Min næste rejse...

Carries trappe fra Sex and the City

Carries trappe (Sex and the City)Carries trappe (Sex and the City)

Hvis man er Sex and the City fan, så bør man næsten smutte forbi Perry St i West Village og få taget et billede foran Carries trappe. Det indvendige af Carries lejlighed er optaget i et studie, men alle de gange, hvor hun har siddet foran lejligheden og røget en smøg eller kommet ud af døren og er løbet ned til en taxa, der er det filmet her på Perry St. Selve gaden er iøvrigt også super hyggelig og meget grøn med de mange træer. Helt klart et af de skønneste områder i NYC.

Der er en kæde og skilt for selve trappen, da beboerne er ved at være lidt trætte af Sex and the City fans der kommer forbi (alene imens vi stod der i ca. 10 min var der to andre piger forbi også). Godt nok er det Carries trappe, men man forstår det vel egentlig godt lidt? Så være søde at respektere dem der bor der og  lad være med at kravle over kæden. Få overstået et par billeder og så smut igen. Det gjorde vi. Den ene pige der var der, kravlede både over kæden, lavede et mini photoshoot (hun skiftede blandt andet sko 2 gange) og larmede utrolig meget.

Er I også Sex and the City fans, så vil jeg anbefale et smut forbi Carries trappe!

Adresse: 66 Perry St i West Village (den bygning hvor der står 1866 på), New York

Vi boede på to forskellige hoteller, da vi var i New York. Først boede vi HER og til sidst boede vi HER. Begge hoteller kan varmt anbefales!

When we were in New York I of course had to visit Carries stairs (from Sex and the City). You’ll find it at 66 Perry St in West Village in New York City. Have you been there? I really enjoyed it!

bloglovin

8 kommentarer

 • Ej, det var da også respektløst! Jeg kan godt forstå, at beboerne i ejendomme har fået sat sådan et skilt på. Det må være noget så træls, at folk kommer rendende hele tiden! Dog gad jeg gerne selv have været der. Hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg blev også lidt harm på deres vegne. Især når der er en kæde med et skilt, hvor der står at de beder folk om IKKE at stille sig på selve trappen. Men det var de (amerikanske!) piger tydeligtvis ligeglade med. Men ja, man vil da gerne se det og ha’ billeder – men det kan jo sagtens gøres med lidt respekt for beboerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det mindste man kan gøre, er da at respektere de nuværende beboere – De giver i det mindste lov til, at folk tager billeder 🙂

  – Skal helt sikkert opleve dette sted engang i fremtiden! – ligner en mægtig hyggelig gade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SH.

  Simpelthen respektløst. Ærgerligt at det skal være prisen for at bo i en “berømt” bygning, men sådan er det nok desværre bare – og det må man håbe at de var inforstået med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, de har vist selv i tidernes morgen sagt ja til at de må bruge fronten, men tror næppe de regnede med at Sex and the City ville ende ud med at blive så stort. Naboerne har dog ikke sagt ja, så de er generet af det uden accept.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjoelhede

  Uha, tror næsten det er et must at få taget et par billeder foran trappen, den dag jeg skal derover! (dog kommer det helt an på hvem jeg skal derover med, for hvis det bliver min kæreste, så vil han synes det er dybt åndsvagt at få taget billeder foran en trappe) !!
  Og mega respektløst af hende tøsen, puha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha min kæreste synes også at jeg var fjollet, men hoppede alligevel med på den 😉 (heldigvis!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min næste rejse...