Outfit of the day #134

Så er vi i Belmont (Boston)!

Så er vi i Belmont (Boston)!Så er vi i Belmont (Boston)!Så er vi i Belmont (Boston)!Så er vi i Belmont (Boston)!Så er vi i Belmont (Boston)!

Så er vi i Boston! Eller nærmere i den lille forstad Belmont. Det er her vores venner bor og her bliver vi indtil torsdag. Det er faktisk rigtig dejligt at køre lidt ned i gear. Don’t get me wrong – jeg er vild med NYC! Men byen dræner sgu lidt en for energi fordi alting hele tiden kører oppe i højeste gear. Jeg glæder mig til at komme tilbage igen fredag, men lige nu nyder jeg have, villaveje og fuglefløjt (og deres naboers 3-årige tvillinger der skriger/leger i baghaven). Vi bor som sagt i en lille forstad, men skal helt sikkert ind og tjekke Boston by ud. Belmont er så amerikansk som det næsten kan blive med fine hvide træhuse, velholdte haver og amerikanske flag på husene (og “God bless america” skilte haha).

Igår slappede vi bare af og spiste god hjemmelavet middag. I dag er det jo 4th of july, så der står den på grill i baghaven (KÆMPE bøffer), klam amerikansk kage i flagets farver (selvfølgelig), kolde drinks og senere skal vi ned til floden og høre koncert + se fyrværkeri show. Jeg glæder mig! Og vi har stadig 8 dage tilbage af ferien… underligt at tænke på. Billederne her er lidt blandet fra Belmont igår, hvor her var lidt overskyet, men absurd varmt fordi luftfugtigheden er helt sindsyg her pt. Vi sveder HELE tiden. I dag er her omkring 30 grader og sol! Og læg lige mærke til de røde-hvide-blå farvet blomster – selvfølgelig til 4th of july 😉 Det sidste billede er vores venners stue – også meget amerikansk.

Pictures from Belmont (Boston) where we’re staying right now at some friends house. Today we’re gonna celebrate 4th of july american-style with BBQ, cake, cold beers and fireworks!

7 kommentarer

 • Malene

  Hvad laver jeres venner derovre? Bor de der permanent eller er det noget udstationering?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er her pga noget studerende/forsker-stilling. De studerende på hhv MIT og Havard. Det er et år – de er tilbage i DK til februar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Uh det lyder sgu spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Jeanett. Når i kommer til NYC igen, synes jeg lige i skulle prøve det her sted – jeg fandt det på en blog og det lyder vildt fedt (ville ønske jeg selv havde muligheden for at komme der, men må desværre vente til jeg får muligheden for at komme til NYC) – når men der er det: http://loumas.dk/?p=1163 . Og indlægget taler vel for sig selv?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, hvor sjovt – det sted minder så meget om hvor jeg var, da boede i USA som udveklsingsstudent. Den amerikanske stil er jo så speciel, som du selv skriver med især med velholdte haver, amerikanske flag og skilte overalt! Hæhæh, ja det er ihvertfald en anderledes stil og så er det ligemeget om man er i Belmont, Boston eller La Porte, Indiana som jeg var 😉

  Håber I nyder jeres ophold, kan kun anbefale at tage rundt og opleve så meget af den amerikanske kultur som muligt, som I allerede gør ved først at besøge N.Y. og derefter tage til en lille forstad. God fornøjelse med resten af turen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #134