Mindehøjtidelighed i Odense i morgen

Video: Mindehøjtidelighed

Tusind tak for jeres søde kommentarer og tak til jer der dukkede op i dag. Det var rørende at deltage i dag, hvor jeg både snakkede med Fie og Camilla inde på Flakhaven. Her øverst er en video fra TV2 Fyn fra mindehøjtideligheden. Hvis i lægger mærke til det, så er jeg faktisk med i det lige omkring. Jeg ser godt nok trist og betænktsom ud, men det passer jo nok meget godt på mit sind i situationen. I morgen skal jeg nok igen blogge lidt som normalt med tøj, outfits osv. Men i dag står den på hygge indenfor med Hr. Kæreste i ly for regnvejret. Billedet nederst er også fra i dag hvor jeg er blevet fanget af endnu en journalist i dag. Ved ikke lige hvorfor jeg har journalist-tøkke i dag.

Video from the memorial for the victims in Norway – held in Odense today. If you look cvarefully then maybe you can find me in the video.

Video: Mindehøjtidelighed

Billede: Robert Wengler/Fyens.dk (LINK til artiklen)

12 kommentarer

 • Det er så forfærdeligt det der er sket i Norge, det er så svært at forstå at det kan lade sig gøre. Har flere gange bare tænkt at det er fuldstændig uvirkeligt det her. Ville gerne have været til mindehøjtidligheden, men er desværre på ferie…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er SÅ uvirkeligt. Det er jo som den uhyggeligste gyserfilm. Det er helt forståeligt – fortsat god ferie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da fordi, du er så pæn, Jeanett! Og hvor fint med den mindehøjtidelighed. En smuk tanke til de norske naboer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lana Cathrine

  Tusen takk Miss J og Hr.Kæreste 🙂
  Tusen takk Odense!
  Tusen takk DK!

  Ha en deilig aften 🙂

  <3
  Norge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt tiltag. Tragisk at den var nødvendig. Mine tanker går ud til det norske folk.

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Smuk mindehøjtidlighed på Flakhaven. Dejligt så mange mennesker mødte op og viste deres foragt for denne helt forfærdelige gerning. Man forstår det jo ikke, hvordan kan man så kynisk dræbe så mange mennesker -unge mennesker? Det bliver ved med at køre rundt oppe i mit hovede. Kan heller ikke sove om natten.
  Står faktisk der med stor lys knold på det øverste billede, ser jeg lige.
  Tak for et sted man kunne vise sin medfølelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er glad for at du kom. Jeg har også haft det underligt lige siden det skete. Jeg var super overvældet over den mængde mennesker der valgte at komme igår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt tiltag.
  Da jeg læste her på din blog, at der var mindehøjtidelighed, var jeg ikke i tvivl om jeg skulle møde op, da jeg er fra Odense.
  Det var utroligt rørende.

  Så dig i går, og hvor er du smuk Jeanett.

  Mvh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt du kom – tusind tak for det! Det var virkelig rørende… kæmpede også for ikke at stå og tude inde midt på Flakhaven.
   Og tak – tusind, tusind tak…. hvor er du sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindehøjtidelighed i Odense i morgen