Outfit of the day #144

Og Nelly-vinderen er…

Og Nelly-vinderen er...

Stine, som havde valgt at sammensætte dette outfit til skole/arbejde-start her efter sommerferien. Jeg synes, at det er perfekt labert, trendy, men samtidigt casual nok til noget så hverdags-agtigt som skole. Der er så mange “on trend” items i det: plastik net, læder jakke, maxi kjole og chunky/platform sko. Godt valgt, Stine! (Som iøvrigt har bloggen “Mere Glimmer” HER). Du har vundet 3000 kr til at shoppe for hos Nelly.com – bare det var mig! Du hører fra Nelly indenfor en af de næste par dage via mail.

I dag står den først på en tur til frisøren (uffff hvor jeg trænger!) og så skal jeg op i valgkampslokalerne direkte bagefter. Skal ha’ styr på en masse af de billeder der bliver taget i løbet af valgkampen.

10 kommentarer

 • JAAAAAAAA 🙂 Ih, hvor er jeg glad Jeanett! Tak tak tak 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt – det var et lækkert outfit du havde fået sat sammen 🙂 Håber du får købt dig nogle rigtig lækre ting derinde. Er lidt misundelig på de 3000 kr 😉 Holder øje med din blog og ser hvad du finder af goodies hos Nelly.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg virkelig glad for, at du synes 🙂 Hehe, det kan jeg godt forstå. Det er også en fantastisk præmie! Det skal du da være mere end velkommen til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Håber du finder noget lækkert 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Jeanett…

  Du har snakket en del om valg, og som førstegangsvælger i Odense, skal jeg finde ud af, hvor mit kryds skal sættes.

  Jeg tænkte på, om der er en grund til, at du støtter Pernille og ikke Trine Bramsen, når du nu er DSU’er? Jeg tror nok, jeg vil stemme socialdemokratisk, og jeg vil samtidig gerne stemme på en kvinde. 🙂

  Hilsen Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg har altid haft stor respekt Pernille – selv da hun var medlem af Enhedslisten (kunne dog ikke finde på, at stemme så langt til venstre). Derfor klappede jeg i mine små hænder, da hun meldte sig ind i Socialdemokraterne og har siden dengang ikke været i tvivl om at mit kryds skulle ende på hende. Trine er flittig og arbejder helt sikkert for sagen, men der er bare flere ting der gør, at hun ikke lige er min kop the. Hvis jeg ikke stemte på Pernille, så ville jeg nok stemme på Julie Skovsby som også er opstillet her på Fyn (dvs du kan godt stemme på hende – du kan som fynbo stemme på alle de kandidater der er opstillet på Fyn).

   EDIT: Desuden er jeg oftere og oftere med til ting i Socialdemokratiet end i DSU, da jeg er ved at være lidt “gamle” i DSU (man må kun være medlem til man er 30 og jeg er jo 27).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Vil bare lige sige, at jeg tit får en kommentar fra et indlæg på en BD-blog som “indlæg” på bloglovin’ og det er ret træls. Desuden har topbaren (med alle blognavnene) det også med at hoppe “ned” på siden, når jeg scroller ned over. Så den lander midt i teksten 🙂

  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, we’re “on it”. Vi er desværre godt klar over, at der er nogle af vores BD blogs der driller på bloglovin. Men min gør vist ikke, vel? Det ligner det nemlig ikke herfra.

   Mht topbaren, bruger du så Internet Explorer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, bruger Safari 🙂 men har også hørt fra andre, at den gør det på deres, og de bruger bla. google chrome, firefox og exporer.

   Og nej, din blog gør ikke det der med kommentarene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor underligt – din info er givet videre! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #144