Coudalere

Odense Film Festival

Odense Film Festival

I dag starter Odense Internationale Film Festival som hvert år i august er et ret stort tilløbsstykke her i byen. Festivallen er en kortfilmsfestival, hvor der i 4-5 dage vises kortfilm fra hele verden. Alle forestillingerne er gratis, så det er en skøn mulighed for, at opleve en anden filmverden end den med de store blockbusters som vi alle kender. Selve festivallen foregår ved i Odense C (hovedsagligt i Brændts Klædefabrik, Magasinet og Cafébiografen) tjek programmet HER for at se hvornår hvilke film går og hvor de spiller.

Fredag aften er der prisoverrækkelse (OFF Awards), hvor de hylder og kårer de bedste kortfilm der er blevet vist i løbet af ugen. Dette event er dog en “lukket fest” og det kræver invitation for at deltage (eller skulle man ha’ været hurtig og købe en af de få billetter der er til middagen). Ooooog… sådan en er jeg så heldigt at ha’ sammen med Hr. Kæreste, så fredag aften skal jeg til prisoverrækkelsen med middag og grøn løber. Hvis jeg kunne vælge på alle hylder, så ville jeg tage kjolen på disse billeder på. Det er den kun 14-årige Chloe Moretz der har en Christopher Kane kjole på. Den ville altså være perfekt til fredag! Men den har jeg desværre ikke hængende i skabet (og regner ikke med at Christopher Kane ringer inden fredag og tilbyder mig en kjole), så derfor har jeg selvfølgelig en anden fin kjole i baghånden som i slet ikke har set endnu. Jeg har ventet til, at jeg havde noget fint jeg skulle til, fordi det er ikke rigtig en hverdagskjole pga prisen 😉

On friday I’m attending awardshow for Odense International Film Festival so I’m trying to plan my outfit. I would love to wear this Christopher Kane dress (worn by Chloe Moretz), but I don’t think Christopher Kane will call me up before friday and let me borrow one of his dresses. Odense International Film Festival starts today and you can read more about it HERE.

8 kommentarer

  • Glæder mig til at se lidt billeder derfra 🙂
    – Især kjolen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor spændende! Glæder jeg mig også til at se og høre mere om 🙂
    Hvordan kan det være I har fået sådan en invitation?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt, at have muligheden for at være med til sådan en begivenhed.
    Glæder mig til at læse om dine oplevelser.

    // Sandra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihhhhh, den er så smuk den kjole! Og faktisk er det jo egentlig en t-shirt og nederdel, som selvfølgelig matcher, men det er jo så lækkert sammen. Gad virkelig godt eje den – den er jo perfekt til alt!
    Glæder mig til at se hvad du skal ha’ på så – lyder spændende 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coudalere