Og Nelly-vinderen er...

Køb: Ny ASOS kjole

Køb: Ny ASOS kjole

Min dag startede ud totalt nederen, men er nu egentlig endt okay. Vågnede op med meget ondt i maven som har varet ved langt ud på eftermiddagen. Det er dog en del bedre nu. Og så har jeg bare været uheldig heldig dagen… enten har aftaler mislykkedes, jeg har været klodset og uheldig i mine formuleringer i mange situationer osv. MEN… nu har jeg lige fået en aftale om noget PISSE sejt i morgen. Jeg glæder mig helt vildt selvom jeg ikke kan sige så meget lige nu. Men det er valgkamps-relateret, dog ikke en opgave jeg ville ha’ regnet med at skulle udføre, da den måske ligger emnemæssigt tættere på hvad jeg laver her på bloggen. Ihhh hvor er jeg kryptisk, hva’? 😉

Nå, men jeg faldt PLADASK for denne kjole fra Asos igår, så den måtte bare i kurven og hjem til mig. Jeg overvejer meget kraftigt, at bruge den til valgaftenen om 2 uger. Evt med høje stiletter og røde læber. Er helt vild med de blonde-agtige detaljer og kan både se den blive brugt til hverdag og fest. Den koster 45£ (ca. 380 kr) og i kan finde den HER.

My latest buy is this pretty dress with lace details from Asos. I think I’m gonna wear it on the danish election night in two weeks with high heels and red lips.

(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

bloglovin

31 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og Nelly-vinderen er...