Outfit of the day #139

Grill på stranden

Grill på strandenGrill på strandenGrill på strandenGrill på strandenGrill på stranden

Sorry jeg har været fraværende her i weekenden, men jeg har haft knald på! Var på arbejde hele lørdagen og efter jeg fik fri gik jeg direkte mod banegården for at tage et tog mod København sammen med Hr. Kæreste og min lillebror. Søndagen blev brugt i KBH med bla. en næsten 7 timers lang Tivoli-tur. Det var godt og sjovt – og jeg havde en smule kvalme da jeg gik hjem. Jeg lærer aldrig, at Det Gyldne Tårn bare ikke er en favorit og min mave er enig. Jeg får kvalme HVER gang, det er 100% sikkert. Jeg er ellers hardcore mht rutchebaner. De kan kører så meget op og ned som de vil – og de må også gerne vende mig på hovedet. Det er helt fint! Men Det Gyldne Tårn… nej. Det går bare ikke. Vi smuttede tilbage til Odense i morges og Hr. Kæreste og jeg tilbragte efterfølgende eftermiddagen med frokost og lakridser på stranden i Kerteminde. Vi fik dernede den idé, at det kunne være hyggeligt at grille på stranden, så vi senere kørte vi tilbage til Odense for at pakke lidt mad, gode venner og grill-grej ned i et par biler og så afsted igen. Det er her alle billederne er fra. Det var SÅ hyggeligt! Håber i alle har haft en god weekend?

Ps. Min næste udlandsrejse er næsten ved at falde på plads… skal nok sige til, når jeg ved noget 100%.

I know I’ve been “missing in action”, but I’ve had a super busy but super fun weekend. I went to Tivoli in Copenhagen and today I had a BBQ with some friends at the beach in Kerteminde.

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #139