D&G ur

Outfit of the day #137

Outfit of the day #137Outfit of the day #137
Gina Tricot top – ASOS skirtMarc by Marc Jacobs bag (gift) – Primark flats

Outfittet er fra igår aftes, hvor jeg først var til træning (dog ikke i det outfit, haha!) og derefter var inde og se den sidste Harry Potter film. Den var spændende, lige som den skulle være – dog lang tid om at komme igang (men det synes jeg altid at HP-filmene har været?) og uden de helt vildt store overraskelser. Jeg kom nemlig til at læse noget på nettet i NYC og vidste derfor en lille ting som gjorde, at den “store overraskelse” i film ikke var så stor alligevel. Nå, nu skal jeg nok lade være med at sige mere. Hvis i har set de andre HP-film, så skal i selvfølgelig gå ind og se den her også! Tror ikke den skuffer 😉 Lov mig dog, at i ikke sidder og snakker OM filmen igennem hele filmen. Der sad to irriterende gutter bag os der hele tiden skulle kommenterer ALT der skete: “Åhhhh hva’ det var vildt det der… hvordan tror du han gjorde det?” og så den anden “Det ved jeg sgu ikke… men se lige det der”. Og når de ikke snakkede (hvilket de gjorde 90% af tiden), så smaskede de, hostede og BØVSEDE. Er det bare mig der er en sippe i biografen eller hvad? Jeg kan også godt finde på at snakke under en film… DERHJEMME. Men når jeg er i biografen, så tænker jeg på alle de andre der også har givet penge for at se film. Efter mere end en time fik jeg nok og vendte mig om og sagde “Seriøst, nu holder i altså kæft!”. Og så blev der stille… meget stille. Under resten af filmen. Fantastisk!

Drop forresten at se den i 3D med mindre i er vilde med at sidde med de der briller på under hele filmen (jeg er ikke fan). Der er ingen specielle 3D effekter i denne film, så spar istedet pengene og se den i 2D. Det ville jeg gøre, hvis jeg skulle se den igen. Har i set den endnu og/eller har i planer om det?

My outfit from yesterday where I saw the last Harry Potter movie. I liked it even though I had been “spoiled” from something I read while I was in NYC. Did you see it yet?

32 kommentarer

 • Ha ha ha , hvor godt du sagde noget til de drenge. Sådan! Ungdommen nu til dags 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha tak! Det var ikke engang nogen der var vildt unge. Det ene var nok på alder med mig og den anden max et par år yngre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK! jeg troede jeg var den eneste tilbage, som ikke synes at snak under filmen hører til i biografen. Forleden var min mand og jeg i biffen og se Tømmermænd i Vegas og der skal 3 par (Voksen over 30 år, så de kan ikke engang bruge alderen som undskyldning) og snakkede, ikke noget med at hviske, nej nej de sænkede ikke engang stemmen. Helt ærligt!! Jeg er så træt af det. Snak under filmen OG de efterhånden meget dyre bio billetter holder mig faktisk tit fra at gå i biffen, og det er jo dødærgerligt, for filmen er bare bedre på en stor skærm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er satme ikke billigt at gå i biografen længere. Der burde seriøst være nogle ansatte derinde man kunne henvende sig til og klage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg HADER også hvis folk ikke er stille når man er i biografen. Da jeg var inde og se Mamma Mia sad jeg ved siden af en pige der sang med på alle sangene. Hvis hun så bare havde sunget godt, så havde det været i orden, men det gjorde hun ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kender ingen, der mestrer det girly-look som dig 🙂
  Din kæreste må være ellevild – dét er jo sådan de mænd ønsker, at vi ser ud; strutnederdele og farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh hvor er du sød… mange tak! Og sjovt du siger det – han var lige præcis helt vild med det her outfit igår. Det faldt lige i hans smag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har desværre ikke fået set den endnu. Jeg regner dog med få set den på lørdag, og nøj hvor jeg glæder mig!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina K

  Jeg synes harry potter filmen var super god – og det sjove ved det var, at jeg var kommet hjem fra ferie og bestilte billetter, dog uden at vide, at det var til premieren, hihi!
  Og, og, og.. der var 2 møgunger som også snakkede under hele filmen, og jeg var lige ved at hente vagten, for jeg kan simpelthen ikke klare at betale 200 kr for at se en film, hvor folk skal snakke! Det er helt okay at grine og trække vejret, men alt andet kan jeg altså ikke klare 😉 og du har nok også ret ang. det med 3D 🙂 hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seriøst, der er ALT for mange af jer der også oplever det med snakkede mennesker i biografen. Vi må næsten danne en front (eller facebookgruppe? haha) mod snakkede mennesker i biografen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var inde og se den i søndags i 2D, da jeg synes 3D er et totalt flop! Brillerne er ubehagelig at have på i længere tid, og der er ofte så lidt 3D effekter at det ikke er en fordel. 2D ftw! 🙂

  Der var dog ikke så mange overraskelser for mig, da jeg har læst alle bøgerne. Dog er det flere år siden jeg læste den sidste, så kunne ikke huske det hele 100% så lidt spændende var det da. Så mærkeligt at det nu er slut efter så mange år… Men så kan vi jo glæder os til Twilight! Har du set traileren? Glæder mig så meget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, brillerne er vildt træls! De glider hele tiden ned af min næse, så jeg konstant skal skubbe dem op igen.

   Yes, har set den -men der har jeg jo læst alle bøgerne, så der kommer nok ikke til at være de store overraskelser for mig der 😉 Men jeg skal helt sikkert set dem! Jeg glæder mig også meget til Hobitten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Samme her! Carl har dog ikke læst den sidste bog, så synes det var lidt synd at en stor overraskele blev afsløret… Han må tage sig sammen og få den læst! Nå, ja den kommer vel også.. hvornår er det? Synes de bliver ved med at flytte den…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som det ser ud nu, så skulle den få premiere d. 14. december 2012. Den glæder jeg mig meget til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har set den, og kunne sagtens finde på at se den igen. Synes den var vildt god! Og jeg bliver helt nysgerrig, jeg ved ikke, hvad det var for en “stor overraskelse”, selvom jeg både har set filmen og læst bogen? Haha… 😀

  Og nej, du er bestemt ikke sippet! Jeg HADER når folk snakker/larmer, og beder dem altid om at holde kæft. Jeg oplever også nogen gange, at folk sparker på mit sæde, eller sågar tager fødderne op på det. Jeg kan måske godt forstå, at man tager fødderne op på sædet, når der ikke sidder en, men sgu da ikke når der så sidder en?! Pænt klamt at få andres fødder i nakken!!

  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har slet ikke læst bøgerne vil jeg lige starte med at sige. Jeg ved ikke om jeg kan nævne det jeg havde læst uden at ødelægge det for andre herinde? Hvis du er meget nysgerrig, så må du lige smide mig en mail, så skal jeg svare dig 😉

   Åhhh ja dem der sparker til ens sæde er også RØV-irriterende

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna To

  Jeg var inde og se den til premieren og der sad en og tudbrøllede under hele filmen! Virkelig svært at koncentrere sig…… Til sidst var der en der sagde “hold nu kæft” og alle grinede:).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oh my god… hvorfor græd personen?!? Det giver da ingen mening! Haha, fedt der var nogen der sagde noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du er slet ikke sippet, – har det på præcis samme måde, hvilket medfører at jeg sjældent går i bio. Enten er det som du beskriver, eller også sidder man vildt dårligt, mange gange pga. høj fyr foran (eller pige med højt hår), ellers er det for varmt fordi 100 andre mennesker har valgt at gå i bio selv sammen aften. Amen altså der er meget galt 🙂 Derfor går jeg kun i bio til de film, som næsten skal ses deri pga. effekterne.

  //Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker egentlig at se film i biografen, men det er bare ærgeligt når der er nogen der skal ødelægge det for vi andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber ikke at du stadigvæk har jetlag, du ser lidt mut ud?!
  Min veninde kom også til at røbe noget fra filmen, forbi hun troede, jeg havde læst bøgerne, noget af det havde jeg dog regnet ud, men alligevel…
  Har dog planlagt at læse bøgerne, ville bare vente til de allesammen var udgivet, også var jeg bange for at det ville ødelægge filmene at læse bøgerne, så ville vente, nu kan jeg så få lov til at vente på bibliotetet. Bliver nok nød til at købe dem:-)
  Tak fordi du bekræfter, at det var bedst at se den i 2D, synes 3D er overvurderet, overuden at jeg får ondt i hovedet og på næsen:-)
  Sorry det blev vist lidt langt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lidt jetlag – men var vist bare lidt stresset over, at vi var ved at komme for sent til vores bestilte billetter 😉

   Ja, er helt enig… synes også den eneste film jeg har set som var noget værd i 3D var Avatar

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser super fin ud! 🙂 Elsker det røde med nudefarve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mella

  Ej, nu føler jeg mig helt skyldig, haha.. Er hardcore harry potter-fan så sad hele tiden og hviskede til min mor “sådan er det ikke i bogen” “i bogen siger han…” ovs.. MEN jeg hviskede altså ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeelsker outfittet! Ting med blonder er altså noget af det fineste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes bestemt at HP filmen var rigtig god, men har det lidt på samme måde som dig med at det der 3D effekt ikke helt er så god i den film. Nøj hvor irriterende at der er nogen som snakker hele filmen igennem, det er da noget i irriterende. Da jeg var i bio og se HP var der en pige (35 eller sådan noget) jeg sad ved siden af, som begyndte og tude. Det gjorde hun så i halvdelen af tiden. Det var heller ikke så fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D&G ur