Veronica B. Vallenes SS12

Designers Remix SS12 og generelle trends fra CFW

Designers Remix SS12 og generelle trends fra CFW
Jeg fulgtes til Designers Remix sammen med smukke Frk Krøjby her på billedet og søde Kia. Vi blev ude ved Carlsberg mødt af en milliard reb, gratis Copenhagen Beer og udendørs show med masser af kendisser.

Designers Remix SS12 og generelle trends fra CFW
Designers Remix bød på en meget hvid og sort kollektion – dog med afbræk af stærke farver som pink, gul og mintgrønlig-blå. Jeg synes, at reb-kjolen er ret sej!

Designers Remix SS12 og generelle trends fra CFW
Som sagt var der mange kendisser til showet… tjek hvem der sidder lige over modellens venstre skulder med blond hår og store solbriller. Yes, det er Medina!

Designers Remix SS12 og generelle trends fra CFWShowet startede ud med den ene hvide kjole efter den anden. Denne havde fine reb detaljer som jo passede til temaet med alle de reb der hang ned fra loftet.

Designers Remix SS12 og generelle trends fra CFW
Farve-fan Jeanett blev glad, når de lidt mere friske farver kom på catwalken.

Designers Remix SS12 og generelle trends fra CFW
Og vi slutter lige af med et nipple-slip… det er jo hvad der kan ske på catwalken. Måske er jeg plat, men jeg synes det er sjovt haha (og fin bluse, iøvrigt).

Jeg sluttede min torsdag aften af med Designers Remix sammen med Kia og Katrine. Generelt var kollektionen meget hvid og sort – med lidt få splash af gul, pink og mintgrøn/blå. Min favorit var nok den sorte top på det nederste billeder og en hvid kjole som havde en dyb ryg med guld lynlås – fik desværre bare ikke et billede af den. I kan dog se kjolen og resten af kollektionen HER (kjolen er Look nr. 19).

GENERELLE TRENDS FRA CFW: Personligt nåede jeg kun at se 3 shows “live”, men ud fra dem og ud fra alle de billeder jeg har set af kollektioner fra ugen, så vil jeg hurtigt komme med mit bud på lidt generelle trends fra CFW. Jeg kan ihvertfald konkludere at buksedragten IKKE er død, så den kan i roligt gemme til næste år og i kan også sagtens gå ud og investere i nogle flere. Der blev vist både korte og lange versioner, så begge dele lever stadig i bedste velgående. Generelt synes jeg også der var ret meget skinnende materiale (jeg ved så ikke om det var silke eller satin) og metallic accessories. Hvis vi skal snakke farver (eller manglende på), så synes jeg sgu det er lidt trist. Mange af designerne havde VILDT mange sorte outfits og det synes jeg er helt fint i vinterkollektioner, men SS-kollektioner skal altså indeholde lidt flere farver. Mange af kollektionerne var også meget hvide og virkelig mange brugte grå/støvet toner og farver. Jeg havde altså håbet på noget mere farve. Men når der så var skønne farver, så var det især pink, orange, gule og electric blue. Nude/peach og mintgrøn genopstår (ifølge CFW-designerne) fra de døde igen… har de ikke lige været hotte for ca. 2 sæsoner siden?! Det er skønne farver, men jeg er ikke sikker på, at jeg nåede at savne dem nok til at jeg en hel sommer gider, at se på alle gå og være nude-farvet igen. Eller er det bare mig?
Favorit kollektioner: Stine Goya, Avia of Scandanavia og Anne Sofie Madsen (jeg viser jer billeder fra de sidste to senere på ugen).

Pictures from the Designers Remix show that I attended last thursday. It was mostly black and white, but with a splash of colours like yellow, pink and mintgreen/blue.

10 kommentarer

 • BETINA

  Tak for kigget, og du har ret, et nipple-slip er da meeeega sjovt, ha ha ha..;=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjoelhede

  Ja jeg har nok også en lidt plat humor, for jeg kunne ikke lade være med at komme med et par fnis ang. nipple-showet! 🙂
  Jeg kan nu meget godt li outfittet på billede 3! Det er jo gude smukt! 🙂 hihi.

  http://kjoelhede.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er en lidt anderledes kjole den med det hvide. Haha godt jeg ikke er alene ang nipple-slip 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den gule kjole er virkelig fin. Det ser spændende ud. Synes nu også billedet med nipple-slip er ret sjovt 😀 Den sorte bluse hun har på er også virkelig fin, men jeg ville nu nok foretrække at have noget under, så jeg ikke lavede samme stunt ;-D haha.

  -Julie
  http://www.99dresses.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg ville også bruge den med noget under… måske en lækker flot bh som man så kunne skimte lidt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er meget enig i at det ikke bliver en revolutionerende SS12 vi går i møde. Faktisk synes jeg at det meste er noget af det der har været fremme denne sommer og sågar sidste års. Og ja nude og mint har det overhovedet nået at være “u-trendy”?!
  Jeg er selv mest begejstret for By Malene Birger, men hun er også altid en favorit, så det er ikke rigtig nogen overraskelse.

  //Betina

  P.s. Og nippleslip er altid sjovt. Wardrobe malfunction! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg synes også det er for tidligt med mint og nude som hotte sæson-farver igen. Men nu får vi at se – måske craver vi dem efter en lang og mørk vinter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, ja, sådan noget er altså sjovt… men det er nok fordi, det hele er så perfekt og fejlfrit… Og så er det helt lettende, at lidt går galt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veronica B. Vallenes SS12