Video: Mindehøjtidelighed

Outfit of the day #138

Outfit of the day #138Outfit of the day #138
H&M dress – Gina Tricot sunglasses – Marc by Marc Jacobs bagD&G watchPrimark flats

Som jeg har nævnt, så mangler jeg stadig et par outfits fra USA-turen. Dette her er faktisk på vores aller sidste dag (hvor vi fløj til DK kl. 23 om aftenen – derfor havde vi stortset hele dagen i selve NYC). Vi boede placeringsmæssigt bedre på vores 2. NYC-hotel end på det første, synes vi begge. Vi havde denne udsigt til Empire State Building hver dag, når vi forlod hotellet (og det stod der selvfølgelig også når vi kom hjem hehe 😉 ) og der var supermarked, biograf, Starbucks, en rigtig amerikansk diner, et øko-sted der serverede mix-selv salater og mix-selv yoghurtis. Det var også tættere på alting – og vigtigst af alt: tættere på West Village, Meatpacking og Greenwich Willage som var de områder vi forelskede os mest i. I de områder ligger bla. Carries trappe, Magnolia Bakery, nogle Bob Dylan-sights, vildt mange gode restauranter, Highline Park og meget, meget mere! Tilgengæld havde det første hotel tagterasse med pool og MEGET gode drinks. Og serviceniveauet var lidt højere på det første hotel også.

Kjolen er, som jeg også har nævnt før, jo et køb jeg gjorde mig derover. Jeg spottede den her i Odense (også i nederdel-version) inden jeg tog afsted, men de havde udsolgt af alle størrelser pånær str. 34 og str. 42. Og jeg er ikke lige nogen af de størrelser. Heldigvis fandt jeg den så i NYC til hvad der svarer til ca. 90 kroner. Jeg mener, at den stod til 129 kroner herhjemme -kan det ikke passe?

I still have some outfits left from our USA-vacation and this is the one from our last day on our trip (we flew from Newark Airport that same night). I bought the dress while I was in NYC.

18 kommentarer

 • SIkke nogle fine billeder. Gid jeg kunne have den baggrund til alle mine outfit-billeder 😉

  // Emma
  http://www.emmamartiny.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ligner jo næsten (kun næsten) at du er klippet ind… Men det er bare fordi det ser så fantastisk ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe jeg lover nu 100% at jeg ikke er klippet ind… jeg stod der skam lige der midt i den fantastiske by 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhh, du er så fin. og kjolen også. og baggrunden ikke at forglemme;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin til dig 🙂 Kan godt forstå at du er glad for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså pæn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ih, hvor er du smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NS

  Kjolen står til 99 kroner, i Vejles H&M – og den er ikke på tilbud! Så godt. Den er rigtig flot til dig! Kunne du ikke finde på at lave en NEW YORK-GUIDE. Sådan om hotel, telefoni, internetadgang, valuta (altså hvor meget I fik vekslet og hvad der måske er fornuftigt og sådan) – Bare sådan nogen ting, som vi andre (som drømmer om at skulle afsted) har en idé, hvad vi skal tænke på og hvor vi måske skal søge hoteller henne og sådan. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha så har jeg sparet 9 kroner – wauw! hehe 😉 Jo, jeg arbejder på højtryk på en masse indlæg om NYC, men jeg har SÅ meget materiale at det er lidt omfattende. Jeg kan dog allerede godt svare på det med veksle nu. Vi veskler altid kun en 500 kr til den lokale valuta, så vi har til lidt slik, transport osv når vi kommer frem. Resten af ferien kører vi på vores kreditkort eller hæver lidt engang imellem i en automat/ATM. Vi bryder os ikke om at hæve flere 1000 kroner i valuta og rende rundt med dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Uh, så fine billeder af en smuk pige i en smuk by;)

  Hvad hed det hotel, I boede på her i anden omgang? Er i gang med lidt research til en forestående tur, og ved bare af erfaring (fra de sidste gange), at det er en jungle at finde et godt og ok billigt hotel i NY med en fin beliggenhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh tak 🙂 Altså vi boede ikke billigt. Det er næsten umuligt at bo billigt i NYC medmindre man er til bedbugs, dele bad/wc på gangene og små rum. Og det gad vi altså ikke. Så vi har givet omkring 1000 kr pr nat på begge hoteller vi var på. Det sidste vi boede på hed bare New Yorker hotel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Flot billede! Hvilket hotel boede i på i 2. omgang?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Mindehøjtidelighed