Outfit of the day #137

Victorias Secret trusser

Victoria's Secret trusserVictoria's Secret trusser

Noget jeg har fået hamstret meget af i både NYC og Boston er trusser fra Victoria’s Secret. Jeg havde egentlig troet, at jeg ville finde en fin bikini der, fordi jeg ALTID kan finde min. en jeg craver på deres hjemmeside. Dog er udvalget af badetøj noget anderledes i deres fysiske butikker (ihvertfald i de 4 butikker jeg nåede at besøge). I butikkerne er fokus 90% på undertøj og nattøj – og så har de tit kun en lille sølle væg (2, hvis man var heldig) med badetøj. Så det blev ikke til nogen bikini, men tilgengæld blev det til et hav af trusser. VS har nemlig et tilbud der hedder 5 trusser for $25,50 (ca. 130 kr) og det er lækre trusser af langt bedre kvalitet end H&M, Gina Tricot osv. Jeg nappede tilbudet 2 gange i løbet af vores tur og Helle (som vi besøgte i Boston) røg også i samme fælde en enkelt gang. Jeg valgte udlukkende modellen “Lace-back hipster” og “Lace-back bikini”. Jeg er især helt vild med sidstnævnte. Jeg kan helt vildt godt lide trusser der kun har en “snor” i siderne og desuden består hele numse-stykket kun af blonder (det samme på hipster-modellen). De er ret fine! Jeg har dog pillet sløjferne af, da sådan nogen kun kan dø for langsomt (på undertøj).

I kan finde hipster-modellen på hjemmesiden HER og bikini-modellen HER (altså, bikini-modellen er ikke en bikini… det hedder modellen bare). Men husk nu der kan komme told på, da VS sender fra USA. Men vi kunne da håbe, at VS snart kom til DK?

PS. HUSK at Shopbop konkurrencen slutter i aften! I kan deltage HER

I bought a lot of cute panties from Victoria’s Secret while I was in NYC and Boston. I really like their hipster and bikini-panties which were 5 for $25.50 (I bought that offer twice). I wish VS would come to Denmark soon!

8 kommentarer

 • stine

  uh, nogle flotte farver og hvis de er af så god kvalitet til så få penge har jo kun en ting at sige: VS til danmark, tak!
  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser de lækre ud! er vild med at det bare er blonde bag på – det kunne man godt lige bruge det tilbud. VS come to Denmark please! 🙂
  xxHelene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan godt få tilbuddet på hjemmesiden – men så er det desværre bare plus den onde told 🙁 Men ja, det med blonden bag på er så fint!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, lad os få VS til Danmark. Så hun tage Starbucks med også!! 🙂

  Forresten, i det nye Costume er der en fed, rustrød blazerlignende jakke fra Gina Tricot. Ved du om I får den i butikken og hvornår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Naaahh… Starbucks må de godt beholde. Det er endnu dyrere end Baresso og jeg synes faktisk at Baresso er bedre.

   Nej, det siger mig desværrre ikke lige noget. Kan du se den på webshoppen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også de modeller – og selv med tolden, så synes jeg, det er alle pengene værd i forhold til H&Ms usle kvalitet, når det kommer til trusser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har ret! Jeg kunne også godt finde på at bide tolden i mig næste gang jeg mangler eller når de får nye farver

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #137