ha’ en blazer på! Kjolen er i øvrigt ny og det var også en af de ting jeg købte i NYC. Den er fra Divided og er derfor (som det plejer) en smule lille i størrelsen. Den kostede hvad der svarer til ca. 90 danske kroner. Mit gæt vil være at den nok koster 129 kr herhjemme. I skal nok få den at se uden en jakke på, fordi jeg har stadig et par outfits fra USA som jeg ikke har vist jer (heri blandt et med denne kjole). I morgen forkæler jeg jer som læser med på trods af sommerferie osv – der kommer der nemlig en laber konkurrence. Så tune in i morgen!

My outfit from today where I went to see my city’s soccer team play the opening match of the season in the best leauge. The dress is from H&M (Divided) and it’s new – I bought it in NYC.

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC køb: Calvin Klein flats