Shopbop konkurrence!

Outfit of the day #136

Outfit of the day #136Outfit of the day #136Outfit of the day #136
American Apparel blouseGina Tricot skirt – H&M sunglasses – Marc by Marc Jacobs bag (gift) – Calvin Klein flats

Tusind tak til alle jer der indtil videre har deltaget i Shopbop-konkurrencen – dejligt at høre, at i synes det er en fed konkurrence 🙂 Outfittet her er fra igår, hvor jeg var ude og se vores gode venners lille baby-Naja. Jeg havde grande tømmermænd, fordi det gik lidt galt på Birdie’s lørdag aften. Det var overhovedet ikke planlagt – vi skulle bare lige ha’ en enkelt og en omgang nachos efter OBs kamp på stadion. Men før jeg så mig om var der røget X-antal shots indenbords samt et ukendt antal ½-liters cider og jeg opdagede pludselig at det var lyst (og nok tiden til at gå hjem). Foran vores dør møder vi vores underbo og hendes ven og ender med at smutte ind til os og drikke videre. Dumt. Jeg kom i seng kl. 6.30. Flot Jeanett.

Blusen er fra American Apparel og er også et af mine køb fra NYC. I har nok set den før eftersom en del bloggere har den – bla. Katrine og norske Ulrikke. Hr. Kæreste synes den var så fin, at han faktisk gav mig den – sød kæreste! Og så fik jeg også taget Calvin Klein flats’ne i brug. Jeg er vild med at de har “tå-crack” (som jeg kalder det). Jeg synes personligt, at flats der dækker tæerne 100% tit ser lidt kluntet ud. Jeg kan se der er kommet lidt nye læsere via bloglovin til og derfor vil jeg lige sige Hej! og minde om, at i altid kan se hvor de ting jeg har på er fra lige under det sidste billede. Og ved de ting, hvor jeg stadig har et link til dem der vil ordene til den ting være et link. Fx. i dag er der link til blusen, nederdelen og tasken.

My outfit from yesterday where I was SO hungover after a fun saturday night (that turned into morning). The blouse is new and is from American Apparel – Mr. Boyfriend gave it to me when we were in NYC.

15 kommentarer

 • Kamilla

  Hej Jeanett,

  Har du egentlig lavet en Odense-guide?
  Jeg har prøvet at søge lidt i dine indlæg, for synes du på et tidspunkt nævnte et godt is sted ihvertfald. Men har du ellers skrevet nogle nyttige tips til din by – og i så fald, hvordan finder jeg dem?

  /K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det har jeg ikke endnu, men havde tænkt mig at ville lave nogle indlæg her henover sommeren – lige i tide til alle de nye studerende der flytter til Odense til studiestart 1. september 😉 Men mht is, så har det nok været il gusto jeg har ment 🙂 http://ilgusto-isbutik.dk/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så fin ud og blusen er da lige dig! 🙂 Super godt køb…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare godt ud. Jeg er helt vild med den bluse! Hvilken størrelse har du din i? 🙂

  // Emma
  http://www.emmamartiny.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hov, det er one size kan jeg se. sorry 😉

  // Emma
  http://www.emmamartiny.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert outfit. Blusen passer rigtig godt til den sorte tætsiddende nederdel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej med dig *sms* (:

  Sikke en flot blogger du har dig her jeg kan godt lide den tænkte på noget nu jeg sådan faldt over din blog via en andens blogger om du havde lyst til vi linket hinanden og om du havde lyst til at være med under på besøg inde i min blogger det du skal gøre er at sende mig nogen billeder til min mail af noget kreativet du har lavet til dit hjem en ting du har lavet og så skal du beskrive det også (: Du kan osse gøre det med noget fra dit klædeskab noget der betyder rigtig meget for dig (: Men mere kan læses på min blogger under på besøg…

  Håber du får en forsat god dag og hvis du skal skrive til mig skal det være på min blogger og ingen andre steder for bruger ikke så meget min mail mere…

  Knus Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for de søde ord. Jeg har desværre ikke rigtig tid i øjeblikket. Lyder ellers som et fint projekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh den bluse har jeg også kig på. Er den rar at have på? Kan se den er lavet i nylon, og jeg er ikke så god til kunststoffer. Hvordan synes du ellers den er i str. og sådan? Jeg er en 34-36 og er lige bange for at forsvinde i den, nu den er onesize.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes den er super rar! Jeg valgte netop at have den på i søndags med tømmermænd, fordi den er så rar og putte-agtig. Mht størrelse så kig evt på linket til norske Ulrikke i indlægget. Hun er vist en str 32/34 og jeg synes også at den er fin til hende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Cecile Lamberg

  Hej.
  Mega fedt trøje, kunne rigtig godt selv tænke mig den. Men den kan ikke købes i danmark og har prøvet at finde den så mange steder på nettet, ved du hvor jeg skal kigge, hvor kan ikk se dem på hjemmesiden.
  Men flot billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er link til blusen lige nede under billedet – der kan du købe den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopbop konkurrence!