Sneak peek på kjolen

Naja og presset Jeanett

Naja og presset JeanettNaja og presset Jeanett

Jeg er ikke optimal blogger pt – I know, men jeg har virkelig været presset siden det valg blev udskrevet i fredags. Jeg havde i forvejen en presset weekenden, så et valg oven i har ikke gjort den mindre presset. Lørdag var jeg på arbejde fra om morgenen af og da jeg havde fri gik jeg direkte op i vores valglokaler for at hjælpe til. Jeg enten først med at komme hjem kl. 22 derfra (dog efter at vi også havde hygget og spist indisk sammen med nogle af de andre frivillige deroppe… rigtig hyggeligt), så jeg var smadret. Faldt i søvn efter vi (/jeg – Hr. Kæreste faldt i søvn) havde set “Water for elephants”. Kan sagtens anbefales! Den er lidt “The Notebook”-agtig dog uden at være lige så god 😉
Søndag kunne jeg nærmest ikke se ud af mine egne øjne, da mit vækkeur ringede lidt i 9. Men jeg kom op, da vi skulle til barnedåb hos skønne lille Naja som i kan se her øverst på billedet. Hun er så cute! (hun blæser også lige en “spytboble” for jer på det øverste billede… charmetrold). Jeg havde slet ikke fået tænkt på outfit til barnedåben, så jeg havde så meget stress der om morgenen. Føler jeg pludselig ser lyset og får en god idé – og ødelægger så selvfølgelig låsen på den nederdel jeg ville have på i min iver for at skynde mig. Fedt – endnu mere stress! Så det jeg endte med at have på passede mig slet ikke… og samtidigt havde jeg bare en af de der dage, hvor man bare vågner og føler at man ligner en der vejer 200 kg. Og den følelse “fejrede” jeg så med at spise 4 forskellige slags kager i løbet af dagen… F L O T Jeanett. Træningscenteret i næste uge, frøken! Outfittet fik jeg heller ikke foreviget (nok grundet min utilfreds omkring det), men Hr. Kæreste fangede mig lige i baggrunden på et billede til barnedåben (billede 2). Sættet bestod af skjorten fra dette indlæg og nederdelen som jeg også har på her. Vi gav iøvrigt Naja blogger-BAMSEN (se selv bevis HER, HER og HER) og noget lækkert tøj fra Ej Sikke Lej. Håber hun bliver lige så glad for den!
Efter barnedåben skulle vi ha’ været på stadion, men droppede det til fordel for en god lur istedet. Aftenen blev tilgengæld brugt i godt selskab med gamle folkeskole kammerater + påhæng på vietnamesisk restaurant. Mere om det i et indlæg snart!

Som undskyld for mine to sløve blogger-dage henover weekenden, så får i et indlæg mere senere i dag mandag. Nemlig med mit outfit fra i fredags til Odense Film Festivals Awards 2011 🙂

I’m so busy these days and the next 2½ week because there’s an election right now in Denmark! But I had the time to go to our friends daughters baptism on sunday. Her name is Naja 🙂

24 kommentarer

 • Puh, jeg bliver helt udmattet af at læse, hvor travlt du har…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha sorry – det var ikke meningen! 😉 Men ja, det er godt presset i øjeblikket… tør slet ikke at tænke på hvordan jeg har det fra på torsdag, hvor jeg starter studie igen. Puha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det ligesom Miriam – men på trods af at du har travlt, er det heldigvis også sjove og hyggelige ting, du laver, lyder det til 🙂 Og den skjorte er virkelig fin!
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg kan godt lidt, at Ninus/Kaninus og hvad han nu ellers hedder har fået tilnavnet “bloggerbamsen” 😀 Håber, han falder i smag hos Naja, men han har jo babytække, så det er nok ikke noget problem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe jamen han er da det tætteste man overhovedet kan komme på en bloggerbamse 😉 Håber også at hun bliver glad for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh hvor er hun dog skøn!

  Jeg tænkte også straks på dig, da nyheden om det udskrevne valg tikkede ind 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, hun er en cutie! 🙂 Hehe tak – det var også på tide, men godt nok hårdt. Men det er det altid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Sikken en yndig lille dame! Min kusine er også for nyligt blevet velsignet med en lille pige med næsten det samme navn – Naia :o)
  Og! Synes nu du ser lige så fiks ud som du plejer, i hvert fald ud fra hvad man kan se på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh det er også et fint navn! Rigtig sødt 🙂 Og mange tak – jeg følte mig vist bare ikke lige på toppen igår 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Schøler

  Jamen jeg regner faktisk med hun skal have den som sin nye sovebamse i barnevognen for elefanten er lidt stor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaaaaa 😀 Håber hun bliver glad for den. Så du de links til de andre blogger-babyer? De kan jo nærmest ikke leve uden den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe og nu kom du lige på bloggen sammen med din smukke datter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sys nok det var dig på billedet Maria. Hvor er hun bare herlig – STORT tillykke – håber I havde en god dag, og at du har det godt 🙂
   Knus Dorte (medstuderende Cand.merc International Marketing)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil bare gerne se det tøj fra i fredags!

  Duer ikke at sylte os sådan.

  B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke travlt du har haft – men bare rolig, vi har alle nogle perioder, hvor vi er “dårlige-bloggere” :/
  – Men vi opvejer det, med en masse geniale indlæg, resten af tiden! 🙂

  P.s. syntes faktisk at dit barnedåbs-outfitt, ser meget vellykket ud! 😀

  http://itsmypassions.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå, at der må være masser at se til som frivillig hjælper – Hvordan med din kæreste egentlig….er han i position til MF? (kunne selvfølgelig lige tjekke nettet, men nemmere at spørge….heh)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, lige nu sidder han i Odense Byråd og i Socialdemokratiet må man ikke sidde på dobbeltmandat (dvs både i byråd og FT), da vi ikke mener at man kan varetage begge dele lige godt samtidigt. Så han stiller ikke op denne gang. Men han vil måske på et tidspunkt – det er han ikke 100% sikker på endnu, fordi han er også rigtig glad for lokal politikken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Han er jo også ret ung stadig, så han skal sikkert nok nå det han gerne vil 🙂 Det kunne da være rigtig spændende med tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg tror også på at han nok skal nå det han har lyst til. Personligt synes jeg jo han er super talentfuld hehe 😉 Men statistik set er det faktisk også aller sværeste at blive valgt hvis man er ung mand. Både kvinder i alle aldre (oftest fordi der ikke er lige så mange kvindelige kandidatter som der er mænd) og ældre mænd har større chancer for at opnå valg end en ung mand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når hvor er hun bare nuttet!! Det er i hvert fald bedre at have travlt end ikke at lave noget 😉 Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek på kjolen