Nelly.com konkurrence

Coudalere

CoudalereCoudalereCoudalere
Pictures: coudalere.co.ukpcae.dk

Jeg ved godt, at det her kommer til at lyde fuldstændig åndsvagt, men ikke desto mindre har vi lige booket sommerferie – for 2012. Sådan noget har jeg ALDRIG gjort før (booke et år før), men der er en god forklaring. Hr. Kærestes arbejde (ikke byrådet – hans andet job) ejer ferielejligheder i hhv Berlin, Gran Canaria, sydfrankrig og nogle sommerhuse i DK som de ansatte må leje RET billigt. Vi havde snakket lidt om at booke det i sydfrankrig til næste sommer, fordi Hr. Kæreste vandt et gavekort på 2.500 kr til at booke disse lejligheder for (som jeg nævnte i dette indlæg). Jeg sad for sjov i sidste uge bare og kiggede på billeder på deres hjemmeside og opdager lige pludselig, at halvdelen af juli og august måned for 2012 allerede ER booket. WTF?! Hvem fanden booker ferie over et år før? (ehm.. altså udover mig haha). Så vi skyndte os at booke hvad der var tilbage af juli. Derfor skal jeg altså til sydfrankrig næste år – nærmere en meget lille by ved navn Coudalere (60 km fra den spanske grænse). Nogen kalder den vist også Cap Coudalere? Vi skal bo i lejlighed i 2 plan med egen stor altan/terasse, eget køkken, fælles pool, strand 1 km væk og fra lejligheden udsigt udover den fine lystbådshavn som der er her øverst på billedet. Vi skal i noget af tiden være der med vores gode venner Katrine og Andreas – og måske inviterer vi et andet par ned i den anden del af tiden. Eller måske vil vi bare være os selv. Det finder vi ud af… der er jo laaaaaaang tid til 😉 Min største bekymring lige nu er om jeg kan finde internet i den lille by?! Men de lever vel ikke uden internet?
Nogen der har været i Coudalere før?

HUSK Casio-konkurrencen som slutter i aften kl. 21.00! Læs mere HER 🙂

It’s weird, but I’ve already booked next years summer vacation and I’m going to the small city of Coudalere in southern France. Have any of you been there before?

10 kommentarer

 • Hvor ser det skønt ud 🙂 Mon ikke at der er internet dernede? Det burde der da næsten være, der ser ret meget ud (sådan udfra billederne) at det er en ferie-turist by.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nemlig ikke en turistby – der er ingen hoteller, så det er kun hvis man ejer bolig eller kender nogen der gør (fx lejer det af dem), at man tager på ferie der. Men håber du har ret i at der burde være internet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, jeg er sikker på, at der er internet dernede 😀 Ellers ville det være en smule mærkeligt.
  Men hvor er jeg altså misundelig! Jeg vil også på ferie.. Ih, din heldige tøs 😀 Det er da nu dejligt, at I så ikke skal gå og planlægge ferie, når det allerede er klaret nu. Bare det var mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, enig! Meget underligt sted hvis det ikke er til at opdrive internet! Og tak – føler mig også priviligeret med alle de rejser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, et år er selvfølgelig god tid, men så har du det at glæde dig til 😉 Lækkert ser det ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok lækkert ud. Selv om i er i god tid, så har I jo nu et helt år til at glæde jer til næste sommers ferie, da den jo allerede er planlagt 😀 Bare det var mig der havde udsigt til en lækker badeferie.

  Mon ikke de har internet et sted, det ville da være yderst mærkeligt hvis det ikke var til at opdrive i dette årti 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næh, hvor skønt! Du må sige til, hvis I nærmer jer Bourgogne i den forbindelse – så er det mig, der giver kage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhhh sådan noget må du ikke lokke med – det kan jo være vi gør brug af det tilbud så 😉 Ved du hvor lang tid det ville tage at køre fra Coudalere til Bourgogne?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly.com konkurrence